Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
783
Πόντοι
81
Έχουν αναφερθεί πάμπολλες που κάνουν . Ακόμα και τσιμπούκια οσιζοντουζαν . Ακόμα και στο μαγαζι. Στο κατοικον τα πάντα όλα . Τώρα εσύ όπως και πολλοί αν δεν δείξεις το μαρούλι δεν θα παίζει τίποτα και πουθενά. Μια χαρά συμπεριφορά έχουν αν έχεις και εσύ. Αν είσαι στιλ γαμαω θα σε γαμανε όπου πας. Να σε απειλεί ένα γραφείο και μαγαζί ενώ είσαι σωστός κομματάκι δύσκολο. Το έγραψαν ένας δύο και έγινε καραμέλα . Τι έκαναν δε. Μας είπαν όμως . Καλό θα είναι να λένε κιόλας ή να ανεβάζουν κατευθείαν μηνύματα που να αποδεικνύουν. Μου φαίνονται εσκεμμένα μερικά από αυτά . Και όχι μόνο για αυτό το μαγαζί. Και για άλλα . Πότε κανένας δεν με έχει απειλήσει και από πουθενά. Άραγε έχω εγώ πρόβλημα ? Θυμαμαι Εύα και Λία ακόμα που τα καναν όλα. Πολλάκις αναφέρθηκε.
Μην ασχολείσαι ρε με αυτόν. Δεν έχει κριτική που να λέει ότι του τον περιποιείται καμία. Όπως καταλαβαίνεις ακόμα και αυτές που τα κάνουν όλα δεν θα του δίνουν τίποτα γι'αυτό και έχει περίοδο εδώ μέσα. Άρα όπου πάει δεν του κάθονται και τον απειλούν. Μάλλον τον απειλούν με νερό ότι θα τον κάνουν μπάνιο το φίλο. Εδώ κάνανε body to body γυμνές και μας λέει στα δεν.

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
Μην ασχολείσαι ρε με αυτόν. Δεν έχει κριτική που να λέει ότι του τον περιποιείται καμία. Όπως καταλαβαίνεις ακόμα και αυτές που τα κάνουν όλα δεν θα του δίνουν τίποτα γι'αυτό και έχει περίοδο εδώ μέσα. Άρα όπου πάει δεν του κάθονται και τον απειλούν. Μάλλον τον απειλούν με νερό ότι θα τον κάνουν μπάνιο το φίλο. Εδώ κάνανε body to body γυμνές και μας λέει στα δεν.
Εγώ τα ξέρω . Όπως και για πολλά μαγαζιά και κατοικον γραφεία ξέρω. Αυτή που μπορεί σε μένα να μην κουνιέται μπορεί σε σένα να είναι η καλύτερη πουτανα. Δεν υπάρχει στάνταρ. Αλλά από εκεί όλες έκαναν. Εδώ είχα πάρει την αγάπη που κανονικά ήταν στο κατοικον αλλά έκανε κάποια επιλεκτικά ραντεβού και στο μαγαζί και μου έκανε μουνομασαζ . Body to body ολόγυμνη να τρίβεται κανονικά και να με τελειώνει και έτσι. Τώρα τι λέει τα ακούω βερεσε .

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
783
Πόντοι
81
Εγώ τα ξέρω . Όπως και για πολλά μαγαζιά και κατοικον γραφεία ξέρω. Αυτή που μπορεί σε μένα να μην κουνιέται μπορεί σε σένα να είναι η καλύτερη πουτανα. Δεν υπάρχει στάνταρ. Αλλά από εκεί όλες έκαναν. Εδώ είχα πάρει την αγάπη που κανονικά ήταν στο κατοικον αλλά έκανε κάποια επιλεκτικά ραντεβού και στο μαγαζί και μου έκανε μουνομασαζ . Body to body ολόγυμνη να τρίβεται κανονικά και να με τελειώνει και έτσι. Τώρα τι λέει τα ακούω βερεσε .
Δυνατή η Αγάπη. Δεν τα κλαίς σίγουρα μετά.

nikos55

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
423
Πόντοι
21
Εγώ το ξέρω . Ο φίλος δεν το ξέρει. Θεωρώ ότι κυμαίνεται στο ίδιο μήκος κύματος με τα άλλα της ίδιας αλυσίδας
Δεν το είχα δει ευχαριστώ για την πληροφορία. Όπως βλέπω έγινε μπριζολαδικο και αυτό κανονικά. Πάνε τα τουρκικά μπάνια

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
783
Πόντοι
81
Δεν το είχα δει ευχαριστώ για την πληροφορία. Όπως βλέπω έγινε μπριζολαδικο και αυτό κανονικά. Πάνε τα τουρκικά μπάνια
Έχει ακόμα λογικά. Ίδιο το κράτησαν μέσα

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.076
Πόντοι
201
απο τις θεραπευτριες που υπαρχουν στο site του empire,ποιες κανουν φραπέ ή και παραπάνω και ποιες οχι ,λοιπον ?

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.076
Πόντοι
201
Δοκιμάστε Ελένη στο galaxy. Δεν κάνει τόσο καλό μασάζ μάλλον ανύπαρκτο αλλά πιάνεις την κουβέντα χαλαρώνεις και ότι προκύψει.
η ελενη απο galaxy ,αν σας αρεσει, προχωραει και φραπε (όπως και η Μαρία ) +10 ευρω ή +20 ευρω και ΟΧΙ κατι +40ευρω που αναφερονται για αλλα studio massage !!!!

Τελευταία τροποποίηση:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456
Ξέρει κανείς τι έχει γίνει με το Ανδρομέδα? Άλλαξε διεύθυνση παραμένουν τα ίδια προγράμματα?
έγινε μπριζολάδικο ! υπό νέα διεύθυνση που έχει και άλλα ,αλυσίδα δηλαδή.

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
απο τις θεραπευτριες που υπαρχουν στο site του empire,ποιες κανουν φραπέ ή και παραπάνω και ποιες οχι ,λοιπον ?
Όλες . Όταν σου λέω όλες το εννοώ. Για την μόνη που δεν ξέρω γιατί δεν την είχα βρει είναι η Ελεάνα . Και στο viber στέλνουν αγάπη κλπ.

poutanolatris

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Καλησπέρα.
Η Ελένη από galaxy επιτρέπει και χουφτωματα στο στήθος;

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
Προς ενημέρωση κοινού την Κατερίνα την σουτάρανε, δεν έφυγε. Ο λόγος που υπονοήθηκε ήταν ότι ψάρευε πελάτες. Εγώ προσωπικά αν και από τους πρώτους που την επισκέφτηκαν δεν είδα κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι να την βρούμε πουθενά καλύτερα με έξτρα υπηρεσίες
αυτη η Κατερινα εχει καλες υπηρεσιες δωσε μια περιγραφη και υπαρχει τηλεφωνο στειλε μου p.m αν μπορεις

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446
δεν διαλέγεις. Ο,τι

έγραψες το μήνυμα αυτό, είχες πάει μόνο με μία από το γραφείο. Πότε έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;
Ρε τύπε, μέλος από το 20

έγινε μπριζολάδικο ! υπό νέα διεύθυνση που έχει και άλλα ,αλυσίδα δηλ

αυτη η Κατερινα εχει καλες υπηρεσιες δωσε μια περιγραφη και υπαρχει τηλεφωνο στειλε μου p.m αν μπορεις
Κ γω θελω τηλ κατερινας αν υπαρχει!!! κριμα που εφυγε απ το grace

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
Άσε αυτός όπου πάει δεν τον φραπεδιαζουν ποτέ . Δεν έχει σκεφτεί να κάνει μπάνιο ακόμα ? Αλλιώς δεν εξηγείται. Έχω πάρει φραπέ και χωρίς σκούφο μάλιστα εκεί.
βαζουν σκουφο στο φραπε? :think:
:grin::grin:

Tourtouristas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Κριτικές
6
Like
405
Πόντοι
280

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.909
Πόντοι
11.096
Ξέρει κανείς τι έχει γίνει με το Ανδρομέδα? Άλλαξε διεύθυνση παραμένουν τα ίδια προγράμματα?
Ο προφεσορ έγραφε για το Ανδρομέδα που έγινε μέδουσα. Τα φώτα σου professor
Έχει αλλάξει ιδιοκτησία τό πρώην Andromeda καί έχει γίνει Medusa όπου είναι αδελφακια με τό Nirvana και τό princess στον Πειραιά.
Τό έχει ή αγαπητή λαρισα γνωστή δεν χρειάζονται συστάσεις.

Για το Medusa έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στον χώρο για την δική μας εξυπηρέτηση αλλά ό χώρος παραμένει χλιδατος.
Άριστη υποδοχή καί ευγενική, μπορείς νά περάσεις νά ρίξεις μια ματιά και νά ρωτήσεις ότι θέλεις.

Προγράμματα επίσης έχουν αλλάξει με περισσότερες επιλογές τώρα καί με διαφορετικές κοπέλες.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446
Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας αλλά θέλω τη γνώμη σας. Όταν δίνεις σχεδόν 100ευρω για nuru μασαζ είναι λογικό να σου ζητάνε 50ρικο έξτρα για φραπέ κ να θεωρείται έξτρα υπηρεσία?

economy man

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
1.660
Πόντοι
1.296
Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας αλλά θέλω τη γνώμη σας. Όταν δίνεις σχεδόν 100ευρω για nuru μασαζ είναι λογικό να σου ζητάνε 50ρικο έξτρα για φραπέ κ να θεωρείται έξτρα υπηρεσία?
Όχι μόνο vfm δεν είναι αυτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom