Η πρώτη που σου έκανε μασάζ ειναι ξανθιά λίγο γεμάτουλα?Χαχαχα, δεν ξερω, της ειπα οτι δεν ενδιαφερομαι Αμα πας ομως, ρωτησε την!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η πρώτη που σου έκανε μασάζ ειναι ξανθιά λίγο γεμάτουλα?Χαχαχα, δεν ξερω, της ειπα οτι δεν ενδιαφερομαι Αμα πας ομως, ρωτησε την!
Κοκκινομάλλα ήταν, κοντουλα αλλα ναι, λιγο αφρατούλα, γλυκουλα ομως!Η πρώτη που σου έκανε μασάζ ειναι ξανθιά λίγο γεμάτουλα?
Νομίζω την ξέρω και είναι παλιά στο κουρμπέτι και κάποια στιγμή την έχασα γιατί είχε σταματήσειΚοκκινομάλα ήταν, κοντουλα αλλα ναι, λιγο αφρατούλα, γλυκουλα ομως!
Θα βρήκε συμπαικτρια τωρα, φαίνεται...Νομίζω την ξέρω και είναι παλιά στο κουρμπέτι και κάποια στιγμή την έχασα γιατί είχε σταματήσει
..... η μια εκανε το ενα και η αλλη το άλλο.....κάτι που γινόταν πολύ συχνά πριν κάποιες δεκαετίεςΚαλησπέρα σε ολο το Μπου.
Εχθες το απογευμα, κατα τις 6μιση, επισκεφτηκα την αγγελία. Βρίσκεται στα Πατήσια, σε μια πολυκατοικια, στον 3ο οροφο. Χτυπάω κουδούνι, μου ανοιγει μια κοπέλα απο Ουκρανια, και περνάω. Ουσιαστικα προκειται για ενα διαμερισμα απο BNB που το πληρωνουν με τη μερα (καθισαμε και συζητησαμε μετα το μασαζ, για κανα 10λεπτο), που έχει προσφατως ανακαινιστεί, έχει μεσα και σαουνα, ενα υπνοδωματιο (για τα πολυ εξτρα), ενα μπανιο και ενα ενιαιο σαλονι-κουζινα που εχει διαμορφωθει (όπως φαινεται και στη φωτογραφία).
Μεσα ηταν 2 κοπελες, αυτη που μου ανοιξε και μια πιο "βιζιτε" φαση. Σε κλασματα του δευτερολεπτου λεω "κοιτα να δεις που ηρθαμε σε μαγαζι και θα πληρωσουμε τον πατο μας με τα "προγραμματα". Αμεσως μετα σκεφτηκα "λες να παιχτει κανενα 4hands ερασιτεχνικο και να γίνουμε εδω μεσα?". Μου ειπε οτι το μασαζ για 1 ωρα ειναι 45ε, για καλαμακι ειναι +20 και για φουλ σεξ ειναι +50. Εγω ειχα σηκωσει ενα 50αρικο απο το ΑΤΜ, οποτε της λεω παμε μιση ωριτσα αλλα με καλαμακι. Μου ειπε οτι εκεινη κανει το μερος του μασαζ (μετρια εμφανιση, πολύ) και η αλλη κανει το "αισθησιακο" κομμάτι. Οκ λεω και αρχιζω να γδύνομαι σιγα σιγα.
Ξεκινάει το κατι σαν μασαζ (οχι τελειως χαδι αλλα δεν το λες και μασαζ), και ειχε μια υποτυπώδη πετσέτα, οχι για να κρύβει, αλλα για να μην κρυώνω, καθως παρα το γεγονος οτι ειχε ανοιχτο AC, οταν εισαι γυμνος, σου ερχεται το γνωστο κρυακι. Τελειώνει αυτη με το μασαζ και μου λεει οτι ερχεται η αλλη για τη συνεχεια. Ερχεται μετα απο 1 λεπτο, ενω εχω γυρισει ηδη ανασκελα απο την πρωτη μασεζ. Κατευθειαν σηκωνει πετσετουλα και αρχιζει τα χαδια και λεει κατι χαριτωμένα λογάκια, τα κλασσικά. Άφηνε να πιανεις λίγο, διακριτικά. Σωματικα ηταν ξανθια, γυρω στα 28-30, ωραιο σωμα, αδυνατο, με 3αρι βυζι (αν και δεν το ειδα γυμνο για να κρινω φουλ). Αφου σηκωθηκε το εργαλειο, του φορεσε ενα σκουφο και τον εβαλε στο στόμα. Έκανε καλο καλαμακι, αφου καταφερε σε 4,5 λεπτα να με τελειωσει, πολυ ευκολα.
Με ρωτησε αν μου αρεσε κτλ, και μου ζητησε να της δωσω ενα φιλι στο μαγουλο. Επίσης μου ειπε οτι ειμαι ομορφο και ψηλο αγορι και οτι εχει μια φιλη απο Ουκρανια που ψαχνεται (αυτο μας ελειπε τωρα). Στο τέλος, οπως ειπα, καναμε λιγο κους-κους και έφυγα.
Ωραία εμπειρια, λίγο διαφορετική. Με χαλασε λιγο που η μια εκανε το ενα και η αλλη το άλλο, λες και μπαινεις αλλαγη στο ποδοσφαιρο, αλλα ενταξει...
Κόστος: 45 Ευρω για μιση ωρα μασαζ και πιπα με σκουφο (μετα το περας του 30λεπτου).
Ήσουν με εσώρουχο?Καλησπέρα παιδιά…..έχει πάει κανείς σε αυτό εδώ? Queen Mary Hamam & Spa - Θεραπείες Χαμάμ | Σπα | Μασάζ πηγα γ έναν μασαζ απλό και τα περάσματα ήταν πολύ κοντά σε επίμάχα σημεια αλλά δεν ρώτησα γ περαιτερο…..αν μπορείτε ενημερώστε με Queen Mary Hamam & Spa - Θεραπείες Χαμάμ | Σπα | Μασάζ
Η διευθυνσή τους είναι Πατριάρχου Ιωακείμ 45. Αν ψάξεις στην αναζήτηση , θα βρεις πολλές αναφορες που φτάνουν μέχρι και 10 χρονια πρίν ότι το μασατζίδικο εκείνης της οδού ήταν φουλ μπριζολερίΚαλησπέρα παιδιά…..έχει πάει κανείς σε αυτό εδώ? Queen Mary Hamam & Spa - Θεραπείες Χαμάμ | Σπα | Μασάζ πηγα γ έναν μασαζ απλό και τα περάσματα ήταν πολύ κοντά σε επίμάχα σημεια αλλά δεν ρώτησα γ περαιτερο…..αν μπορείτε ενημερώστε με Queen Mary Hamam & Spa - Θεραπείες Χαμάμ | Σπα | Μασάζ
Σωστό . Πριν 10-15 χρόνια είχα πηδήξει ένα τρελο μικρο έχει μέσα . Ωραίος Χώρος . Τώρα τι παίζει δεν ξέρω .Απλά θέλει πολύ κόπο κ χρήμα . Υπαρχουν κ θεραπεύτριες στα κατ οίκον που έχουν δουλέψει σε αυτό .Η διευθυνσή τους είναι Πατριάρχου Ιωακείμ 45. Αν ψάξεις στην αναζήτηση , θα βρεις πολλές αναφορες που φτάνουν μέχρι και 10 χρονια πρίν ότι το μασατζίδικο εκείνης της οδού ήταν φουλ μπριζολερί
Επίσης είδα στη σελίδα τους το εξής
Τo QueenMary Hamam & Spa διαθέτει και Vip / Prive Πακέτα για να
απολαύσετε στο χώρο μας .
Οι τιμές διαμορφώνονται στα συγκεκριμένα πακέτα.
Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας
Οπότε μάλλον κάτι επιπλέον θα πρέπει να παίζει εκεί
Ενδιαφέρον αλλά μέσα στο Κολωνάκι πρέπει να αφήνεις πολλά φράγκα άμα πρόκειται για μπριζολιασμαΗ διευθυνσή τους είναι Πατριάρχου Ιωακείμ 45. Αν ψάξεις στην αναζήτηση , θα βρεις πολλές αναφορες που φτάνουν μέχρι και 10 χρονια πρίν ότι το μασατζίδικο εκείνης της οδού ήταν φουλ μπριζολερί
Επίσης είδα στη σελίδα τους το εξής
Τo QueenMary Hamam & Spa διαθέτει και Vip / Prive Πακέτα για να
απολαύσετε στο χώρο μας .
Οι τιμές διαμορφώνονται στα συγκεκριμένα πακέτα.
Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας
Οπότε μάλλον κάτι επιπλέον θα πρέπει να παίζει εκεί
I tried it one time. Hammam and Massage. But it was absolutly serious. Maybe you must visit it more often, i don’t knowΚαλησπέρα παιδιά…..έχει πάει κανείς σε αυτό εδώ? Queen Mary Hamam & Spa - Θεραπείες Χαμάμ | Σπα | Μασάζ πηγα γ έναν μασαζ απλό και τα περάσματα ήταν πολύ κοντά σε επίμάχα σημεια αλλά δεν ρώτησα γ περαιτερο…..αν μπορείτε ενημερώστε με Queen Mary Hamam & Spa - Θεραπείες Χαμάμ | Σπα | Μασάζ
Πολύ καλή η πληροφορία για τα δύο καταστήματα! ΕυχαριστώΚαταστήματα με "επαγγελματική βιτρίνα" όπου το καλό μασάζ συνοδεύεται από ανάλογα καλή χειροποίητη εκτόνωση (προσφέρεται μόνο handjob, οχι blowjob), βρίσκει κανείς στο Κουκάκι (Moment) και στη Σολωμού 33 (Χριστίνα, 3ος όροφος).
Στο φόρουμ υπάρχουν νήματα και για τα δύο μαγαζιά, με ποικιλία σχολίων. Οι ηλικίες των θεραπευτριών στο Moment είναι στα 30 συν/πλην και στη Σολ33 στα 50 συν/πλην
ομορφος, καλαίσθητος
Και τώρα εσύ με αυτή τη ελληνο-μπακαλο-εγγλέζικη φράση προσπαθείς να μας πείσεις ότι είσαι αμερικανάκι και μας μιλάς στα αγγλικά;; Ρε ούστ!!!I tried it one time. Hammam and Massage. But it was absolutly serious. Maybe you must visit it more often, i don’t know
Όχι φίλε μου, μην ελπίζεις σε κάτι παραπάνω από φραπέ σε αυτό το μαγαζί. Μπορεί ορισμένες κοπέλες εκεί μέσα να είναι πιο δεκτικές και ανεκτικές στο γδύσιμο και στο χούφτωμα από κάποιες άλλες , αλλά ποτέ καμία δεν προχωράει παραπάνω από εκτόνωση με το χέρι.Πρόσφατη επίσκεψη στο μασατζιδικο της Σολωμού 33. Τηλέφωνο κάνα μισάωρο πιο πριν, εύκολο κλείσιμο ραντεβού. Χτυπάω κουδούνι, ανεβαινω στον όροφο και μου ανοίγει την πόρτα μια Χριστίνα ξανθιά 45αρα. Χαμογελαστη με βάζει στο σαλονάκι γιατί είχε συναγωνιστή μέσα και περίμενα. Μετά από 10 λεπτά ήρθε η Σοφία και με πήρε, 45αρα και αυτή, μαύρα μαλλιά από Λευκορωσία, μεγάλο στήθος. Θετικη εντυπωση πως φορούσε ffp2 καθολη τη διάρκεια της συνάντησης. Με βάζει στο δωματιο μου δίνει πετσέτα και με αφήνει να πάω για ντουζ. Ετοιμάζομαι, έρχεται και αυτή ξεκινάει μασαζ, με ρωτάει για την ένταση της λέω μέτρια και απλά με χαϊδεύε. Σε κάποια φάση μου έκανε τις πατούσες και φόρεσε γάντια, που δεν το είχα ξαναζήσει. Επισης, πριν ξεκινήσουμε μου καθάρισε τα χέρια με οινόπνευμα. Κατά τη διάρκεια χαλαρη κουβεντούλα και Περασματακια από τα επίμαχα σημεία. Γύρισμα εμπρός, σήκωμα στις 45μοιρες το κρεβατι για να έχω θέα. Φραπέδακι μέτριο προς το καλό, λίγο βιαστικό. Αφού τελείωσα μου ψέλλισε κάτι που δεν κατάλαβα, πως ίσως γίνεται και κάτι παραπάνω. Αν ναι τι; καλαμάκι; μπριζολα; αλλά μου είπε πως δεν με ξέρουν και τι δουλειά κάνω και με ρώτησε αν είμαι αστυνομικός. Της είπα τι δουλειά κάνω, δεν πολυκατάλαβε, πήγα για ντουζάκι, με περίμενε στην είσοδο, πλήρωσα 50€ και έφυγα. Θετική εντύπωση μου έκανε η μάσκα και η διάθεση της. Αρνητικά πως μπήκε συναγωνιστής μέσα Μετά από μένα, τον έβαλαν να κάνει μπάνιο πρώτος λεγοντας πως αυτός έτσι κάνει και είναι βιαστικός. Πως το μασαζ ήταν χαιδεμα και στον φραπε έδειξε λίγο βιαστική.
Τελικά παίζει κάτι παραπάνω; φαντάζομαι πως το μπλουζάκι της παίζει να το έβγαζε, για καλαμάκι οριακά δύσκολο, αλλά από αυτά που μου ειπε στο τέλος με έβαλε σε σκέψεις γιατί από όσα διάβασα εδώ, μόνο φραπέ αυστηρά.
Re go from here where you play us little American!!! ?He wants to eat some wood I thing, friend Peramatioti ????Και τώρα εσύ με αυτή τη ελληνο-μπακαλο-εγγλέζικη φράση προσπαθείς να μας πείσεις ότι είσαι αμερικανάκι και μας μιλάς στα αγγλικά;; Ρε ούστ!!!
Ή μήπως μας πέρασε εμάς για ... αμερικανάκια;Και τώρα εσύ με αυτή τη ελληνο-μπακαλο-εγγλέζικη φράση προσπαθείς να μας πείσεις ότι είσαι αμερικανάκι και μας μιλάς στα αγγλικά;; Ρε ούστ!!!