Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.417
Πόντοι
736
Γι Λενορμαν επειδή αναφέρθηκε, λοιπόν η βασική παίκτρια είναι μια χοντρή με γυαλιά του κατηχητικού, επίσης είναι κ η ιδιοκτήτρια, τελευταία φορά π πήγα αναγνωριστηκα το έφερα με τρόπο κ η ιδιοκτήτρια με είπε ανώμαλο κ ότι όλοι οι ψυχακιδες κυκλοφορούμε ελεύθεροι. Από εκεί κ πέρα θεωρώ ότι άμα πηγαίνει κάποιος κάνει δυο τρεις φορές με κάποια συγκεκριμένη π ίσως προχωράει στο φραπέ ίσως του τραβηξει μια καλή, τώρα όπως έχει αναφερθεί είναι κατάστημα των δεν που παίζει καθαρά ο παράγοντας τύχη πρώτα απ όλα μετά συμπεριφορά κ πως θα το φέρεις. Τέλος είναι κατάστημα στο οποίο δε πας γι φραπέ.

zefyrinho

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2023
Like
114
Πόντοι
0
Ρε παιδιά στα νότια προάστια, πέραν της Φωτεινής από Καλλιθέα υπάρχει κάτι αξιόλογο σε μασάζ και φραπέ; (Μην ακούσω για την σουνταρι που πλέον ζητάει 150αρια για φραπα από ότι έχω μάθει)....

Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Like
98
Πόντοι
0
Ρε παιδιά στα νότια προάστια, πέραν της Φωτεινής από Καλλιθέα υπάρχει κάτι αξιόλογο σε μασάζ και φραπέ; (Μην ακούσω για την σουνταρι που πλέον ζητάει 150αρια για φραπα από ότι έχω μάθει)....
Στο Silver Spa η Νικόλ με 60€. Κάνει μόνο φραπέ γενικά δε προχωράει παρακάτω. Αλλά γενικά 60 τα θεωρώ πολλά και ας την έχω τιμήσει 2 φορές. Εγώ με την σειρά μου θα ρωτήσω αν παίζει κάτι με λιγότερα λεφτά. Συναγωνιστές βοηθήστε με τα φώτα σας. Ευχαριστούμε

• Like
Αντιδράσεις: tawara

zefyrinho

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2023
Like
114
Πόντοι
0
Στο Silver Spa η Νικόλ με 60€. Κάνει μόνο φραπέ γενικά δε προχωράει παρακάτω. Αλλά γενικά 60 τα θεωρώ πολλά και ας την έχω τιμήσει 2 φορές. Εγώ με την σειρά μου θα ρωτήσω αν παίζει κάτι με λιγότερα λεφτά. Συναγωνιστές βοηθήστε με τα φώτα σας. Ευχαριστούμε

Θα προτιμούσα όχι οργανωμένα μασατζιδικα. Επίσης 60€ για φραπέ είναι παρά πολλά και δεν θα δοθούν.

• Like
Αντιδράσεις: tawara

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.189
Πόντοι
4.365

Αφού το silver είναι μπριζολάδικο.. για να καταλάβω είναι κατι ιδιαίτερο, νέα, όμορφη, master of frapa κλπ και επέλεξε να μείνει στο φραπεδάκι;

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.188
Πόντοι
5.595
Αφού το silver είναι μπριζολάδικο.. για να καταλάβω είναι κατι ιδιαίτερο, νέα, όμορφη, master of frapa κλπ και επέλεξε να μείνει στο φραπεδάκι;
..τιποτα απο ολα αυτα....!!!
Απλα το παιζει παρθενα.....!!!
και που κ που βρισκει κανενα θυματακι να του τσιμπήσει το 60αρι.. με ενα απλο φραπεδακι...!!!

Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Like
98
Πόντοι
0
Στο Σιλβερ σπα που ανήκει στην κατηγορία των μαγαζιών με φουλ πρόγραμμα υπάρχει μια κοπέλα η Νικολέτα που προσφέρει πάρα πολύ καλό μασάζ και εκτόνωση.δεν προχωράει δηλ σε φουλ πρόγραμμα. Είναι πολύ τίμια σε αυτά που κάνει. Το γράφω εδώ γιατί υπάρχουν αρκετοί παίκτες που ψάχνουν καλό μασάζ και εκτόνωση χωρίς να τους ενδιαφέρει κάτι περισσότερο

60 ευρώ η ώρα 40 ευρώ η μιση

Καλησπέρα Ζero και στην λοιπή παρέα. Επισκέφθηκα χθες το εν λόγω κατάστημα για την Νικόλ. Η Νικόλ όντως είναι εμφάνιση κοντούλα με σχετικά μεγάλο στήθος. Πρώτη μου φορά ήθελα να πάω για έναν φραπέ με καλό μασάζ και πήρα αυτό ακριβώς. Πολύ καλό μασάζ 8,5-9/10 και ένα φραπέ στο τέλος που ήταν τίμιος , όχι κάτι να πετάξεις την σκούφια σου. Ωστόσο θέλω να πω ότι η τιμουλες που μας έδωσες ή δεν ισχύουν ή που με είδε αμπαλο και λέει ας του πω 60 το μισάωρο. Εγώ ένα 50ρικο είχα πάνω μου σε κας και εν τέλει τόσα έδωσα , αλλά το θέμα είναι ότι 60€ για μισή ώρα μόνο φραπέ ήταν κάπως ακριβό.
@Josex .

• Like
Αντιδράσεις: Josex
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Like
98
Πόντοι
0
Θα προτιμούσα όχι οργανωμένα μασατζιδικα. Επίσης 60€ για φραπέ είναι παρά πολλά και δεν θα δοθούν.
Σύμφωνω απόλυτα. Την μια φορά έδωσα 50 (όσα είχα πάνω μου) και την δεύτερη 60(τα κλαίω λιγάκι). Πραγματικά οποίος γνωρίζει καλύτερες τιμές σε φραπέ να στείλει εδώ ή πμ. Ευχαριστώ

Islander6

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2021
Like
26
Πόντοι
0
Τα δύο αδελφάκια μαγαζιά της Χριστίνας, Σολωμού 33, Εξάρχεια και Κρίτωνος 17- 19, πίσω από το Caravel.
Η τιμή ήταν σταθερά 45, μασάζ και φραπέ, αλλά οι εργαζόμενες είναι μιλφ προς γκιλφ κατηγορία.
Τίμιο μαγαζί και καλό μασαζ

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
757
Πόντοι
81
Galaxy massage ( στην τοποθεσία που ήταν το empire άνοιξε άλλο με ασιατισες, οι παλιοί μεταφέρονται αλλού) δοκίμασα μαμαγια κάπως έτσι την έλεγαν. Καλό μασάζ με αίσιο τέλος χέρι +20.

inprivate

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2021
Κριτικές
14
Like
731
Πόντοι
311
Galaxy massage ( στην τοποθεσία που ήταν το empire άνοιξε άλλο με ασιατισες, οι παλιοί μεταφέρονται αλλού) δοκίμασα μαμαγια κάπως έτσι την έλεγαν. Καλό μασάζ με αίσιο τέλος χέρι +20.

Και πως ήταν αυτή η μαμαγια ή όπως αλλιώς την έλεγαν;

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
344
Πόντοι
21
Και πως ήταν αυτή η μαμαγια ή όπως αλλιώς την έλεγαν;
τιποτα ιδιαιτερο αδερφε μια συνηθισμενη ασιατισα προ μηνων δουλευε στην Λενορμαν με ειχε φραπεδιασει με +10 ευρω(ηθελε 20)

Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Like
98
Πόντοι
0
Ωστόσο πόσο πήγε σύνολο η τιμή; Γιατί βλέπω τσιμπημένες τιμούλες στο σάιτ τους

• Like
Αντιδράσεις: ggg777

kapsa

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
386
Πόντοι
21
Λες για το empire που ειναι Αμφιθεας στο Π.Φαληρο?

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
248
Πόντοι
20
Φίλε μου πως έγινε η συνεννόηση?από εμφάνιση άξιζε τίποτα?

smartsmile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2021
Κριτικές
7
Like
513
Πόντοι
301

Τι λέει από εμφάνιση;

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.417
Πόντοι
736
Κύριοι δυστυχώς πλέον είναι οι πιο μαύροι καιροί π ήρθαν ποτε γι μασαζοφραπεδιες, εκτός από 1-2 περιπτώσεις όπως φωτεινή καλλιθεα,ιουλια,στεφάνια κτλπ όλα τα υπόλοιπα γι ένα μασαζ με μια φράπα πρέπει ν δώσεις 80-100 στη καλύτερη. Πήγα πριν κανένα μήνα πίσω από Caravel χάλια μαύρα ακόμη τα κλαίω τα λεφτά μασαζ ανύπαρκτο. Εδώ το Κουκάκι πλέον πρέπει ν δώσεις 80 άμα θες κ ντουζ χαχαχαχ ενώ παλιά μ ένα 40 καθάριζες. Η ουσία είναι ότι μ τα καριολια τα σοσιαλ έχουν πάρει χαμπάρι οι γκόμενες πόσοι μαλακες υπάρχουν κ κοπανάνε.Εδώ πρόσφατα μ έλεγε μια 45αρα εγώ θέλω 150€ μια φορά σεξ, τι λες μωρή κότα της λέω δε το παίζω καλύτερα. Τέλος πάντων ότι να ναι. Λέω να ξεκινήσω να πηγαίνω σε απλά μασατζιδικα να κάνω 3-4 ραντεβού μ κάποια κοπέλα κ να ζητήσω στη πορεία καμία φραπεδια, η θα φύγω με τις κλωτσιές η θα μου την τραβηξει χαροπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom