Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
344
Πόντοι
21
Τα γνωστά αλλοδαπά καθώς και μια τετράπαχη κορασίδα κατηχητικού.
Είχε έρθει μια σιτεμένη ονόματι Ελένη για καμία 10 άρια μέρες η οποία με 20€ έκανε και αναρρόφηση αλλά την πιστόλιασε η σεριφισσα και χαιρέτησε μάλλον.
εχω φαει φολα καλη την πρωτη φορα που πηγαστο συγκεκριμενο,ειχα συννενοηθει με αυτην την Ελενη(σκυλε milf)αλλα τελικα μου πασαραν την χοντρη με τα γυαλια η οποια μου ζητουσε 20 ευρω επιπλεον για να μου τον παιξει!!αν καποιος φιλος ξερει κατι για τις ασιατισες που δουλευουν εκει ας στειλει,το γραφω γιατι μενω πολυ κοντα και βολευει

• Like
Αντιδράσεις: lavro

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.224
Πόντοι
5.595
εχω φαει φολα καλη την πρωτη φορα που πηγαστο συγκεκριμενο,ειχα συννενοηθει με αυτην την Ελενη(σκυλε milf)αλλα τελικα μου πασαραν την χοντρη με τα γυαλια η οποια μου ζητουσε 20 ευρω επιπλεον για να μου τον παιξει!!αν καποιος φιλος ξερει κατι για τις ασιατισες που δουλευουν εκει ας στειλει,το γραφω γιατι μενω πολυ κοντα και βολευει
Καλα , αυτη τη χοντρη την εχω δει και επιβεβαιωνω οτι μοιαζει του κατηχητικου! Δινει φραπε αυτη; απιστευτα πραγματα!

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.607
Πόντοι
496
Παναγία μου

Rsexy

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2018
Like
72
Πόντοι
0
Με τιπ κάνουν φραπέ αλλά φουλ διεκπεραιωτικά

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
Χοντρή και ζητούσε 20 έξτρα για φραπέ;Δηλαδή οι υπόλοιπες πόσο ζητάνε;

blakos

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2015
Like
182
Πόντοι
0
Καλησπέρα, γνωρίζουμε κάτι για beauty evexia με την Χρυσαυγή;
Έχει περάσει κανεις;
Μου φέρνει λίγο σε αρσενικό είναι η αλήθεια αλλά περιμένω να ακούσω εντυπώσεις πριν κλείσω..

JohnyGsJohny

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα, γνωρίζουμε κάτι για beauty evexia με την Χρυσαυγή;
Έχει περάσει κανεις;
Μου φέρνει λίγο σε αρσενικό είναι η αλήθεια αλλά περιμένω να ακούσω εντυπώσεις πριν κλείσω..
Καλησπέρα,άνω των 55 και άσχημη μην χαλάς το χρόνο σου

• Like
Αντιδράσεις: blakos

blakos

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2015
Like
182
Πόντοι
0
Σαν μασάζ; Γενικότερα η όλη εμπειρία
Την Googlάρα λίγο την είδα, τρώγεται από εμφάνιση, και γενικά τις έχει τις καμπύλες της
Αν έχεις περάσει μαζί της δώσε ένα ινφο αν μπορείς.

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
Σαν μασάζ; Γενικότερα η όλη εμπειρία
Την Googlάρα λίγο την είδα, τρώγεται από εμφάνιση, και γενικά τις έχει τις καμπύλες της
Αν έχεις περάσει μαζί της δώσε ένα ινφο αν μπορείς.
Γραψε Δρακουμέλ εδώ στην αναζήτηση και θα σου λυθεί κάθε απορεία

blakos

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2015
Like
182
Πόντοι
0
Τότε μάλλον με βλέπω για Ιουλία..
Έχει πάρει κανείς πρόσφατα; Άλλαξε καθόλου ο φραπές στο τέλος ή παραμένει ακόμα αγγαρεία;;

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
363
Πόντοι
21
Καλησπέρα!! Έχουμε κανένα νέο από Λένορμαν 233? Έχει έρθει κάτι καινούργιο αξιόλογο;
Λένορμαν 233 είναι το isseu libre?? Είχα πάει παλιά κ μείναμε μόνο στο μασάζ... Άλλαξε κάτι? Σερβίρουν και φραπέ???

alexandros 85

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2021
Κριτικές
17
Like
2.795
Πόντοι
1.206
Εγγρ.
30 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
1.382
Πόντοι
1.071
Δεν ειναι μασατζιδικο αλλά σπα αισθητικης, αλλα ειδα πως κανουν αποτριχωση πεους! Τσεκαρα τις φωτο τους στο fb και περιμενα να δω τιποτα συνταξιουχες αλλα τελικα δουλευουν κατι μωρακια μπουμπουκια! Ξερεις κανεις τιποτα γι αυτο??

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
948
Πόντοι
81
Δεν ειναι μασατζιδικο αλλά σπα αισθητικης, αλλα ειδα πως κανουν αποτριχωση πεους! Τσεκαρα τις φωτο τους στο fb και περιμενα να δω τιποτα συνταξιουχες αλλα τελικα δουλευουν κατι μωρακια μπουμπουκια! Ξερεις κανεις τιποτα γι αυτο??
Που σε ποιο site τα είδες αυτά; για ποιο λες; γιατί στο oisseu libre στο Facebook δεν φαίνεται τίποτα.

Eclectic

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2014
Like
26
Πόντοι
0
Σε ποιό αναφέρεσαι ?

Εγγρ.
30 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
1.382
Πόντοι
1.071

papardol

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Έχει επισκεφθεί κάποιος πρόσφατα το ***** στο Μαρούσι; Ποια κοπέλα αξίζει από τις δύο που δουλεύουν κατά την γνώμη σας;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom