Καταλαβα οποτε στην άκρη αυτό το μαγαζί από την στιγμή που υπαρχουμ αρκετά καλες περιπτώσεις με λιγότερα?Μαγαζί με ιστορία. Μπορείς να περνάς καλά εκεί, αλλά μεγάλη επένδυση σε χρόνο και ακόμα μεγαλύτερη σε χρήμα. Αν έχεις ένα χιλιάρικό το μήνα για πέταμα, για 2-3 μήνες, δοκίμασε το.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)
είναι το παλιό , το ιστορικό με άλλο όνομα ? ή κάτι διαφορετικό ?Μαγαζί με ιστορία. Μπορείς να περνάς καλά εκεί, αλλά μεγάλη επένδυση σε χρόνο και ακόμα μεγαλύτερη σε χρήμα. Αν έχεις ένα χιλιάρικό το μήνα για πέταμα, για 2-3 μήνες, δοκίμασε το.
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.762
- Πόντοι
- 7.636
Ένα χιλιάρικο;Πολλά δεν είναι ρε παιδιά για να δούμε τι;Μαγαζί με ιστορία. Μπορείς να περνάς καλά εκεί, αλλά μεγάλη επένδυση σε χρόνο και ακόμα μεγαλύτερη σε χρήμα. Αν έχεις ένα χιλιάρικό το μήνα για πέταμα, για 2-3 μήνες, δοκίμασε το.
sexy.mood
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 534
- Πόντοι
- 81
Elite spa. Απλά τώρα πήρε το όνομα της κόρης. Ίδια διεύθυνση. Εξίσου αρπακτικά, αλλά έχει τη γοητεία του.είναι το παλιό , το ιστορικό με άλλο όνομα ? ή κάτι διαφορετικό ?
προφανώς η "μηχανή" απέδωσε όλα αυτά τα χρόνια , για να αποφασίσουν να κληρονομήσουν την επιχείρηση στην κόρη ...Elite spa. Απλά τώρα πήρε το όνομα της κόρης. Ίδια διεύθυνση. Εξίσου αρπακτικά, αλλά έχει τη γοητεία του.
για πελάτες με χρόνο για σκότωμα και χαρτί για κάψιμο ..
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Η άλλη Ελληνίδα (μαλλον) είναι καλή αλλά έχουν κάνει σύστημα να σου κλείνουν ραντεβού με αυτή και όταν πηγαίνεις εκεί να σου λένε ότι είναι στο δωμάτιοΑπροσδιόριστη η καταγωγή...το μεγάλο δράμα όμως είναι μια Ελληνίδα, ονόματι Κωνσταντίνα. Αν και ωραία κοπελίτσα με φοβερά τσιμπουκόχειλα, δεν το έχει με τίποτα. Με το ζόρι τράβηξα μόνος μου μαλακία μπροστά στο ...παγόβουνο, και έχυσα με το ζόρι
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Λίγο πιο χαμηλά... στο Μαρουσι.. το Grace spa με σίγουρο φραπέ. χωρίς καλαμάκιΚαλησπερα αδέρφια…..υπαρχει κάποιο μαγαζί για μασαζ σε αγ.Στέφανο ή Κηφησιά με σίγουρο φραπέ με καλαμάκι?
Διαγραμμένο μέλος 140410
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
Περασμα σημερα απο enrelax ενω πρωτα εχω κλεισει ραντεβου για να υπαρχει κοπελα να κανω χαμαμ μαζι. Καλο μασαζ ,ωραιο καθαρο δωματιο ευγενικη η κοπελα ολα κομπλε..τελειωνει το μασαζ και μπαινει μεσα η Μαρινα κ μ λεει....χιλια συγγνωμη αλλα ολες οι κοπελες του χαμαμ ειναι απασχολημενες..μα αφου ειχα κλεισει ραντεβου λεω και ηρθα μονο για αυτο να δοκιμασω την εμπειρια στο χαμαμ..παπαρια ,εδωσα 20 ευρω κ εφυγα..
sanitec67
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2015
- Like
- 181
- Πόντοι
- 0
Πες μας κατι παραπάνω φίλε μου.Λίγο πιο χαμηλά... στο Μαρουσι.. το Grace spa με σίγουρο φραπέ. χωρίς καλαμάκι
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
ψάξε λίγο παραπάνω φίλε μου. .είσαι 7 χρόνια μέλος και μιλάω για ένα μαγαζί που έχει αναφερθεί εκατοντάδες φορές εδώ μέσα, αποκλείεται να εψαξες και να μη βρήκες πληροφορίεςΠες μας κατι παραπάνω φίλε μου.
Koronaki
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2014
- Like
- 2.463
- Πόντοι
- 446
Περαματιωτη δύσκολα βάζεις φιλε μου !?ψάξε λίγο παραπάνω φίλε μου. .είσαι 7 χρόνια μέλος και μιλάω για ένα μαγαζί που έχει αναφερθεί εκατοντάδες φορές εδώ μέσα, αποκλείεται να εψαξες και να μη βρήκες πληροφορίες
Έχει καμία καινούρια κοπέλα το Grace ?Λίγο πιο χαμηλά... στο Μαρουσι.. το Grace spa με σίγουρο φραπέ. χωρίς καλαμάκι
Ευχαριστώ για την πληροφορία αδερφε και ισχύει εγώ μόλις είπες το μαγαζί έψαξα κ εχει αρκετά σχόλιαψάξε λίγο παραπάνω φίλε μου. .είσαι 7 χρόνια μέλος και μιλάω για ένα μαγαζί που έχει αναφερθεί εκατοντάδες φορές εδώ μέσα, αποκλείεται να εψαξες και να μη βρήκες πληροφορίες
Τωρα όμως ξανακανω αναζητηση γιατί πριν ήμουν δουλειά κ δεν προλαβα ν διαβάσω κ μου την κάνει failΕυχαριστώ για την πληροφορία αδερφε και ισχύει εγώ μόλις είπες το μαγαζί έψαξα κ εχει αρκετά σχόλια
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Κακώς αυτή η εξήγηση από την Μαρίνα , οφθαλμοφανές φάουλ για κίτρινο κόκκινη κάρταΠερασμα σημερα απο enrelax ενω πρωτα εχω κλεισει ραντεβου για να υπαρχει κοπελα να κανω χαμαμ μαζι. Καλο μασαζ ,ωραιο καθαρο δωματιο ευγενικη η κοπελα ολα κομπλε..τελειωνει το μασαζ και μπαινει μεσα η Μαρινα κ μ λεει....χιλια συγγνωμη αλλα ολες οι κοπελες του χαμαμ ειναι απασχολημενες..μα αφου ειχα κλεισει ραντεβου λεω και ηρθα μονο για αυτο να δοκιμασω την εμπειρια στο χαμαμ..παπαρια ,εδωσα 20 ευρω κ εφυγα..
panteliakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2018
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Κακώς αυτή η εξήγηση από την Μαρίνα , οφθαλμοφανές φάουλ για κίτρινο κόκκινη κάρτα !!που ειναι αυτο και τι παρεχει? το χαμαμ μαζι με την κοπελα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
που ειναι το enrelax και τι προσφερει?
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Σολωνος 80 , 1ος όροφος και προσφέρει μασαζ (και με κουπόνια ) χαμαμ , … τα μετά το τέλος του μασαζ ερωτηματικόΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
που ειναι το enrelax και τι προσφερει?
Oλα fuelΣολωνος 80 , 1ος όροφος και προσφέρει μασαζ (και με κουπόνια ) χαμαμ , … τα μετά το τέλος του μασαζ ερωτηματικό
Διαγραμμένο μέλος 140410
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
δλδ?Oλα fuel