Και πόσο πλήρωσες για μασάζ και πίπα;Η Galaxy είναι ένα μέρος με ένα υπέροχο αφεντικό, είναι πολύ ευγενική και συμπαθητική, αυτός και μόνο είναι ένας καλός λόγος για να πάτε εκεί. Θα ήθελα να κάνω ένα μασάζ μαζί της. Όσο για τη Μαρία, μπορώ να αναφέρω ότι κάνει καλό μασάζ και μετά υπάρχει φραπέ με πίπα. Η ποιότητα του καφέ δεν είναι η καλύτερη, αλλά προσπαθεί.
Η Ελένη είναι λίγο εκτός φόρμας αλλά δείχνει πολύ καυτή. Κάνει ό,τι έχει να κάνει με τη μπριζόλα. αλλά δεν υπάρχει μπριζόλα. Το μασάζ δεν αξίζει να αναφερθεί όμως.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Η Galaxy είναι ένα μέρος με ένα υπέροχο αφεντικό, είναι πολύ ευγενική και συμπαθητική, αυτός και μόνο είναι ένας καλός λόγος για να πάτε εκεί. Θα ήθελα να κάνω ένα μασάζ μαζί της. Όσο για τη Μαρία, μπορώ να αναφέρω ότι κάνει καλό μασάζ και μετά υπάρχει φραπέ με πίπα. Η ποιότητα του καφέ δεν είναι η καλύτερη, αλλά προσπαθεί.
Η Ελένη είναι λίγο εκτός φόρμας αλλά δείχνει πολύ καυτή. Κάνει ό,τι έχει να κάνει με τη μπριζόλα. αλλά δεν υπάρχει μπριζόλα. Το μασάζ δεν αξίζει να αναφερθεί όμως.
Πίπα γυμνή;
Διαγραμμένο μέλος 224760
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
Μπορείτε να βρείτε τις τιμές στην ιστοσελίδα. Διαπραγματευτείτε το φιλοδώρημα με το κορίτσι. +20 ήταν μια χαρά για μένα.
Champ
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 268
- Πόντοι
- 20
Πέρασμα από galaxy, η υποδοχή τέλεια από την κυρία , με συνόδεψε στο δωμάτιο με ρώτησε τι άλλο θέλω τις είπα, εκτόνωση και θα κανονίσω εγώ με την κοπέλα. Είχα ζητήσει την Μαρία (είναι κοντούλα από το Νεπαλ) μου την έφερε στο δωμάτιο ενώ ήμουν γυμνός την σύστησε και έφυγε. Τις δίνω ένα εικοσάρικο νομίζοντας ότι θα είμαι οκ, τελος πάντων. Κάνει συμπαθητικό χαλαρωτικό μασάζ, όταν με γύρισε και άρχισε να με χαϊδεύει μου λέει αυτά που μου έδωσες είναι μόνο για να στον παίξω αν θες τσιμπουκι θέλω λίγα ακόμα τις λέω θα πάρεις άλλα δέκα. Συμπέρασμα αεροπιπα μαλακια μέτρια, άρα είχαμε 40+20+10 είναι πολλά. Αυτά ότι άλλο θέλετε να ρωτήσετε πμ. ΥΓ διαβάζουν το σαιτ.
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.437
- Πόντοι
- 446
Εκτόνωση από την κυρία της υποδοχής έπρεπε να ζητήσεις όταν σε ρώτησε τί άλλο θεςΠέρασμα από galaxy, η υποδοχή τέλεια από την κυρία , με συνόδεψε στο δωμάτιο με ρώτησε τι άλλο θέλω τις είπα, εκτόνωση και θα κανονίσω εγώ με την κοπέλα. Είχα ζητήσει την Μαρία (είναι κοντούλα από το Νεπαλ) μου την έφερε στο δωμάτιο ενώ ήμουν γυμνός την σύστησε και έφυγε. Τις δίνω ένα εικοσάρικο νομίζοντας ότι θα είμαι οκ, τελος πάντων. Κάνει συμπαθητικό χαλαρωτικό μασάζ, όταν με γύρισε και άρχισε να με χαϊδεύει μου λέει αυτά που μου έδωσες είναι μόνο για να στον παίξω αν θες τσιμπουκι θέλω λίγα ακόμα τις λέω θα πάρεις άλλα δέκα. Συμπέρασμα αεροπιπα μαλακια μέτρια, άρα είχαμε 40+20+10 είναι πολλά. Αυτά ότι άλλο θέλετε να ρωτήσετε πμ. ΥΓ διαβάζουν το σαιτ.
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.076
- Πόντοι
- 201
γενικα καλο ειναι να ειστε σαφης στην καθε διαπραγματευση και με καθε κοριτσι που διαπραγματευεστε,γιατι μπορει την τελευταια στιγμη καποιες να ζητησουν οτι τους κατεβει !!! Δεν πεταμε απλοχερα 20ευρα γιατι αμεσως σκεφτονται ααα αυτος εχει να δινει ας του ζητησω κι αλλα !!! ρωταμε:ποσα χρειαζεσαι για εκτονωση? υπαρχει δυνατοτητα για στοματικο και αν ναι,ποσα χρειαζεσαι? και ετσι ξεκιναει η διαπραγματευση και καταληγετε στο ποσο που ειστε ευχαριστημενοι,αλλιως δεχεστε χωρις διαπραγματευση ,ότι σας πει η κοπελα,εχοντας το πανω χερι !!!Πέρασμα από galaxy, η υποδοχή τέλεια από την κυρία , με συνόδεψε στο δωμάτιο με ρώτησε τι άλλο θέλω τις είπα, εκτόνωση και θα κανονίσω εγώ με την κοπέλα. Είχα ζητήσει την Μαρία (είναι κοντούλα από το Νεπαλ) μου την έφερε στο δωμάτιο ενώ ήμουν γυμνός την σύστησε και έφυγε. Τις δίνω ένα εικοσάρικο νομίζοντας ότι θα είμαι οκ, τελος πάντων. Κάνει συμπαθητικό χαλαρωτικό μασάζ, όταν με γύρισε και άρχισε να με χαϊδεύει μου λέει αυτά που μου έδωσες είναι μόνο για να στον παίξω αν θες τσιμπουκι θέλω λίγα ακόμα τις λέω θα πάρεις άλλα δέκα. Συμπέρασμα αεροπιπα μαλακια μέτρια, άρα είχαμε 40+20+10 είναι πολλά. Αυτά ότι άλλο θέλετε να ρωτήσετε πμ. ΥΓ διαβάζουν το σαιτ.
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.437
- Πόντοι
- 446
Πολύ σωστος....!γενικα καλο ειναι να ειστε σαφης στην καθε διαπραγματευση και με καθε κοριτσι που διαπραγματευεστε,γιατι μπορει την τελευταια στιγμη καποιες να ζητησουν οτι τους κατεβει !!! Δεν πεταμε απλοχερα 20ευρα γιατι αμεσως σκεφτονται ααα αυτος εχει να δινει ας του ζητησω κι αλλα !!! ρωταμε:ποσα χρειαζεσαι για εκτονωση? υπαρχει δυνατοτητα για στοματικο και αν ναι,ποσα χρειαζεσαι? και ετσι ξεκιναει η διαπραγματευση και καταληγετε στο ποσο που ειστε ευχαριστημενοι,αλλιως δεχεστε χωρις διαπραγματευση ,ότι σας πει η κοπελα,εχοντας το πανω χερι !!!
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.549
- Πόντοι
- 1.196
Διαπραγμάτευση η σωστή κίνηση: Πριν από οτιδήποτε κ χωρίς εμφάνιση κάποιου χαρτονομίσματος.γενικα καλο ειναι να ειστε σαφης στην καθε διαπραγματευση και με καθε κοριτσι που διαπραγματευεστε,γιατι μπορει την τελευταια στιγμη καποιες να ζητησουν οτι τους κατεβει !!! Δεν πεταμε απλοχερα 20ευρα γιατι αμεσως σκεφτονται ααα αυτος εχει να δινει ας του ζητησω κι αλλα !!! ρωταμε:ποσα χρειαζεσαι για εκτονωση? υπαρχει δυνατοτητα για στοματικο και αν ναι,ποσα χρειαζεσαι? και ετσι ξεκιναει η διαπραγματευση και καταληγετε στο ποσο που ειστε ευχαριστημενοι,αλλιως δεχεστε χωρις διαπραγματευση ,ότι σας πει η κοπελα,εχοντας το πανω χερι !!!
Όλοι στον αγώνα ενάντια στον "πληθωρισμό".
kritwn99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.383
- Πόντοι
- 3.172
Το εν λόγω ίδρυμα έχει πρόγραμμα 45΄ στα € 35.
Αυτό να προτιμάτε. 35 +15 στη λαδοκόρη.
45΄μασάζ με εκτόνωση σύνολο € 50. Αυτή είναι η τιμή της αγοράς.
Μην ανοίγετε τα χαρτιά σας από την αρχή, διαπραγματευτείτε σωστά την κατάλληλη στιγμή.
Για κάθε ένα ευρώ πάνω από τα 50, αλλάζουν άρδην οι απαιτήσεις μας..
Αυτό να προτιμάτε. 35 +15 στη λαδοκόρη.
45΄μασάζ με εκτόνωση σύνολο € 50. Αυτή είναι η τιμή της αγοράς.
Μην ανοίγετε τα χαρτιά σας από την αρχή, διαπραγματευτείτε σωστά την κατάλληλη στιγμή.
Για κάθε ένα ευρώ πάνω από τα 50, αλλάζουν άρδην οι απαιτήσεις μας..
paularas9292
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2017
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
H Λάιλα που έχουν στο site φαίνεται να είναι η πιο ενδιαφέρουσα. Έχει δοκιμάσει κανείς? Η μόνο Μαρία και Ελένη είναι στα έξτρα?Πέρασμα από galaxy, η υποδοχή τέλεια από την κυρία , με συνόδεψε στο δωμάτιο με ρώτησε τι άλλο θέλω τις είπα, εκτόνωση και θα κανονίσω εγώ με την κοπέλα. Είχα ζητήσει την Μαρία (είναι κοντούλα από το Νεπαλ) μου την έφερε στο δωμάτιο ενώ ήμουν γυμνός την σύστησε και έφυγε. Τις δίνω ένα εικοσάρικο νομίζοντας ότι θα είμαι οκ, τελος πάντων. Κάνει συμπαθητικό χαλαρωτικό μασάζ, όταν με γύρισε και άρχισε να με χαϊδεύει μου λέει αυτά που μου έδωσες είναι μόνο για να στον παίξω αν θες τσιμπουκι θέλω λίγα ακόμα τις λέω θα πάρεις άλλα δέκα. Συμπέρασμα αεροπιπα μαλακια μέτρια, άρα είχαμε 40+20+10 είναι πολλά. Αυτά ότι άλλο θέλετε να ρωτήσετε πμ. ΥΓ διαβάζουν το σαιτ.
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Αν θυμάμαι καλά και δεν με απαταει η μνήμη μου πρέπει να δούλευε σε γραφείο .Μάγκες οπωσδήποτε κάποιος αν πάει galaxy να μας πει για την Αριστουλα αν προχωράει. Μια ερώτηση αν κάνει μασαζ εκείνη και αν έχει εκτόνωση. Γιατί αν κάνει, κάθε μέρα εκεί όλοι. Γυναικάρα
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.168
- Πόντοι
- 456
και μένα φίλε κάτι μου θύμισε η φωτό της στο σάιτ αλλά δεν ξέρω ακριβώς που την έχω ξαναδεί!Αν θυμάμαι καλά και δεν με απαταει η μνήμη μου πρέπει να δούλευε σε γραφείο .
kritwn99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.383
- Πόντοι
- 3.172
Μήπως σου θυμίζει μια σερίφισσα στο Παλαιό Φάληρο, σε ίδρυμα που έχει κλείσει εδώ κ χρόνια?και μένα φίλε κάτι μου θύμισε η φωτό της στο σάιτ αλλά δεν ξέρω ακριβώς που την έχω ξαναδεί!
Ή μήπως μια άλλη στη Τσάμη καρατάσου στο Κουκάκι? πολύ παλαιότερα...
Μοιάζει κ στις 2 αλλά δεν είναι αυτή... Δε βγαίνουν τα χρόνια/..
Η Τζένη τι λέει?Η λαιλα προσπαθεί στο μασαζ αλλα κατά τα αλλα είναι 0.