όντως ισχύει αυτό, αλλά μπορεί να το έχει κάνει κ "edit" στο ενδιαμεσο, άμα της την πέσανε τίποτα λιγούρια
Πάντως, δεν νομίζω κ η ίδια να γνωρίζει καλά τι σημαίνει Queer
Για να τραβήξει κλικ μου κάνει ..
(άσε που μόνο αν με πλήρωνε θα την άφηνα να μου κάνει μασάζ κ ας έχει κάνει 15 χρόνια μετεκπαίδευση στην Ταϋλάνδη)
Λοιπόν, έχω πάει στο συγκεκριμένο.
Είναι ένας άντρας (Νίκος αν θυμάμαι καλά) και η Ξένια (δεν ξέρω αν είναι μόνο συναίτεροι, ή αν είναι και ζευγάρι).
Επέλεξα αυτό το Lomi Lomi.
Στην αρχή σου λέει "αν θες μένεις ολόγυμνος". Το προτίμησα.
Καλό μασάς, δεν είναι του πεταματού. Όταν περνούσε κοντά στην "επικίνδυνη" ζώνη, υπήρχαν αγγίγματα, αλλά ήταν φυσιολογικά καθώς απλά δεν μπορούσε να τα αποφύγει. Όμως δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω βέβαια, δεν "χώθηκα" κι εγώ. Πρώτη φορά εκεί, έπαιζε και ο άλλος απ' έξω, κώλωσα λίγο. Κόστος για μια ώρα 40€.
Η Ξένια είναι μια ευδιάθετη παρουσία, χαμογελαστή και ευγενική. Στο θέμα εμφάνισης, είναι λίγο "ατσούμπαλη", με χαλαρές καμπύλες (στήθος καλούτσικο αλλά όπως και το υπόλοιπο σώμα της αρκετά χαλαρό). Δεν είναι όμορφη (βέβαια, όλοι μας έχουμε "μπαζώσει", και χειρότερες μάλιστα) σε κερδίζει με την ευγένειά της, αλλά μέχρι εκεί.
Αν θα ξαναπήγαινα; Ίσως. Αν με κάποιο τρόπο μάθαινα ότι παίζει να προχωράει και παρακάτω (φραπεδάκι, αλλά όχι με επιπλέον κόστος) θα το δοκίμαζα. Το μασάζ της πάντως δεν το λες και κακό.