Μετά από τα καλά που διάβασα για galaxy αποφάσισα να πάω την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από μια εξοντωτική μέρα δουλειάς. Ο χώρος όντως ωραίος, η κυρία στην υποδοχή πολύ ευγενική.
Μπαίνω στο δωμάτιο, γδύνομαι, και ενώ είμαι ακόμα όρθιος μπαίνει μέσα η κοπέλα, μια μελαχρινή. Με το που βλέπει ότι είμαι γυμνός αμέσως αποστρέφει το βλέμα, πάει λίγο πιο πέρα, πιάνει κάτι και μου το δίνει, πάντα χωρίς να κοιτάει προς το μέρος μου. Τι είναι αυτό, ρωτάω. Εσώρουχο, μου λέει, φόρα το τώρα και θα το βγάλω μετά. Οκ, το φοράω.
Γενικά ευχάριστη, στο πρώτο μισό που ήμουν μπρούμυτα, κάναμε ψιλοκουβέντα, πέρασε η ώρα, μου λέει να γυρίσω ανάσκελα. Στο ανάσκελα όταν άρχισε να μου κάνει προσαγωγούς, μου σηκώνεται (όπως διαπίστωσα μετά, αν σου σηκωθεί ενώ φοράς το βρακάκι, γίνεται κυριολεκτικά τέντα, αφού σηκώνεται όλο το ύφασμα και ό,τι κρέμεται φαίνεται). Δεν ακουμπάει τίποτα, είναι προσεκτική να κάνει τριγύρω μόνο. Γενικά δεν έδωσε κανένα σημάδι του στυλ "το βλέπω" και να κάνει κάποιο "περίεργο" 'αγγιγμα. Από μέσα μου σκέφτομαι "είναι νωρίς ακόμα, μάλλον το αφήνει για το τέλος". Όταν έφυγε από πόδια μου ψιλοέπεσε πάλι, λέω θα ξαναγυρίσει προς το τέλος εκεί.
Και ξαφνικά "Τελειώσαμεεε!". Και μένω μαλάκας. "Οκ...?" της λέω. "χάρηκα" μου λέει, και φεύγει. Μεγαλύτερη ξενέρα όλης της μέρας, δεν το συζητώ. Σκουπίζομαι από λάδια, ντύνομαι, πλήρωσα και πήγα σπίτι.
Δεν ξέρω τι και αν έκανα κάτι λάθος ρε μάγκες, είναι η πρώτη φορά που πήγα σε "μασσατζιδικο που φραπάς". 'Επρεπε να της πω χυμα να μου κάνει φραπέ; Θεώρησα ότι θα έπρεπε να είχε πιάσει το μήνυμα όταν με γύρισε ανάσκελα, και κάπως να μου το πήγαινε στο ότι μπορεί να κάνει και φραπέ, αν όντως κάνουν εκεί.
υ.γ. Το μασαζ ήταν απλά οκ, έχω κάνει και καλύτερα.