Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446
αν ψαχνεις για Βορεια,ψοφια πραγματα υπαρχουν.Στεφανια κ grace για φραπεδια κ μετα Χολαργο πανω στην Μεσογειων κατι μετριες.
Κέντρο προτιμώ! Εκεί έχουμε καλύτερες επιλογές?

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
783
Πόντοι
81
Α, οκ παντως το massaua στο φακουδακι δεν εβγαζε τπτ.

Για την κορασιδα υπαρχει καπου καποιο νημα;
Το massaua είναι νέο ναι. Αυτή δεν είναι. Έχει περάσει από πολλα .
Και ως ανεξάρτητη με αγγελίες.

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.076
Πόντοι
201
αν ψαχνεις για Βορεια,ψοφια πραγματα υπαρχουν.Στεφανια κ grace για φραπεδια κ μετα Χολαργο πανω στην Μεσογειων κατι μετριες.
grace πλεον μονο μασαζ,ΟΧΙ φραπε...ειναι στα ΔΕΝ

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.207
Πόντοι
4.365
Παιδιά στο Grace παίζει κάτι αξιόλογο αυτή τη στιγμή?η Κατερίνα έφυγε δυστυχώς....

Γενικά από ότι κατάλαβα πλέον μόνο στο galaxy θα παίξει κάτι σίγουρα κ αυτό με επιπλέον κόστος?

Υπάρχει κάποιο άλλο αξιόλογο μαγαζί ?

Είμαι νέος κ θέλω να μπω στο χώρο του φραπέ....

Προς ενημέρωση κοινού την Κατερίνα την σουτάρανε, δεν έφυγε. Ο λόγος που υπονοήθηκε ήταν ότι ψάρευε πελάτες. Εγώ προσωπικά αν και από τους πρώτους που την επισκέφτηκαν δεν είδα κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι να την βρούμε πουθενά καλύτερα με έξτρα υπηρεσίες

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.344
Πόντοι
5.595
Παιδιά στο Grace παίζει κάτι αξιόλογο αυτή τη στιγμή?η Κατερίνα έφυγε δυστυχώς....

Γενικά από ότι κατάλαβα πλέον μόνο στο galaxy θα παίξει κάτι σίγουρα κ αυτό με επιπλέον κόστος?

Το φραπέ πειράζει στο στομάχι

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.401
Πόντοι
3.172
Δοκιμάστε Ελένη στο galaxy. Δεν κάνει τόσο καλό μασάζ μάλλον ανύπαρκτο αλλά πιάνεις την κουβέντα χαλαρώνεις και ότι προκύψει.

αν λες για την Ελένη που έχει φωτο στο site, εγώ είμαι εκτός..

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736

Μέλος έχει αναφέρει εμπειρίες απο Empire που μεταφέρθηκε από τον χώρο που είναι σήμερα το Galaxy

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.076
Πόντοι
201
Μέλος έχει αναφέρει εμπειρίες απο Empire που μεταφέρθηκε από τον χώρο που είναι σήμερα το Galaxy
για empire εχει αναφερθει "πεταμενα λεφτα" ,κοροιδια,απειλες στους πελατες και απο τις κοπελες που ειναι θεραπευτριες στο site ,δεν εχει αναφερθει καποια που να κανει φραπε !!! οποτε..ΡΊΣΚΟ

nikos55

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
423
Πόντοι
21
Ξέρει κανείς τι έχει γίνει με το Ανδρομέδα? Άλλαξε διεύθυνση παραμένουν τα ίδια προγράμματα?

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
για empire εχει αναφερθει "πεταμενα λεφτα" ,κοροιδια,απειλες στους πελατες και απο τις κοπελες που ειναι θεραπευτριες στο site ,δεν εχει αναφερθει καποια που να κανει φραπε !!! οποτε..ΡΊΣΚΟ
Έχουν αναφερθεί πάμπολλες που κάνουν . Ακόμα και τσιμπούκια οσιζοντουζαν . Ακόμα και στο μαγαζι. Στο κατοικον τα πάντα όλα . Τώρα εσύ όπως και πολλοί αν δεν δείξεις το μαρούλι δεν θα παίζει τίποτα και πουθενά. Μια χαρά συμπεριφορά έχουν αν έχεις και εσύ. Αν είσαι στιλ γαμαω θα σε γαμανε όπου πας. Να σε απειλεί ένα γραφείο και μαγαζί ενώ είσαι σωστός κομματάκι δύσκολο. Το έγραψαν ένας δύο και έγινε καραμέλα . Τι έκαναν δε. Μας είπαν όμως . Καλό θα είναι να λένε κιόλας ή να ανεβάζουν κατευθείαν μηνύματα που να αποδεικνύουν. Μου φαίνονται εσκεμμένα μερικά από αυτά . Και όχι μόνο για αυτό το μαγαζί. Και για άλλα . Πότε κανένας δεν με έχει απειλήσει και από πουθενά. Άραγε έχω εγώ πρόβλημα ? Θυμαμαι Εύα και Λία ακόμα που τα καναν όλα. Πολλάκις αναφέρθηκε.

Τελευταία τροποποίηση:

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
Ξέρει κανείς τι έχει γίνει με το Ανδρομέδα? Άλλαξε διεύθυνση παραμένουν τα ίδια προγράμματα?
Ο προφεσορ έγραφε για το Ανδρομέδα που έγινε μέδουσα. Τα φώτα σου professor

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
Θα εννοείς ότι δεν υπάρχει μια που να μην κάνει έστω φραπα . Ποια δεν κάνει ?

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
Υπάρχει νημα της μεδουσα και ναι ειναι το πρωην ανδρομεδα
Εγώ το ξέρω . Ο φίλος δεν το ξέρει. Θεωρώ ότι κυμαίνεται στο ίδιο μήκος κύματος με τα άλλα της ίδιας αλυσίδας

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
783
Πόντοι
81
Α, οκ παντως το massaua στο φακουδακι δεν εβγαζε τπτ.

Για την κορασιδα υπαρχει καπου καποιο νημα;
Όχι δεν νομίζω να έχει νήμα . Έχει περάσει από ηλιοτροπικη διάβασα εδώ , εγώ την έχω πάρει από empire και μετά από secret όπου και δεν την ξανά πήρα γιατί δεν τήρησε αυτά που είπε ότι θα κάνει την επόμενη φορά και ζήτησε παραπάνω λεφτά για τα ίδια ακριβώς πράγματα.

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
783
Πόντοι
81
Μια χαρα φραπεδιαζουν
Άσε αυτός όπου πάει δεν τον φραπεδιαζουν ποτέ . Δεν έχει σκεφτεί να κάνει μπάνιο ακόμα ? Αλλιώς δεν εξηγείται. Έχω πάρει φραπέ και χωρίς σκούφο μάλιστα εκεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom