Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

SotirisCP3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
889
Πόντοι
81
Ειχα πάει κάποια στιγμή τον Νοεμβριο .Δεν φαινεται να παιζει τιποτα , ίσως βεβαια μετα από αρκετες επισκέψεις ....
Εγώ το εχω επισκεφτεί 4 φορές. Δεν εχει προχωρήσει καμια απο αυτες, αν και το μαγαζι ειναι πονηρο (μην ξεχναμε οτι το nuru τζι αρ στεγαζόταν εκεί, μέχρι που το εκλεισαν).

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
363
Πόντοι
21
Καλησπέρα να ρωτήσω.. Υπάρχει μασάζ με φραπέ στις περιοχές Μενίδι, Φιλαδέλφεια, αγίους Αναργύρους, Ίλιον,Πετρούπολη??? Μην ξενιτευομαστε..

• Like
Αντιδράσεις: lavro
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Καλησπέρα να ρωτήσω.. Υπάρχει μασάζ με φραπέ στις περιοχές Μενίδι, Φιλαδέλφεια, αγίους Αναργύρους, Ίλιον,Πετρούπολη??? Μην ξενιτευομαστε..
Από ότι φαίνεται όχι … πολύ απομακρυσμένες περιοχές για τους περισσότερους !! Φαντάζεσαι να φεύγεις απο νότια για να πας Μενιδι ?? Θα γυρίσεις την επόμενη ημέρα .
Το πιο βορια είναι η Στεφανία ( Μαρούσι κοντά στο Υγεία ) και Grace ( Μαρούσι στον σταθμό απέναντι )
Αυτά όσο εγώ ξέρω !
Μπορείς να μπεις σε όλες τις σελίδες που έχουν αγγελίες και να κανεις μια έρευνα ( kanesex, lovelist, Aggelies sex ) κλπ κλπ

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
Δύσκολο δεν έχω ακούσει κάτι σε αυτές τις περιοχές.
Μόνο κατ οίκον εξυπηρέτηση φίλε μου

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.463
Πόντοι
41.813
νομιζω υπαρχουν αναφορες για Περιστερι που ειναι διπλα στο Ιλιον,αλλα δεν θυμαμαι ονομα.
το γηρας...:2funny:

blakos

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2015
Like
182
Πόντοι
0
Καλησπέρα, όπως προανέφεραν οι συναγωνιστές, με στεφανια στα βόρεια και grace Μαρούσι (μασάζ+φραπέ)
Στο περιστέρι επίσης υπάρχει και η Ιουλια με εξίσου παρόμοιες υπηρεσίες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για πείτε γνώμη για Μαγκυ.

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.616
Πόντοι
2.846
Καλησπέρα, όπως προανέφεραν οι συναγωνιστές, με στεφανια στα βόρεια και grace Μαρούσι (μασάζ+φραπέ)
Στο περιστέρι επίσης υπάρχει και η Ιουλια με εξίσου παρόμοιες υπηρεσίες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για πείτε γνώμη για Μαγκυ.

Ιουλία υπάρχει ακόμα;

Εγγρ.
1 Ιουν 2019
Like
128
Πόντοι
0
Κάνα καλό μασατζιδικο με 50αρρες και 60αρες ?

70 χρόνων άμα σου κάνει παίξε εδώ

antegeia20000

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα!! Έχουμε κανένα νέο από Λένορμαν 233? Έχει έρθει κάτι καινούργιο αξιόλογο;

Rsexy

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2018
Like
72
Πόντοι
0
Καλησπέρα!! Έχουμε κανένα νέο από Λένορμαν 233? Έχει έρθει κάτι καινούργιο αξιόλογο;
Τα γνωστά αλλοδαπά καθώς και μια τετράπαχη κορασίδα κατηχητικού.
Είχε έρθει μια σιτεμένη ονόματι Ελένη για καμία 10 άρια μέρες η οποία με 20€ έκανε και αναρρόφηση αλλά την πιστόλιασε η σεριφισσα και χαιρέτησε μάλλον.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom