εχω φαει φολα καλη την πρωτη φορα που πηγαστο συγκεκριμενο,ειχα συννενοηθει με αυτην την Ελενη(σκυλε milf)αλλα τελικα μου πασαραν την χοντρη με τα γυαλια η οποια μου ζητουσε 20 ευρω επιπλεον για να μου τον παιξει!!αν καποιος φιλος ξερει κατι για τις ασιατισες που δουλευουν εκει ας στειλει,το γραφω γιατι μενω πολυ κοντα και βολευειΤα γνωστά αλλοδαπά καθώς και μια τετράπαχη κορασίδα κατηχητικού.
Είχε έρθει μια σιτεμένη ονόματι Ελένη για καμία 10 άρια μέρες η οποία με 20€ έκανε και αναρρόφηση αλλά την πιστόλιασε η σεριφισσα και χαιρέτησε μάλλον.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Καλα , αυτη τη χοντρη την εχω δει και επιβεβαιωνω οτι μοιαζει του κατηχητικου! Δινει φραπε αυτη; απιστευτα πραγματα!εχω φαει φολα καλη την πρωτη φορα που πηγαστο συγκεκριμενο,ειχα συννενοηθει με αυτην την Ελενη(σκυλε milf)αλλα τελικα μου πασαραν την χοντρη με τα γυαλια η οποια μου ζητουσε 20 ευρω επιπλεον για να μου τον παιξει!!αν καποιος φιλος ξερει κατι για τις ασιατισες που δουλευουν εκει ας στειλει,το γραφω γιατι μενω πολυ κοντα και βολευει
Rsexy
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2018
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Με τιπ κάνουν φραπέ αλλά φουλ διεκπεραιωτικάεχω φαει φολα καλη την πρωτη φορα που πηγαστο συγκεκριμενο,ειχα συννενοηθει με αυτην την Ελενη(σκυλε milf)αλλα τελικα μου πασαραν την χοντρη με τα γυαλια η οποια μου ζητουσε 20 ευρω επιπλεον για να μου τον παιξει!!αν καποιος φιλος ξερει κατι για τις ασιατισες που δουλευουν εκει ας στειλει,το γραφω γιατι μενω πολυ κοντα και βολευει
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.369
- Πόντοι
- 5.646
Χοντρή και ζητούσε 20 έξτρα για φραπέ;Δηλαδή οι υπόλοιπες πόσο ζητάνε;εχω φαει φολα καλη την πρωτη φορα που πηγαστο συγκεκριμενο,ειχα συννενοηθει με αυτην την Ελενη(σκυλε milf)αλλα τελικα μου πασαραν την χοντρη με τα γυαλια η οποια μου ζητουσε 20 ευρω επιπλεον για να μου τον παιξει!!αν καποιος φιλος ξερει κατι για τις ασιατισες που δουλευουν εκει ας στειλει,το γραφω γιατι μενω πολυ κοντα και βολευει
JohnyGsJohny
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2022
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα,άνω των 55 και άσχημη μην χαλάς το χρόνο σουΚαλησπέρα, γνωρίζουμε κάτι για beauty evexia με την Χρυσαυγή;
Έχει περάσει κανεις;
Μου φέρνει λίγο σε αρσενικό είναι η αλήθεια αλλά περιμένω να ακούσω εντυπώσεις πριν κλείσω..
Γραψε Δρακουμέλ εδώ στην αναζήτηση και θα σου λυθεί κάθε απορείαΣαν μασάζ; Γενικότερα η όλη εμπειρία
Την Googlάρα λίγο την είδα, τρώγεται από εμφάνιση, και γενικά τις έχει τις καμπύλες της
Αν έχεις περάσει μαζί της δώσε ένα ινφο αν μπορείς.
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
Λένορμαν 233 είναι το isseu libre?? Είχα πάει παλιά κ μείναμε μόνο στο μασάζ... Άλλαξε κάτι? Σερβίρουν και φραπέ???Καλησπέρα!! Έχουμε κανένα νέο από Λένορμαν 233? Έχει έρθει κάτι καινούργιο αξιόλογο;
Και αν σερβίρουν με πόσο;Σύνολο τιμή;Λένορμαν 233 είναι το isseu libre?? Είχα πάει παλιά κ μείναμε μόνο στο μασάζ... Άλλαξε κάτι? Σερβίρουν και φραπέ???
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
Δε ξέρω φίλε μου.. Αυτό ρωτάω..Και αν σερβίρουν με πόσο;Σύνολο τιμή;
alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.815
- Πόντοι
- 1.206
Λένορμαν 233 είναι το isseu libre?? Είχα πάει παλιά κ μείναμε μόνο στο μασάζ... Άλλαξε κάτι? Σερβίρουν και φραπέ???
Κοροϊδεύουν εκεί. Το έχουν αναφέρει άλλοι εδω
Διαγραμμένο μέλος 186058
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.382
- Πόντοι
- 1.071
Δεν ειναι μασατζιδικο αλλά σπα αισθητικης, αλλα ειδα πως κανουν αποτριχωση πεους! Τσεκαρα τις φωτο τους στο fb και περιμενα να δω τιποτα συνταξιουχες αλλα τελικα δουλευουν κατι μωρακια μπουμπουκια! Ξερεις κανεις τιποτα γι αυτο??
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 947
- Πόντοι
- 81
Που σε ποιο site τα είδες αυτά; για ποιο λες; γιατί στο oisseu libre στο Facebook δεν φαίνεται τίποτα.Δεν ειναι μασατζιδικο αλλά σπα αισθητικης, αλλα ειδα πως κανουν αποτριχωση πεους! Τσεκαρα τις φωτο τους στο fb και περιμενα να δω τιποτα συνταξιουχες αλλα τελικα δουλευουν κατι μωρακια μπουμπουκια! Ξερεις κανεις τιποτα γι αυτο??
Eclectic
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2014
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Σε ποιό αναφέρεσαι ?Δεν ειναι μασατζιδικο αλλά σπα αισθητικης, αλλα ειδα πως κανουν αποτριχωση πεους! Τσεκαρα τις φωτο τους στο fb και περιμενα να δω τιποτα συνταξιουχες αλλα τελικα δουλευουν κατι μωρακια μπουμπουκια! Ξερεις κανεις τιποτα γι αυτο??
Διαγραμμένο μέλος 186058
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.382
- Πόντοι
- 1.071
Που σε ποιο site τα είδες αυτά; για ποιο λες; γιατί στο oisseu libre στο Facebook δεν φαίνεται τίποτα.
Ωχ σορυ παιδιά ξέχασα το λινκΣε ποιό αναφέρεσαι ?