Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

paularas9292

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
74
Πόντοι
0
Περασμα σημερα απο enrelax ενω πρωτα εχω κλεισει ραντεβου για να υπαρχει κοπελα να κανω χαμαμ μαζι. Καλο μασαζ ,ωραιο καθαρο δωματιο ευγενικη η κοπελα ολα κομπλε..τελειωνει το μασαζ και μπαινει μεσα η Μαρινα κ μ λεει....χιλια συγγνωμη αλλα ολες οι κοπελες του χαμαμ ειναι απασχολημενες..μα αφου ειχα κλεισει ραντεβου λεω και ηρθα μονο για αυτο να δοκιμασω την εμπειρια στο χαμαμ..παπαρια ,εδωσα 20 ευρω κ εφυγα..
Αυτό και το Λ10 δουλεύουν με συγκεκριμένη πελατεία και προφανώς και είναι αρπακτικά. Οπότε δεν πα να είχες κλείσει και 10 μέρες πριν χαμάμ, άμα έσκασαν μύτη "γνωστά" τους άτομα λογικό να τους δώσουν προτεραιότητα και να μην νοιαστούν τόσο για κάποιον που δεν τον ξέρουν τόσο. *δελα πολυτελείας είναι άλλωστε οπότε δεν θα πρέπει να μας παραξενεύουν οι κουτο-πονηριές τους.

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Αυτό και το Λ10 δουλεύουν με συγκεκριμένη πελατεία και προφανώς και είναι αρπακτικά. Οπότε δεν πα να είχες κλείσει και 10 μέρες πριν χαμάμ, άμα έσκασαν μύτη "γνωστά" τους άτομα λογικό να τους δώσουν προτεραιότητα και να μην νοιαστούν τόσο για κάποιον που δεν τον ξέρουν τόσο. *δελα πολυτελείας είναι άλλωστε οπότε δεν θα πρέπει να μας παραξενεύουν οι κουτο-πονηριές τους.

οπως τα λες ειναι φιλε..θα κανω αλλη μια προσπαθεια την επομενη βδομαδα να δω πως θα παει και βλεπουμε

panteliakas

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
24
Πόντοι
0
Σολωνος 80 , 1ος όροφος και προσφέρει μασαζ (και με κουπόνια ) χαμαμ , … τα μετά το τέλος του μασαζ ερωτηματικό
Ok!ευχαριατω !δηλαδη ολς το πςκετο 80 ; Σιγουρα πανω απο μια ωρα ε;

dob

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
0
εχω να παω στο grace απο οταν σταματησε η ξανθια με τον απιστευτο φραπε και ανελλαβε η αλλη η ξεναιρωτη... Εχει αλλαξει τιποτα τελευταια ?

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.607
Πόντοι
496
εχω να παω στο grace απο οταν σταματησε η ξανθια με τον απιστευτο φραπε και ανελλαβε η αλλη η ξεναιρωτη... Εχει αλλαξει τιποτα τελευταια ?
Ενημέρωση: Απο Δευτέρα 24/1 νεο ωράριο 12.00-20.30 Δευτέρα- Παρασκευή με επιπλέον δεύτερη massage therapist και νέα πρόγραμματα ?hot stones- choco, 4 χέρια κ.α

• Like
Αντιδράσεις: HTman

dob

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
0
Ενημέρωση: Απο Δευτέρα 24/1 νεο ωράριο 12.00-20.30 Δευτέρα- Παρασκευή με επιπλέον δεύτερη massage therapist και νέα πρόγραμματα ?hot stones- choco, 4 χέρια κ.α
ευχαριστουμε για την ενημερωση φιλος , για φραπεδια εξακολουθεις να ζητας το passion ? η γινεται και με τα 4 χερια ??
τιμες ? και το κυριοτερο , τι λενε οι νεες κοπελες ??

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.607
Πόντοι
496
ευχαριστουμε για την ενημερωση φιλος , για φραπεδια εξακολουθεις να ζητας το passion ? η γινεται και με τα 4 χερια ??
τιμες ? και το κυριοτερο , τι λενε οι νεες κοπελες ??
Από την σελίδα στο Facebook το είδα

• Like
Αντιδράσεις: dob

Gnomon(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2021
Like
22
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια, ξερει κανεις πληροφοριες για andromeda spa? οσο κι αν εχω ψαξει στο φορουμ δεν εχω βρει κατι.. αν γνωριζει κανεις ας μου στειλει ενα πμ
Ευχαριστω :)

SPYROS30

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
36
Πόντοι
0
Καλημέρα , να ρωτήσω αν παίζει κατι σε παγκράτι ?

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.073
Πόντοι
1.056
Καλημέρα , να ρωτήσω αν παίζει κατι σε παγκράτι ?

steath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
612
Πόντοι
81

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.137
Πόντοι
5.916

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
948
Πόντοι
81

Πρόσφατη επίσκεψη στην Ειρήνη στο παλαιό Φάληρο. Σημείο πολύ κεντρικο με δύσκολο παρκάρισμα. Μια μέρα πριν κλείσιμο ραντεβού. Φτάνοντας στο σπίτι μου λέει παρε τηλ όταν είσαι από κάτω. Καλώ το σηκώνει αλλη το τηλέφωνο μου λέει ποιος είσαι κτλ,
Της λέω ειχα ραντεβού τώρα, τελικά το παιρνει η ειρηνη το τηλ και μου λέει κανε μια βόλτα κι έλα σε κάνα μισάωρο. Το είχε ξεχάσει το ραντεβού. Λεω οκ συμβαίνουν αυτά. Πάω στην είσοδο μετά από μισή ώρα, ξανακαλω , κατεβαίνει η "θεια" της και με παίρνει. Κουβεντούλα για να με γνωρισει, πάμε στο κουζίνακι. Έρχεται η Ειρήνη μια θα την έλεγα 55 χρόνων, μου είπε 43. Ψιλοαδυνατη, πλάδαρη, φατσουλα συμπαθητική, ευγενική. Με βάζει στο δωματιο, μου δίνει πετσέτα πλυμενη, παντόφλες μιας χρήσης. Γυρναω ζητάει λεφτα μπροστά, 60€. Ξαπλώνω στο μασαζοκρεβατο, της λέω 2 πιστολιες. Λεει οκ , αλλά κάτι μέσα μου έλεγε πως θα είναι μάπα το καρπούζι. Εντωμεταξύ είχε φέρει και 2 3 λεμόνια κομμένα σε ζεστό λάδι μέσα σε ένα.μπολ. Μου παιζει μια ατεχνη μαλακια αφού με.χαιδεψε λιγάκι, έχυσα μισοκαυλωμενος. Της έλεγα παράλληλα βάλτον λίγο στο στόμα σου, βγάλε τπτ να σε δω. Μου λέει μετά μετά.. λέω μη πεις τπτ γιατί εσύ θα ξενέρωσεις. 3Γυρναω ανάποδα, μου έκανε ατεχνο χαιδεμα για κάνα 20λεπτο, μιλαγε ασταμάτητα. Έκλεισα τα μάτια επίτηδες μπας και σταματήσει. Με γυρνάει παλι, λιγο αερόπιπα, έμεινε με το βράκι. Στήθος πεσμένο. Τελειώνω, σηκώνομαι να κάνω ντουζ να φύγουν τα λεμόνια. Μεσα σε όλα εκτίμησα πως μου ζήτησε συγνώμη που ξέχασε το ραντεβού και μιλαγε γλυκα καθολη τη συνεδρια. Χρόνος συνολικός αφού ξάπλωσα στο μασαζοκρεβατο 37 λεπτά. Δεν θα ξαναπήγαινα. Έχω να πω γενικότερα πως οκ, είναι δύσκολη περίοδος αλλα όταν τις θεοποιουμε τέτοια συμπεριφορά έχουν και υπηρεσίες. Μη χαλάτε την πιάτσα, ευχαριστώ.
Μια κριτική μου από το 21.

Τελευταία τροποποίηση:

panteliakas

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
24
Πόντοι
0

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.635
Πόντοι
2.596
Εγγρ.
30 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
1.382
Πόντοι
1.071
Καμιά ιδέα για αυτό?

trad13

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2022
Like
5
Πόντοι
0
Κανένα καλό για σεξ κ μασάζ υπάρχει?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom