krait
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2021
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Ακριβώς αυτό, καμια σχέση με ΕλένηΗ Ζήνα [...] μου φάνηκε ψυχρή κ απόμακρη
Ακριβώς αυτό, καμια σχέση με ΕλένηΗ Ζήνα [...] μου φάνηκε ψυχρή κ απόμακρη
Για ποιά αναφέρεσαι συναγωνιστή ;Καλησπέρα σε όλους, η κοπέλα από το Galaxy massage από τη φωτογραφία βέβαια δείχνει εξαιρετική. Ξέρετε από ποια χώρα είναι?
Σωστά, δεν το έγραψα , ΖήναΓια ποιά αναφέρεσαι συναγωνιστή ;
Πράγματι , ενδιαφέρουσα παρουσία … αλλά οι υπηρεσίες μετρούν εδώ . Φίλος έγραψε με τάσεις ξενέρωτεςΣωστά, δεν το έγραψα , Ζήνα
Σύντομη περιγραφή για Κατερίνα, ψηλή 1.75+ κανονικό σώμα, με μεγάλο στήθος , μελαμψή και πολύ μακρυά μαλλιά ( η Ελένη έχει κόκκινα και κοντά ) πολύ όμορφο πρόσωπο. Είναι απτις δυνατές προσθήκες και νέα στον χώρο . Μην την κάψετε . Είναι ιδιαίτερη περίπτωση και θέλει ηρεμίαΗ Κατερίνα έχει ακριβώς την ίδια περιγραφή με την Ελένη.. πόσο πιο νέα είναι; Άλλη περιγραφή;
Όταν θα επισκεφθείς έναν τέτοιο χώρο, θα δεις κ θα σχηματίσεις προσωπική άποψη..Ρε μύστες επειδή δεν έχω πάει ποτέ όντας 21 . Σεντόνια τέτοια αλλάζουν; η όλοι στο ίδιο; δεν ξέρω καν πως είναι βασικά
Καλημέρα, φωτογραφία της Κατερίνας από galaxy υπάρχει κάπου?
Νομίζω ότι φωτογραφία από την κάθε κοπέλα (τουλάχιστον σαν σωματότυπο) , θα ήταν χρήσιμη στο τι θα δούμε από κοντά.Όχι (ακόμα), έχουν δοθεί ωστόσο πάμπολες φορές περιγραφές της από συναγωνιστές, ακριβώς δύο ποστ παραπάνω είναι η τελευταία..
όλοι έχουμε εικόνα για το πως είναι εμφανισιακά..
θα έλεγα πως η φωτογραφία της πλέον περιττεύει..
Σε έναν χώρο ευεξίας προκρίνονται οι υπηρεσίες που λαμβάνουμε, αυτές έχουν προτεραιότητα, φυσικά η λαδοκόρη παίζει το δικό της ρόλο, προκειμένου να μας απογειώσει..Νομίζω ότι φωτογραφία από την κάθε κοπέλα (τουλάχιστον σαν σωματότυπο) , θα ήταν χρήσιμη στο τι θα δούμε από κοντά.
Ε δεν είναι το ίδιο.....η εμφάνιση σίγουρα παίζει ρόλο περισσότερο σε μια μασεζ παρά σε μια οδοντίατροΣε έναν χώρο ευεξίας προκρίνονται οι υπηρεσίες που λαμβάνουμε, αυτές έχουν προτεραιότητα, φυσικά η λαδοκόρη παίζει το δικό της ρόλο, προκειμένου να μας απογειώσει..
Από τη στιγμή όμως που έχω αναλυτική περιγραφή της, δε καίγομαι προσωπικά να τη δω κ σε φωτογραφία..
Όταν κλείσεις ραντεβού με μια καινούρια οδοντίατρο, ζητάς προηγουμένως τη φωτογραφία της ??
Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο μας ξεδοντιάζουν πάντως ,κοντά είναι !Ε δεν είναι το ίδιο.....η εμφάνιση σίγουρα παίζει ρόλο περισσότερο σε μια μασεζ παρά σε μια οδοντίατρο