riderfantomas
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2008
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Και τι παίζει εκεί?Έχω πάει εγώ
Και τι παίζει εκεί?Έχω πάει εγώ
Ειχα πάει κάποια στιγμή τον Νοεμβριο .Δεν φαινεται να παιζει τιποτα , ίσως βεβαια μετα από αρκετες επισκέψεις ....Και τι παίζει εκεί?
Εγώ το εχω επισκεφτεί 4 φορές. Δεν εχει προχωρήσει καμια απο αυτες, αν και το μαγαζι ειναι πονηρο (μην ξεχναμε οτι το nuru τζι αρ στεγαζόταν εκεί, μέχρι που το εκλεισαν).Ειχα πάει κάποια στιγμή τον Νοεμβριο .Δεν φαινεται να παιζει τιποτα , ίσως βεβαια μετα από αρκετες επισκέψεις ....
Από ότι φαίνεται όχι … πολύ απομακρυσμένες περιοχές για τους περισσότερους !! Φαντάζεσαι να φεύγεις απο νότια για να πας Μενιδι ?? Θα γυρίσεις την επόμενη ημέρα .Καλησπέρα να ρωτήσω.. Υπάρχει μασάζ με φραπέ στις περιοχές Μενίδι, Φιλαδέλφεια, αγίους Αναργύρους, Ίλιον,Πετρούπολη??? Μην ξενιτευομαστε..
Δύσκολο δεν έχω ακούσει κάτι σε αυτές τις περιοχές.Καλησπέρα να ρωτήσω.. Υπάρχει μασάζ με φραπέ στις περιοχές Μενίδι, Φιλαδέλφεια, αγίους Αναργύρους, Ίλιον,Πετρούπολη??? Μην ξενιτευομαστε..
Κέντρο Αθήνας μαλλονΚάνα καλό μασατζιδικο με 50αρρες και 60αρες ?
Στείλε λινκΚέντρο Αθήνας μαλλον
νομιζω υπαρχουν αναφορες για Περιστερι που ειναι διπλα στο Ιλιον,αλλα δεν θυμαμαι ονομα.Καλησπέρα να ρωτήσω.. Υπάρχει μασάζ με φραπέ στις περιοχές Μενίδι, Φιλαδέλφεια, αγίους Αναργύρους, Ίλιον,Πετρούπολη??? Μην ξενιτευομαστε..
Έχει κάποια άλλα δεν τα ξερωΣτείλε λινκ
Ok όταν μάθεις μου λεςΈχει κάποια άλλα δεν τα ξερω
Μερακλης....Κάνα καλό μασατζιδικο με 50αρρες και 60αρες ?
Κάνα καλό μασατζιδικο με 50αρρες και 60αρες ?
Καλή τιμή φαίνεταιΓια σιτεμένο φραπέ Κρίτωνος 17 τύπε. Έχει και νήμα. Στους 45 εβραίους
Καλησπέρα, όπως προανέφεραν οι συναγωνιστές, με στεφανια στα βόρεια και grace Μαρούσι (μασάζ+φραπέ)Καλησπέρα να ρωτήσω.. Υπάρχει μασάζ με φραπέ στις περιοχές Μενίδι, Φιλαδέλφεια, αγίους Αναργύρους, Ίλιον,Πετρούπολη??? Μην ξενιτευομαστε..
Καλησπέρα, όπως προανέφεραν οι συναγωνιστές, με στεφανια στα βόρεια και grace Μαρούσι (μασάζ+φραπέ)
Στο περιστέρι επίσης υπάρχει και η Ιουλια με εξίσου παρόμοιες υπηρεσίες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για πείτε γνώμη για Μαγκυ.
Κάνα καλό μασατζιδικο με 50αρρες και 60αρες ?
Τα γνωστά αλλοδαπά καθώς και μια τετράπαχη κορασίδα κατηχητικού.Καλησπέρα!! Έχουμε κανένα νέο από Λένορμαν 233? Έχει έρθει κάτι καινούργιο αξιόλογο;