Και καλαμάκι και μπριζόλα
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και καλαμάκι και μπριζόλα
Αυτό και το Λ10 δουλεύουν με συγκεκριμένη πελατεία και προφανώς και είναι αρπακτικά. Οπότε δεν πα να είχες κλείσει και 10 μέρες πριν χαμάμ, άμα έσκασαν μύτη "γνωστά" τους άτομα λογικό να τους δώσουν προτεραιότητα και να μην νοιαστούν τόσο για κάποιον που δεν τον ξέρουν τόσο. *δελα πολυτελείας είναι άλλωστε οπότε δεν θα πρέπει να μας παραξενεύουν οι κουτο-πονηριές τους.Περασμα σημερα απο enrelax ενω πρωτα εχω κλεισει ραντεβου για να υπαρχει κοπελα να κανω χαμαμ μαζι. Καλο μασαζ ,ωραιο καθαρο δωματιο ευγενικη η κοπελα ολα κομπλε..τελειωνει το μασαζ και μπαινει μεσα η Μαρινα κ μ λεει....χιλια συγγνωμη αλλα ολες οι κοπελες του χαμαμ ειναι απασχολημενες..μα αφου ειχα κλεισει ραντεβου λεω και ηρθα μονο για αυτο να δοκιμασω την εμπειρια στο χαμαμ..παπαρια ,εδωσα 20 ευρω κ εφυγα..
Αυτό και το Λ10 δουλεύουν με συγκεκριμένη πελατεία και προφανώς και είναι αρπακτικά. Οπότε δεν πα να είχες κλείσει και 10 μέρες πριν χαμάμ, άμα έσκασαν μύτη "γνωστά" τους άτομα λογικό να τους δώσουν προτεραιότητα και να μην νοιαστούν τόσο για κάποιον που δεν τον ξέρουν τόσο. *δελα πολυτελείας είναι άλλωστε οπότε δεν θα πρέπει να μας παραξενεύουν οι κουτο-πονηριές τους.
Ok!ευχαριατω !δηλαδη ολς το πςκετο 80 ; Σιγουρα πανω απο μια ωρα ε;Σολωνος 80 , 1ος όροφος και προσφέρει μασαζ (και με κουπόνια ) χαμαμ , … τα μετά το τέλος του μασαζ ερωτηματικό
Ενημέρωση: Απο Δευτέρα 24/1 νεο ωράριο 12.00-20.30 Δευτέρα- Παρασκευή με επιπλέον δεύτερη massage therapist και νέα πρόγραμματα ?hot stones- choco, 4 χέρια κ.αεχω να παω στο grace απο οταν σταματησε η ξανθια με τον απιστευτο φραπε και ανελλαβε η αλλη η ξεναιρωτη... Εχει αλλαξει τιποτα τελευταια ?
ευχαριστουμε για την ενημερωση φιλος , για φραπεδια εξακολουθεις να ζητας το passion ? η γινεται και με τα 4 χερια ??Ενημέρωση: Απο Δευτέρα 24/1 νεο ωράριο 12.00-20.30 Δευτέρα- Παρασκευή με επιπλέον δεύτερη massage therapist και νέα πρόγραμματα ?hot stones- choco, 4 χέρια κ.α
Δεν παιζω σε μασαζομαγαζο,και ειχα βαλεο το ψαχτηρι με spa.τωρα σκέτο το βρηκα ,οκΠες μας κατι παραπάνω φίλε μου.
Από την σελίδα στο Facebook το είδαευχαριστουμε για την ενημερωση φιλος , για φραπεδια εξακολουθεις να ζητας το passion ? η γινεται και με τα 4 χερια ??
τιμες ? και το κυριοτερο , τι λενε οι νεες κοπελες ??
Πήγε κάνεις στο εν λόγω κατάστημα να μάθει για τη νέα κοπέλα ?Από την σελίδα στο Facebook το είδα
Καλημέρα , να ρωτήσω αν παίζει κατι σε παγκράτι ?
Παίζει κάτι σε παλαιό Φάληρο - Άλιμο ;
τι λέει?Φυσικοθεραπεύτρια διπλωματούχος αναλαμβάνει μασάζ :: marmeladies
Φυσικοθεραπεύτρια διπλωματούχος αναλαμβάνει μασάζ φυσικοθεραπείας.www.marmeladies.gr
Παναγιτσα στο παλαιό φαληρο
τι λέει?
Μια κριτική μου από το 21.Πρόσφατη επίσκεψη στην Ειρήνη στο παλαιό Φάληρο. Σημείο πολύ κεντρικο με δύσκολο παρκάρισμα. Μια μέρα πριν κλείσιμο ραντεβού. Φτάνοντας στο σπίτι μου λέει παρε τηλ όταν είσαι από κάτω. Καλώ το σηκώνει αλλη το τηλέφωνο μου λέει ποιος είσαι κτλ,
Της λέω ειχα ραντεβού τώρα, τελικά το παιρνει η ειρηνη το τηλ και μου λέει κανε μια βόλτα κι έλα σε κάνα μισάωρο. Το είχε ξεχάσει το ραντεβού. Λεω οκ συμβαίνουν αυτά. Πάω στην είσοδο μετά από μισή ώρα, ξανακαλω , κατεβαίνει η "θεια" της και με παίρνει. Κουβεντούλα για να με γνωρισει, πάμε στο κουζίνακι. Έρχεται η Ειρήνη μια θα την έλεγα 55 χρόνων, μου είπε 43. Ψιλοαδυνατη, πλάδαρη, φατσουλα συμπαθητική, ευγενική. Με βάζει στο δωματιο, μου δίνει πετσέτα πλυμενη, παντόφλες μιας χρήσης. Γυρναω ζητάει λεφτα μπροστά, 60€. Ξαπλώνω στο μασαζοκρεβατο, της λέω 2 πιστολιες. Λεει οκ , αλλά κάτι μέσα μου έλεγε πως θα είναι μάπα το καρπούζι. Εντωμεταξύ είχε φέρει και 2 3 λεμόνια κομμένα σε ζεστό λάδι μέσα σε ένα.μπολ. Μου παιζει μια ατεχνη μαλακια αφού με.χαιδεψε λιγάκι, έχυσα μισοκαυλωμενος. Της έλεγα παράλληλα βάλτον λίγο στο στόμα σου, βγάλε τπτ να σε δω. Μου λέει μετά μετά.. λέω μη πεις τπτ γιατί εσύ θα ξενέρωσεις. 3Γυρναω ανάποδα, μου έκανε ατεχνο χαιδεμα για κάνα 20λεπτο, μιλαγε ασταμάτητα. Έκλεισα τα μάτια επίτηδες μπας και σταματήσει. Με γυρνάει παλι, λιγο αερόπιπα, έμεινε με το βράκι. Στήθος πεσμένο. Τελειώνω, σηκώνομαι να κάνω ντουζ να φύγουν τα λεμόνια. Μεσα σε όλα εκτίμησα πως μου ζήτησε συγνώμη που ξέχασε το ραντεβού και μιλαγε γλυκα καθολη τη συνεδρια. Χρόνος συνολικός αφού ξάπλωσα στο μασαζοκρεβατο 37 λεπτά. Δεν θα ξαναπήγαινα. Έχω να πω γενικότερα πως οκ, είναι δύσκολη περίοδος αλλα όταν τις θεοποιουμε τέτοια συμπεριφορά έχουν και υπηρεσίες. Μη χαλάτε την πιάτσα, ευχαριστώ.
Συμφωνω και επαυξάνω!! καλό μασάζ αλλά στα άλλα ένα τεράστιο 0!!! Συμπεριφορά ψυχρή και τιμές όπου σε πιάσει!! εγώ μάλλον στα δεν....Μια κριτική μου από το 21.
Πόσο χρεώνει τη μια ώρα;Συμφωνω και επαυξάνω!! καλό μασάζ αλλά στα άλλα ένα τεράστιο 0!!! Συμπεριφορά ψυχρή και τιμές όπου σε πιάσει!! εγώ μάλλον στα δεν....