Marita αν θυμαμαι καλα λιγα ελληνικα πιο πολυ στα αγγλικα εγινε η συννενοησηΜε ποια κοπέλα έγινε η συνεδρία?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)
αν δεν της το είπες τότε, τής το λές τώρα..Να σου πω πως εγινε. Με το εσωρουχο ειμουν μεσα. Μολις ηρθε η κοπελα στο δωματιο μιλησα μαζι της και το εβγαλα. Δεν ειπα τιποτα εξω στην υπεύθυνη . Με την κοπελα το κανονισα στο δωματιο. Και για τον φραπε μεσα με την κοπελα μιλησα .
δουλεύει μόνη σε δικό της μέρος, μασάζ μέχρι και φραπέ, ξέρει κάποιος; εμπειρία; Login • Instagram
Ψαξε στο φορουμ για Μαντζαρου Κολωνακι, Ειρηνη. Μια φορα της μιλησα στο τηλεφωνο, πολυ ιστορια, πολλες αοριστιες, κατι για καρμα,ταντρα,αποσυμφορηση ενεργειας και τρια αυγα Τουρκιας. Τοτε ζηταγε 40 και δεν πηγα, τωρα που ζηταει 60, ουτε απ'εξω.δουλεύει μόνη σε δικό της μέρος, μασάζ μέχρι και φραπέ, ξέρει κάποιος; εμπειρία; Login • Instagram
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Δεν άλλαξε τίποτα απτους προκατόχους . Μόνο ότι έχουν ασιατισες και όχι Ελληνίδες όπως οι προηγούμενες. Συνεχίζουν με καλές υπηρεσίες όπως διαπίστωσα. Απλά ας επιστέψει το body to body γιατί σε έναν τέτοιο χώρο και εφοσον έχει ασιατισες πρέπει να υπάρχει.Στις μέγιστες υπηρεσίες που προσφέρει , στην αντιμετώπιση , στην ποιότητα και στις τιμές . Mε ρώτησαν αν θέλω καφέ, χυμό , νερό και στο τέλος με ρώτησαν να μου φτιάχνουν τσάι με διάφορες γεύσεις
tsipirikos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2018
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Απο εμφάνιση οτι βλέπεις στα σόσιαλ, μασαζ μετριο με κανα 20 λεπτο τυπου μασαζ προστατη και τελειωμα στο τελος με φραπε. Τιμη 50 δηλωνει για παλιους πελατες.Δεν ξερω αν το εχει παει 60.δουλεύει μόνη σε δικό της μέρος, μασάζ μέχρι και φραπέ, ξέρει κάποιος; εμπειρία; Login • Instagram
Φορτηγατζής
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 687
- Πόντοι
- 361
Φίλε πως τς το είπες δηλ? πχ το κανει συγκεκριμένη η όλες??χθεσινη επισκεψη στο Galaxy massage μετα απο οσα θετικα διαβασα απο φιλους ο χωρος απλα φανταστικος οπως και η ιδιοκτητρια(Αριστεα)πολυ ευγενικη και επικοινωνιακη πηρα προγραμμα μιας ωρας με 40 ευρω το οποιο ολοκληρωθηκε με φραπεδακι(+10),η συννενοηση εγινε με την κοπελα μεσα στο δωματιο
Φίλε πως τς το είπες δηλ? πχ το κανει συγκεκριμένη η όλες??
φιλε αυτο ερχεται μονο του στην διαρκεια της συνεδριας,την ρωτησα αν μπορω να βγαλω το εσωρουχο και μου απαντησε θετικα,η κοπελαλεγοταν Μαριτα(αν θυμαμαι καλα)πιθανον απο ΑσιαΦίλε πως τς το είπες δηλ? πχ το κανει συγκεκριμένη η όλες??
xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 79
- Like
- 7.629
- Πόντοι
- 17.436
φιλε αυτο ερχεται μονο του στην διαρκεια της συνεδριας,την ρωτησα αν μπορω να βγαλω το εσωρουχο και μου απαντησε θετικα,η κοπελαλεγοταν Μαριτα(αν θυμαμαι καλα)πιθανον απο Ασια
μια που έχουν και στο σαιτ;
ναι υπαρχει στο σαιτμια που έχουν και στο σαιτ;
Φορτηγατζής
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 687
- Πόντοι
- 361
Δηλ κάνει φραπέ αυτή η γιαγιά;; Δεν πάμε καλά...Απο εμφάνιση οτι βλέπεις στα σόσιαλ, μασαζ μετριο με κανα 20 λεπτο τυπου μασαζ προστατη και τελειωμα στο τελος με φραπε. Τιμη 50 δηλωνει για παλιους πελατες.Δεν ξερω αν το εχει παει 60.
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Μαρία από Νεπάλ ,η πρώτη στο σάιτφιλε αυτο ερχεται μονο του στην διαρκεια της συνεδριας,την ρωτησα αν μπορω να βγαλω το εσωρουχο και μου απαντησε θετικα,η κοπελαλεγοταν Μαριτα(αν θυμαμαι καλα)πιθανον απο Ασια
giorgosman1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.203
- Πόντοι
- 481
και τα 2 φιλε. αρκει να ειναι ελευθερες αν πας χωρις ραντεβουΣυνάδελφοι το galaxy δουλεύει μόνο με ραντεβού ή βλέπουμε και τις κοπέλες επιτόπου και διαλέγουμε;
ναι φιλε στην Λενορμαν δουλευε εκει ειχα συνευρεθει μαζι τηςΑυτή η Μαρία από Νεπάλ δούλευε και κάπου αλλού; Γιατί μου είπε πως με θυμόταν από άλλο μαγαζί στο κέντρο
ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
Τι έλεγε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι έλεγε η Μαρία ?ναι φιλε στην Λενορμαν δουλευε εκει ειχα συνευρεθει μαζι της
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Μαρία ,μέτρια εμφάνιση δεν αφήνει χέρι όμως ,εξαιρετικό μασάζ ,εύκολα πήρα και φραπεδάκι +20 από μόνος μου στο τέλος , θα ξαναπήγαινα για το μασάζ γιατί αξίζει!Τι έλεγε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι έλεγε η Μαρία ?
τωρα η μαρια ειναι στο galaxy. 2 φορες εχω κανει μαζι της ωραιο μασαζ και ωραιο φραπεΜαρία ,μέτρια εμφάνιση δεν αφήνει χέρι όμως ,εξαιρετικό μασάζ ,εύκολα πήρα και φραπεδάκι +20 από μόνος μου στο τέλος , θα ξαναπήγαινα για το μασάζ γιατί αξίζει!