You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 783
- Πόντοι
- 81
Έδωσες + 10 ή+ 20 ?? Δεν κολλάει μαζίΤατιάννα απο galaxy στο π.φαληρο πολυ καλο μασαζ,μετρια εμφανιση και φραπε +10 ή +20
Ότι πληρώνεις παίρνεις όμως αδερφέ .η ελενη απο galaxy ,αν σας αρεσει, προχωραει και φραπε (όπως και η Μαρία ) +10 ευρω ή +20 ευρω και ΟΧΙ κατι +40ευρω που αναφερονται για αλλα studio massage !!!!
Ποια στο ειπε αυτο;Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας αλλά θέλω τη γνώμη σας. Όταν δίνεις σχεδόν 100ευρω για nuru μασαζ είναι λογικό να σου ζητάνε 50ρικο έξτρα για φραπέ κ να θεωρείται έξτρα υπηρεσία?
kritwn99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.397
- Πόντοι
- 3.172
Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας αλλά θέλω τη γνώμη σας. Όταν δίνεις σχεδόν 100ευρω για nuru μασαζ είναι λογικό να σου ζητάνε 50ρικο έξτρα για φραπέ κ να θεωρείται έξτρα υπηρεσία?
Σε ποιο ίδρυμα έγινε κάτι τέτοιο?
Δώσε επειγόντως περαιτέρω πληροφορίες..
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.076
- Πόντοι
- 201
σε ερωτηση μου στην κοπελα,ποσο κοστιζει,μου απαντησε συνηθως μου αφηνουν αλλος 10 ευρω,αλλος 20 ευρω...οποτε εγω εδωσα 10 ευρω,αλλος που ευχαριστηθει παρα πολυ ας δωσει 20Έδωσες + 10 ή+ 20 ?? Δεν κολλάει μαζί
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.076
- Πόντοι
- 201
πραγματι ειναι πολυ προσεκτικη και ευγενικη και ανετη,νομιζω με ευγενικο τροπο αν καποιος την ρωτουσε χωρις να βρισκονται αλλα ατομα κοντα και οχι απο το τηλεφωνο και οχι απο την πρωτη επισκεψη,ισως να εδινε καποια σχετικη απαντηση,ωστοσο εγω δεν το εκανα ακομη γιατι εχουμε καλη επικοινωνια και εξυπηρετηση και δεν θα ηθελα να το χαλασω...Στο galaxy καλό κομμάτι η υποδοχή. Άραγε περνάει στα ενδότερα για παιχνίδι?
kritwn99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.397
- Πόντοι
- 3.172
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.549
- Πόντοι
- 1.196
Την έχεις δει από κοντά ή αναφέρεσαι στις φωτογραφίες του site τους;Στο galaxy καλό κομμάτι η υποδοχή. Άραγε περνάει στα ενδότερα για παιχνίδι?
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.437
- Πόντοι
- 446
Empire massage ΟΥΤΕ ΑΠΕΞΩ. Μαυρο καταμαυρο. Και όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες σε pm.
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
πραγματι ειναι πολυ προσεκτικη και ευγενικη και ανετη,νομιζω με ευγενικο τροπο αν καποιος την ρωτουσε χωρις να βρισκονται αλλα ατομα κοντα και οχι απο το τηλεφωνο και οχι απο την πρωτη επισκεψη,ισως να εδινε καποια σχετικη απαντηση,ωστοσο εγω δεν το εκανα ακομη γιατι εχουμε καλη επικοινωνια και εξυπηρετηση και δεν θα ηθελα να το χαλασω...
Στην σελίδα τους και στο " μασαζ με 4 χέρια " γράφει …πραγματι ειναι πολυ προσεκτικη και ευγενικη και ανετη,νομιζω με ευγενικο τροπο αν καποιος την ρωτουσε χωρις να βρισκονται αλλα ατομα κοντα και οχι απο το τηλεφωνο και οχι απο την πρωτη επισκεψη,ισως να εδινε καποια σχετικη απαντηση,ωστοσο εγω δεν το εκανα ακομη γιατι εχουμε καλη επικοινωνια και εξυπηρετηση και δεν θα ηθελα να το χαλασω...
"Για βελτιστοποιημενο αποτέλεσμα αφεσου στα χέρια της Αριστουλας και της ομάδας της . "
Κάτι εννοεί εδώ … ρώτησε την με όμορφο τρόπο όπως πολύ σωστά αναφέρεις και εσύ φίλε ΑΛΕΚΟΣ
Γιατί αδερφέ ?Empire massage ΟΥΤΕ ΑΠΕΞΩ. Μαυρο καταμαυρο. Και όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες σε pm.
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.549
- Πόντοι
- 1.196
30', αν εννοείς το Galaxy.Το θέμα είναι να φέρει και καμιά πιο μικρή με καλό χέρι. Πόση ώρα είναι το πιο μικρό πρόγραμμα;
Τελευταία τροποποίηση:
MindPlayer
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2023
- Like
- 43
- Πόντοι
- 0
Τατιάννα απο galaxy στο π.φαληρο πολυ καλο μασαζ,μετρια εμφανιση και φραπε +10 ή +20
Η ομάδα μας - Galaxy Massage
Δείτε την ομάδα μας! Η ομάδα μασέρ του Galaxy massage είναι εδώ. Στόχος μας να σας ταξιδέψουμε σ’ έναν υπέροχο ΓΑΛΑΞΙΑ αναζωογόνησης και απόλαυσης…
galaxymassage.gr
Ποια ειναι αυτη η λαδοκορη;
Δεν την εχει στη σελιδα...
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.076
- Πόντοι
- 201
καποιες κοπελες ερχονται και μενουν,αλλες φευγουν ,αλλες ερχονται καποιες μερες...η συγκεκριμενη δεν ξερω αν εχει παραμεινει...Η ομάδα μας - Galaxy Massage
Δείτε την ομάδα μας! Η ομάδα μασέρ του Galaxy massage είναι εδώ. Στόχος μας να σας ταξιδέψουμε σ’ έναν υπέροχο ΓΑΛΑΞΙΑ αναζωογόνησης και απόλαυσης…galaxymassage.gr
Ποια ειναι αυτη η λαδοκορη;
Δεν την εχει στη σελιδα...
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.199
- Πόντοι
- 4.365
Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας αλλά θέλω τη γνώμη σας. Όταν δίνεις σχεδόν 100ευρω για nuru μασαζ είναι λογικό να σου ζητάνε 50ρικο έξτρα για φραπέ κ να θεωρείται έξτρα υπηρεσία?
Που στο είπαν αυτό; Αν εννοείς το nurumassage στη Μιχαλακοπουλου πες ποια στο είπε να φάει μαύρο
DSK_ 4.7.2008
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 677
- Πόντοι
- 991
Σε ποιό μαγαζί έγινε αυτό?Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας αλλά θέλω τη γνώμη σας. Όταν δίνεις σχεδόν 100ευρω για nuru μασαζ είναι λογικό να σου ζητάνε 50ρικο έξτρα για φραπέ κ να θεωρείται έξτρα υπηρεσία?
Διαγραμμένο μέλος 224760
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
Η Galaxy είναι ένα μέρος με ένα υπέροχο αφεντικό, είναι πολύ ευγενική και συμπαθητική, αυτός και μόνο είναι ένας καλός λόγος για να πάτε εκεί. Θα ήθελα να κάνω ένα μασάζ μαζί της. Όσο για τη Μαρία, μπορώ να αναφέρω ότι κάνει καλό μασάζ και μετά υπάρχει φραπέ με πίπα. Η ποιότητα του καφέ δεν είναι η καλύτερη, αλλά προσπαθεί.
Η Ελένη είναι λίγο εκτός φόρμας αλλά δείχνει πολύ καυτή. Κάνει ό,τι έχει να κάνει με τη μπριζόλα. αλλά δεν υπάρχει μπριζόλα. Το μασάζ δεν αξίζει να αναφερθεί όμως.
Η Ελένη είναι λίγο εκτός φόρμας αλλά δείχνει πολύ καυτή. Κάνει ό,τι έχει να κάνει με τη μπριζόλα. αλλά δεν υπάρχει μπριζόλα. Το μασάζ δεν αξίζει να αναφερθεί όμως.