Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Manolis8

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
329
Πόντοι
21
Αδέρφια salon de massage παίζει τίποτα;
Είδα ένα video στο tik tok αλλά μου θυμίζει συνταγή massagio μέλι μέλι και τυγανιτα τίποτα.

Manolis8

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
329
Πόντοι
21
Που βρίσκεται αυτό;
IMG_20230709_102427.jpg

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.549
Πόντοι
1.196
Μετά από τα καλά που διάβασα για galaxy αποφάσισα να πάω την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από μια εξοντωτική μέρα δουλειάς. Ο χώρος όντως ωραίος, η κυρία στην υποδοχή πολύ ευγενική.

Μπαίνω στο δωμάτιο, γδύνομαι, και ενώ είμαι ακόμα όρθιος μπαίνει μέσα η κοπέλα, μια μελαχρινή. ....
Αν μας έλεγες και το ονοματάκι της θα βοηθούσε !

Ονοματάκι; Πριν μπεις στο δωμάτιο, είχες επισκεφτεί την ντουζιέρα του μαγαζιού;

chrisnmm96

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
686
Πόντοι
80
Προσφατη επισκεψη στο galaxy massage, Προτιμησα να καλεσω και να κλεισω ραντεβου για να μην περιμενω. Οταν εφτασα με υποδεχτηκε η κοπελα με ρωτησε αν χρειαζομαι να κανω μπανιο, της ειπα οτι ειχα κανει. Προσφερθηκε να μου φερει νερακι. Μου εδειξε το δωματιο οπου και την ρωτησα αν μπορω να ειμαι χωρις το εσωρουχο και μου ειπε βεβαιως. Η κοπελα που ηρθε ηταν η Μαρια απο Νεπαλ . Το μασαζ που κανει ειναι χαλαρωτικο , κοινως σε χαιδευει πολυ σε ολο το σωμα. Ασκει και καποιες πιεσεις κατα διαστηματα αλλα περισσοτερο θα το ελεγες χαλαρωτικο και καβλωτικο παρα κανονικο μασαζ, Καποια στιγμη με γυρισε αναποδα και αρχισε να μου κανει στους πρωσαγωγους. Εκει αρχιζεις και ερεθιζεσαι και η Μαρια σε κοιταει να περασει στο παρασυνθημα αλλα λεγοντας σου και για χρηματα. ΜΟυ ζητησε 20 ευρω, της αντιπροτεινα 10, αλλα ηταν ανενδοτη οποτε συμφωνησα. Αφού με τελείωσε χειρωνακτικά, συνέχισε για μερικα λεπτα ακομα το μασαζ στο σωμα, σκουπιστηκα και εφυγα. Θα υπηρχε η δυνατοτητα για οποιον θελει να κανει μπανιο μετα πιστευω. Συνολικο κοστος 40+20. Ο χωρος επιπεδου Le massage με ενα κοινο μπανιο αρκετα ωραιο και πεντακαθαρο,που εχει ντουζιερα και τζακουζι, δυστυχως δεν εχει δλδ καθε δωματιο δικο του μπανιο.

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.549
Πόντοι
1.196
........ΕΓΩ 2 φορες πηγα και εκανα φραπε με διαφορετικες κοπελες . Μιλησα μαζι τους στο δωματιο και πηγαν ολα καλα. Νομιζω και αλλος συναγωνιστης με 2 κοπελες εκανε φραπε. Ετσι εγραψε εδω. Και τις 2 φορες ειχα ετοιμο ενα 10ευρω και το εδωσα στις κοπελες στο δωματιο..........
...............Καποια στιγμη με γυρισε αναποδα και αρχισε να μου κανει στους πρωσαγωγους. Εκει αρχιζεις και ερεθιζεσαι και η Μαρια σε κοιταει να περασει στο παρασυνθημα αλλα λεγοντας σου και για χρηματα. ΜΟυ ζητησε 20 ευρω, της αντιπροτεινα 10, αλλα ηταν ανενδοτη οποτε συμφωνησα........... .........Συνολικο κοστος 40+20........
Με το συμπάθιο, αλλά εδώ υπάρχει μια απότομη αύξηση, για την συγκεκριμένη υπηρεσία, 100% ακριβώς!

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.915
Πόντοι
11.096
Με το συμπάθιο, αλλά εδώ υπάρχει μια απότομη αύξηση, για την συγκεκριμένη υπηρεσία, 100% ακριβώς!
Καταλαβαίνω την γοητεία του φραπέ καί ότι αρέσει, αλλά αν βάλω αλλά 20 παραπάνω τόν βρέχω καί δύο φορές όπως θέλω.
:dunno:

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.549
Πόντοι
1.196
Καταλαβαίνω την γοητεία του φραπέ καί ότι αρέσει, αλλά αν βάλω αλλά 20 παραπάνω τόν βρέχω καί δύο φορές όπως θέλω.
:dunno:
Συμφωνώ απόλυτα μαν, ότι τον βρέχεις 2 φορές και στα ... βαθιά!

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.915
Πόντοι
11.096
Συμφωνώ απόλυτα μαν, ότι τον βρέχεις 2 φορές και στα ... βαθιά!
Εντάξει για μία φορά τό καταλαβαίνω καί εγώ τό έχω κάνει, αλλά 60 για φραπεδακι καί αρκετές φορές όχι.
Έχει την γοητεία τού καί τό φραπεδακι αλλά όχι για συνέχεια.

Προσωπική μου άποψη πάντα, φυσικά ό καθένας μας κάνει κουμάντο ό ίδιος στα γούστα τού καί στην τσέπη του.

v1273

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2021
Κριτικές
7
Like
974
Πόντοι
361
Προσφατη επισκεψη στο galaxy massage, Προτιμησα να καλεσω και να κλεισω ραντεβου για να μην περιμενω. Οταν εφτασα με υποδεχτηκε η κοπελα με ρωτησε αν χρειαζομαι να κανω μπανιο, της ειπα οτι ειχα κανει. Προσφερθηκε να μου φερει νερακι. Μου εδειξε το δωματιο οπου και την ρωτησα αν μπορω να ειμαι χωρις το εσωρουχο και μου ειπε βεβαιως. Η κοπελα που ηρθε ηταν η Μαρια απο Νεπαλ . Το μασαζ που κανει ειναι χαλαρωτικο , κοινως σε χαιδευει πολυ σε ολο το σωμα. Ασκει και καποιες πιεσεις κατα διαστηματα αλλα περισσοτερο θα το ελεγες χαλαρωτικο και καβλωτικο παρα κανονικο μασαζ, Καποια στιγμη με γυρισε αναποδα και αρχισε να μου κανει στους πρωσαγωγους. Εκει αρχιζεις και ερεθιζεσαι και η Μαρια σε κοιταει να περασει στο παρασυνθημα αλλα λεγοντας σου και για χρηματα. ΜΟυ ζητησε 20 ευρω, της αντιπροτεινα 10, αλλα ηταν ανενδοτη οποτε συμφωνησα. Αφού με τελείωσε χειρωνακτικά, συνέχισε για μερικα λεπτα ακομα το μασαζ στο σωμα, σκουπιστηκα και εφυγα. Θα υπηρχε η δυνατοτητα για οποιον θελει να κανει μπανιο μετα πιστευω. Συνολικο κοστος 40+20. Ο χωρος επιπεδου Le massage με ενα κοινο μπανιο αρκετα ωραιο και πεντακαθαρο,που εχει ντουζιερα και τζακουζι, δυστυχως δεν εχει δλδ καθε δωματιο δικο του μπανιο.

από εμφάνιση τι έλεγε;

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
346
Πόντοι
21
από εμφάνιση τι έλεγε;

φιλε μου συγγνωμη αλλα 20 ευρω για την συγκεκριμενη ειναι παρα πολλα,τοσα μου ειχε ζητησει και στην Λενορμαν οταν δουλευε εκει πριν μηνεςαλλα δεν της τα εδωσα(συμβιβαστηκε με 10αρικο)

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.397
Πόντοι
3.172
Αν δούλευε πωλήτρια στα zara το 20ρικο θα το έβγαζε σε 6-7 ώρες. Εκεί το βγάζει σε 4-5 λεπτά και μαύρο, χωρίς να γδυθεί, χωρίς να δεχθεί δακτυλοσκόπηση κ προφανώς χωρίς σεξ, εκμεταλλευόμενη τη φάση που έχει δημιουργηθεί κ την ανάγκη που έχει ο άντρας εκείνη τη στιγμή.

Anyway, το 50ρικο μαζί με φραπέ είναι μια χαρά, άλλωστε μασάζ δε γνωρίζει ούτε το 10% από αυτές.
Κανείς δεν πάει για μασάζ , όλα αυτά είναι καλυμμένα πορνεία, χρόνο αγοράζεις, αφού μπορείς να πάρεις εξαιρετική μπριζόλα με τα ίδια χρήματα σε studio.

Από μένα είναι ναι στο 50ρικο για χαλαρωτικό - αισθησιακό μασάζ, εννοείται με φραπεδάκι στο τέλος, διάρκειας όχι όμως μικρότερης 45-50 λεπτών Αν βγάλει τιμοκατάλογο νωρίτερα μαύρο δαγκωτό. Πρέπει να μάθουν να σέβονται..

Vagos1975

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
103
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές. Επίσκεψη στον Γαλαξία μιας και είμαι και κοντά . Τηλέφωνο για άμεση επίσκεψη (εντός μισάωρου ) και μου λένε όλα καλά περνά. Ο χώρος πολύ όμορφος, πάρκινγκ βρήκα άνετα σε παράλληλο στενό. Με υποδέχθηκε η κοπέλα στην υποδοχή ευγενεστατη και να μου δώσει νερό και να με πάει στο δωμάτιο και όλα τέλεια. Της λέω μένω με εσώρουχο;(γτ είχα δει κάτι για εσώρουχα μιας χρήσης από συναγωνιστές και λέω κάτσε να ρωτήσω) μου λέει ότι θες η κοπέλα δεν έχει πρόβλημα και να είσαι " χωρίς ". Περιμένω έρχεται η κοπέλα ξεκινάμε πλάτη και μου έκανε μακράν από τα πιο ερωτικά μασάζ που μου έχουν κάνει εβερ- ρωτάει για πιέσεις κλπ και μετά μου έκανε μέχρι και στον κωλο πολύ ερωτικά. Γυρνάμε το βλέπει ορθατζα και το αρπάζει και το φραπεδιαζει χωρίς να πω τίποτα εγώ ούτε να μου πει εκείνη.. Συνεχίζουμε υπόλοιπο μασάζ που ήταν αρκετά καλό . Φεύγοντας άφησα ένα έξτρα 10ρικο στην υποδοχή για την κοπέλα γτ ήταν πολύ καλή όπως και οι υπηρεσίες που προσέφερε. Την κοπέλα την έλεγαν Ελένη/ Μαίρη. 9.5/10 εμπειρία σίγουρα θα ξαναεπισκεφτω.
Σε ποια περιοχή ήταν αυτό και πως το λέγανε το όνομα του μαγαζιού

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.549
Πόντοι
1.196
Μετά από τα καλά που διάβασα για galaxy αποφάσισα να πάω την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από μια εξοντωτική μέρα δουλειάς. Ο χώρος όντως ωραίος, η κυρία στην υποδοχή πολύ ευγενική.

Μπαίνω στο δωμάτιο, γδύνομαι, και ενώ είμαι ακόμα όρθιος μπαίνει μέσα η κοπέλα, μια μελαχρινή. Με το που βλέπει ότι είμαι γυμνός αμέσως αποστρέφει το βλέμα, πάει λίγο πιο πέρα, πιάνει κάτι και μου το δίνει, πάντα χωρίς να κοιτάει προς το μέρος μου. Τι είναι αυτό, ρωτάω. Εσώρουχο, μου λέει, φόρα το τώρα και θα το βγάλω μετά. Οκ, το φοράω.

Γενικά ευχάριστη, στο πρώτο μισό που ήμουν μπρούμυτα, κάναμε ψιλοκουβέντα, πέρασε η ώρα, μου λέει να γυρίσω ανάσκελα. Στο ανάσκελα όταν άρχισε να μου κάνει προσαγωγούς, μου σηκώνεται (όπως διαπίστωσα μετά, αν σου σηκωθεί ενώ φοράς το βρακάκι, γίνεται κυριολεκτικά τέντα, αφού σηκώνεται όλο το ύφασμα και ό,τι κρέμεται φαίνεται). Δεν ακουμπάει τίποτα, είναι προσεκτική να κάνει τριγύρω μόνο. Γενικά δεν έδωσε κανένα σημάδι του στυλ "το βλέπω" και να κάνει κάποιο "περίεργο" 'αγγιγμα. Από μέσα μου σκέφτομαι "είναι νωρίς ακόμα, μάλλον το αφήνει για το τέλος". Όταν έφυγε από πόδια μου ψιλοέπεσε πάλι, λέω θα ξαναγυρίσει προς το τέλος εκεί.

Και ξαφνικά "Τελειώσαμεεε!". Και μένω μαλάκας. "Οκ...?" της λέω. "χάρηκα" μου λέει, και φεύγει. Μεγαλύτερη ξενέρα όλης της μέρας, δεν το συζητώ. Σκουπίζομαι από λάδια, ντύνομαι, πλήρωσα και πήγα σπίτι.

Δεν ξέρω τι και αν έκανα κάτι λάθος ρε μάγκες, είναι η πρώτη φορά που πήγα σε "μασσατζιδικο που φραπάς". 'Επρεπε να της πω χυμα να μου κάνει φραπέ; Θεώρησα ότι θα έπρεπε να είχε πιάσει το μήνυμα όταν με γύρισε ανάσκελα, και κάπως να μου το πήγαινε στο ότι μπορεί να κάνει και φραπέ, αν όντως κάνουν εκεί.

υ.γ. Το μασαζ ήταν απλά οκ, έχω κάνει και καλύτερα.
Όνομα μελαχρινής κοπέλας; Πριν μπεις στο δωμάτιο, είχες επισκεφτεί την ντουζιέρα του μαγαζιού, ή ήσουν μπανιαρισμένος από το σπίτι σου;

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Καλησπέρα συναγωνιστές. Επίσκεψη στον Γαλαξία μιας και είμαι και κοντά . Τηλέφωνο για άμεση επίσκεψη (εντός μισάωρου ) και μου λένε όλα καλά περνά. Ο χώρος πολύ όμορφος, πάρκινγκ βρήκα άνετα σε παράλληλο στενό. Με υποδέχθηκε η κοπέλα στην υποδοχή ευγενεστατη και να μου δώσει νερό και να με πάει στο δωμάτιο και όλα τέλεια. Της λέω μένω με εσώρουχο;(γτ είχα δει κάτι για εσώρουχα μιας χρήσης από συναγωνιστές και λέω κάτσε να ρωτήσω) μου λέει ότι θες η κοπέλα δεν έχει πρόβλημα και να είσαι " χωρίς ". Περιμένω έρχεται η κοπέλα ξεκινάμε πλάτη και μου έκανε μακράν από τα πιο ερωτικά μασάζ που μου έχουν κάνει εβερ- ρωτάει για πιέσεις κλπ και μετά μου έκανε μέχρι και στον κωλο πολύ ερωτικά. Γυρνάμε το βλέπει ορθατζα και το αρπάζει και το φραπεδιαζει χωρίς να πω τίποτα εγώ ούτε να μου πει εκείνη.. Συνεχίζουμε υπόλοιπο μασάζ που ήταν αρκετά καλό . Φεύγοντας άφησα ένα έξτρα 10ρικο στην υποδοχή για την κοπέλα γτ ήταν πολύ καλή όπως και οι υπηρεσίες που προσέφερε. Την κοπέλα την έλεγαν Ελένη/ Μαίρη. 9.5/10 εμπειρία σίγουρα θα ξαναεπισκεφτω.
Σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες μύτη μου. Εντάξει μας είπες Έλενα Μαρία η Μαίρη πως το είπες πες μας όμως πως ήταν αυτή εμφανισιακά γιατί ξέρεις τι γίνεται αυτά τα μαγαζιά σου παρουσιάζουν την ίδια με 10 ονόματα να μας βοηθήσεις και μας λίγο τους καυλωμένους

• Like
Αντιδράσεις: Bleach

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Μέσα από τα βιώματα μου Τα μασατζιδικα φραπεδιερες χωρίζονται σ δυο κατηγορίες. Πρώτη κατηγορία αυτή π στο κάνει ξεκάθαρο το κατάστημα πληρώνεις το ποσο Α κ με ένα 10-20€ έχεις κ το φραπέ σου, εκεί δεν υπάρχει κοπέλα να μη φρεπεδιαζει, όπως είναι το Κουκάκι και το grace(δν είμαι αυτή τη χρονική στιγμή 100% σίγουρος ), παλιά ήταν ένα στη ραβινε Κολωνάκι με κάτι Κινέζες.
Η δεύτερη κατηγορία τώρα για να ζήσεις πιο πολύ τη περιπέτεια κ μ αρεσουν περισσότερο είναι αυτά π δε φραπεδιαζει όλο το προσωπικό όπως το galaxy η η άλλη η μαλακια στη λενορμαν πχ, αυτά τώρα είναι ανάλογα το χειρισμό π θα κανεις, πολλές π φραπεδιαζουν μπορεί εσένα να μη σε κουνήσουν η από την άλλη μπορεί να σε πιπωσουν κιόλας χωρίς να απευθύνεται σε όλους. Προσωπικά δε μ έχει τύχει ποτε φραπεδου ν μη μου τον βαρέσει . Συμπληρώνω ότι δεν έχω πάει εξ αρχής κάπου η με κάποια π να έχει αναφερθεί ότι είναι στα δεν δηλαδή ν ξέρω ότι πήγε καποιος κ δε του τον βάρεσε, πχ λενορμαν έχω παει ν ρωτήσω αλλά δε πέρασα ποτε με έβρισε κιολας η ξανθιά. Έχω πάει όμως με μασατζου π μου τον έπαιξε κ μετά είδα ότι ανεφερε ένας εδώ είναι στα δεν, έχω πάει μ άλλη π εμενα μ έκανε κ καλαμάκι κ άλλου μόνο φραπεδια. Ουσιαστικά θέλω να πω ότι είναι πως θα το χειριστείς πως θα μιλήσεις , εάν θ νιώσει άνετα η άλλη μαζί σου εάν θα της είσαι ευχάριστος , Νταξει δε μιλάμε για Κινέζες π ξέρουν μόνο yes και no, να μπορείς να πεις δυο μαλακιες. Σίγουρα θα έχετε κ άλλοι τέτοιες εμπειριες η θα πήγατε κάπου κ μετά από κάποιες φορές σας τον βάρεσε(συνήθως γίνεται κρυφα από τη διοίκηση αυτό) η που θα κάνετε το παίξατε ωραία κ βγήκε από μόνη της η φραπεδια χωρίς πολλά πολλά .

krait

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2021
Like
73
Πόντοι
0
Αν μας έλεγες και το ονοματάκι της θα βοηθούσε !
Ονοματάκι; Πριν μπεις στο δωμάτιο, είχες επισκεφτεί την ντουζιέρα του μαγαζιού;

Λίλα ή κάπως έτσι, και όχι, είχα κάνει μπάνιο πριν πάω

Κάτι άλλο για γαλαξυ: Η κυρία στη ρεσεψιόν κάνει μασαζ ή είναι αποκλειστικά ρεσεψιόν; Έχει κάτι..

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom