Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
Η Galaxy είναι ένα μέρος με ένα υπέροχο αφεντικό, είναι πολύ ευγενική και συμπαθητική, αυτός και μόνο είναι ένας καλός λόγος για να πάτε εκεί. Θα ήθελα να κάνω ένα μασάζ μαζί της. Όσο για τη Μαρία, μπορώ να αναφέρω ότι κάνει καλό μασάζ και μετά υπάρχει φραπέ με πίπα. Η ποιότητα του καφέ δεν είναι η καλύτερη, αλλά προσπαθεί.
Η Ελένη είναι λίγο εκτός φόρμας αλλά δείχνει πολύ καυτή. Κάνει ό,τι έχει να κάνει με τη μπριζόλα. αλλά δεν υπάρχει μπριζόλα. Το μασάζ δεν αξίζει να αναφερθεί όμως.
Και πόσο πλήρωσες για μασάζ και πίπα;

διδυμος

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Η Galaxy είναι ένα μέρος με ένα υπέροχο αφεντικό, είναι πολύ ευγενική και συμπαθητική, αυτός και μόνο είναι ένας καλός λόγος για να πάτε εκεί. Θα ήθελα να κάνω ένα μασάζ μαζί της. Όσο για τη Μαρία, μπορώ να αναφέρω ότι κάνει καλό μασάζ και μετά υπάρχει φραπέ με πίπα. Η ποιότητα του καφέ δεν είναι η καλύτερη, αλλά προσπαθεί.
Η Ελένη είναι λίγο εκτός φόρμας αλλά δείχνει πολύ καυτή. Κάνει ό,τι έχει να κάνει με τη μπριζόλα. αλλά δεν υπάρχει μπριζόλα. Το μασάζ δεν αξίζει να αναφερθεί όμως.

Πίπα γυμνή;

zefyrinho

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2023
Like
114
Πόντοι
0
Ρε παιδιά ένα καλό μασάζ από ανεξάρτητη στα νότια προάστια εκτός από Φωτεινή Καλλιθέα δεν υπάρχει; Τόση ένδεια επιλογών;

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
268
Πόντοι
20
Πέρασμα από galaxy, η υποδοχή τέλεια από την κυρία , με συνόδεψε στο δωμάτιο με ρώτησε τι άλλο θέλω τις είπα, εκτόνωση και θα κανονίσω εγώ με την κοπέλα. Είχα ζητήσει την Μαρία (είναι κοντούλα από το Νεπαλ) μου την έφερε στο δωμάτιο ενώ ήμουν γυμνός την σύστησε και έφυγε. Τις δίνω ένα εικοσάρικο νομίζοντας ότι θα είμαι οκ, τελος πάντων. Κάνει συμπαθητικό χαλαρωτικό μασάζ, όταν με γύρισε και άρχισε να με χαϊδεύει μου λέει αυτά που μου έδωσες είναι μόνο για να στον παίξω αν θες τσιμπουκι θέλω λίγα ακόμα τις λέω θα πάρεις άλλα δέκα. Συμπέρασμα αεροπιπα μαλακια μέτρια, άρα είχαμε 40+20+10 είναι πολλά. Αυτά ότι άλλο θέλετε να ρωτήσετε πμ. ΥΓ διαβάζουν το σαιτ.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446
Πέρασμα από galaxy, η υποδοχή τέλεια από την κυρία , με συνόδεψε στο δωμάτιο με ρώτησε τι άλλο θέλω τις είπα, εκτόνωση και θα κανονίσω εγώ με την κοπέλα. Είχα ζητήσει την Μαρία (είναι κοντούλα από το Νεπαλ) μου την έφερε στο δωμάτιο ενώ ήμουν γυμνός την σύστησε και έφυγε. Τις δίνω ένα εικοσάρικο νομίζοντας ότι θα είμαι οκ, τελος πάντων. Κάνει συμπαθητικό χαλαρωτικό μασάζ, όταν με γύρισε και άρχισε να με χαϊδεύει μου λέει αυτά που μου έδωσες είναι μόνο για να στον παίξω αν θες τσιμπουκι θέλω λίγα ακόμα τις λέω θα πάρεις άλλα δέκα. Συμπέρασμα αεροπιπα μαλακια μέτρια, άρα είχαμε 40+20+10 είναι πολλά. Αυτά ότι άλλο θέλετε να ρωτήσετε πμ. ΥΓ διαβάζουν το σαιτ.
Εκτόνωση από την κυρία της υποδοχής έπρεπε να ζητήσεις όταν σε ρώτησε τί άλλο θες :P

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.076
Πόντοι
201
γενικα καλο ειναι να ειστε σαφης στην καθε διαπραγματευση και με καθε κοριτσι που διαπραγματευεστε,γιατι μπορει την τελευταια στιγμη καποιες να ζητησουν οτι τους κατεβει !!! Δεν πεταμε απλοχερα 20ευρα γιατι αμεσως σκεφτονται ααα αυτος εχει να δινει ας του ζητησω κι αλλα !!! ρωταμε:ποσα χρειαζεσαι για εκτονωση? υπαρχει δυνατοτητα για στοματικο και αν ναι,ποσα χρειαζεσαι? και ετσι ξεκιναει η διαπραγματευση και καταληγετε στο ποσο που ειστε ευχαριστημενοι,αλλιως δεχεστε χωρις διαπραγματευση ,ότι σας πει η κοπελα,εχοντας το πανω χερι !!!

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446
γενικα καλο ειναι να ειστε σαφης στην καθε διαπραγματευση και με καθε κοριτσι που διαπραγματευεστε,γιατι μπορει την τελευταια στιγμη καποιες να ζητησουν οτι τους κατεβει !!! Δεν πεταμε απλοχερα 20ευρα γιατι αμεσως σκεφτονται ααα αυτος εχει να δινει ας του ζητησω κι αλλα !!! ρωταμε:ποσα χρειαζεσαι για εκτονωση? υπαρχει δυνατοτητα για στοματικο και αν ναι,ποσα χρειαζεσαι? και ετσι ξεκιναει η διαπραγματευση και καταληγετε στο ποσο που ειστε ευχαριστημενοι,αλλιως δεχεστε χωρις διαπραγματευση ,ότι σας πει η κοπελα,εχοντας το πανω χερι !!!
Πολύ σωστος....!

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.549
Πόντοι
1.196
Διαπραγμάτευση η σωστή κίνηση: Πριν από οτιδήποτε κ χωρίς εμφάνιση κάποιου χαρτονομίσματος.
Όλοι στον αγώνα ενάντια στον "πληθωρισμό".

modelo20

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2009
Κριτικές
2
Like
1.100
Πόντοι
81
Καλημέρα παιδιά
Στο galaxy η υπεύθυνη κάνει μασάζ;
Η είναι μόνο δημόσιες σχέσεις;

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.383
Πόντοι
3.172
Το εν λόγω ίδρυμα έχει πρόγραμμα 45΄ στα € 35.
Αυτό να προτιμάτε. 35 +15 στη λαδοκόρη.
45΄μασάζ με εκτόνωση σύνολο € 50. Αυτή είναι η τιμή της αγοράς.

Μην ανοίγετε τα χαρτιά σας από την αρχή, διαπραγματευτείτε σωστά την κατάλληλη στιγμή.
Για κάθε ένα ευρώ πάνω από τα 50, αλλάζουν άρδην οι απαιτήσεις μας..

AmazonC

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Like
128
Πόντοι
0
Μάγκες οπωσδήποτε κάποιος αν πάει galaxy να μας πει για την Αριστουλα αν προχωράει. Μια ερώτηση αν κάνει μασαζ εκείνη και αν έχει εκτόνωση. Γιατί αν κάνει, κάθε μέρα εκεί όλοι. Γυναικάρα

paularas9292

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
74
Πόντοι
0
H Λάιλα που έχουν στο site φαίνεται να είναι η πιο ενδιαφέρουσα. Έχει δοκιμάσει κανείς? Η μόνο Μαρία και Ελένη είναι στα έξτρα?

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Μάγκες οπωσδήποτε κάποιος αν πάει galaxy να μας πει για την Αριστουλα αν προχωράει. Μια ερώτηση αν κάνει μασαζ εκείνη και αν έχει εκτόνωση. Γιατί αν κάνει, κάθε μέρα εκεί όλοι. Γυναικάρα
Αν θυμάμαι καλά και δεν με απαταει η μνήμη μου πρέπει να δούλευε σε γραφείο .

Micho00

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
11
Like
937
Πόντοι
311
Massagio Hamam Κερατσινι κάνουν τίποτα ή απλά μασαζ; Έψαξα αλλά δε βρήκα να έχει αναφερθεί.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456
Αν θυμάμαι καλά και δεν με απαταει η μνήμη μου πρέπει να δούλευε σε γραφείο .
και μένα φίλε κάτι μου θύμισε η φωτό της στο σάιτ αλλά δεν ξέρω ακριβώς που την έχω ξαναδεί!

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.383
Πόντοι
3.172
και μένα φίλε κάτι μου θύμισε η φωτό της στο σάιτ αλλά δεν ξέρω ακριβώς που την έχω ξαναδεί!
Μήπως σου θυμίζει μια σερίφισσα στο Παλαιό Φάληρο, σε ίδρυμα που έχει κλείσει εδώ κ χρόνια?

Ή μήπως μια άλλη στη Τσάμη καρατάσου στο Κουκάκι? πολύ παλαιότερα...

Μοιάζει κ στις 2 αλλά δεν είναι αυτή... Δε βγαίνουν τα χρόνια/..

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.491
Πόντοι
2.306
Πρέπει να δουλεύε σε γραφείο κάτι μου θυμίζει και εμένα...

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.426
Πόντοι
26.236
Η λαιλα προσπαθεί στο μασαζ αλλα κατά τα αλλα είναι 0.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom