Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
Πήγα, είχε 5 κοπέλες που μου έμοιαζαν με ινδές ή μπαγκλαντεσιανές, πολύ κοντές και πολύ αδύνατες.
Ο χώρος μεγάλος και καθαρός
Τα δωμάτια ευρύχωρα αλλά basic με ντουσιέρα
Στην είσοδο ο "υπεύθυνος" και ένας επιβλέπων-μεταφραστής πακιστανός.
25 ευρώ η ώρα, 30 ευρώ η ώρα με αιθέρια έλαια
Δεν έμεινα οπότε δεν ξέρω αν προχωράνε, μάλλον είναι στα δεν ή το πολύ πολύ φραπέ με αντάλλαγμα, έτσι το κόβω.
Πρέπει να πάει κασκαντέρ για να σιγουρευτούμε.
Πάντως οι κοπέλες δεν ήταν αξιόλογες
άμα είναι αδιαφορες σε εμφάνιση τότε...

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
825
Πόντοι
81
Στο asian spa στην Καλλιθέα παίζει τίποτα έχει ανοίξει πρόσφατα γνωρίζει κανείς κατι

Πέρασα το προηγούμενο ΣΚ από το μαγαζί.
Τηλεφωνικά μου είπαν 2 προγράμματα στην ουσία, 40 λεπτά €20 και 60 λεπτά €25.
Πέρασα στο πρόγραμμα της μιας ώρας με μια μικροσκοπική κοπέλα (ζήτημα να έφτανε το 1,50).
Βέβαια αυτό είχε τα καλά του γιατί ανέβαινε πάνω στο κρεβάτι και έκανε τα κόλπα της.
Στην ουσία τώρα, μασάζ έκανα γυμνός (χωρίς πετσέτα), η κοπέλα έκανε ικανοποιητικό μασάζ, λίγο πιο δυνατό για τα γούστα μου.
Αν και μου έκανε μασάζ στα κωλομάγουλα, δεν πλησίασε κάτι άλλο καθ όλη τη διάρκεια.
Στα 40 λεπτά πετάχτηκε ξαφνικά και μου είπε (αγγλικά πάντα) ότι τελείωσε ο χρόνος και μου εδειξε να κανω ντους
αν ήθελα και έφυγε από το δωμάτιο. Δε μου άφησε περιθώριο ούτε υπόνοια για κάτι άλλο κι ας ήμουν γυρισμένος ανάσκελα με τη
μαλαπέρδα μπροστά της.
Έφυγα με ανάμεικτες εντυπώσεις και δεν ξέρω αν θα ξαναδοκιμάσω.

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Πέρασα το προηγούμενο ΣΚ από το μαγαζί.
Τηλεφωνικά μου είπαν 2 προγράμματα στην ουσία, 40 λεπτά €20 και 60 λεπτά €25.
Πέρασα στο πρόγραμμα της μιας ώρας με μια μικροσκοπική κοπέλα (ζήτημα να έφτανε το 1,50).
Βέβαια αυτό είχε τα καλά του γιατί ανέβαινε πάνω στο κρεβάτι και έκανε τα κόλπα της.
Στην ουσία τώρα, μασάζ έκανα γυμνός (χωρίς πετσέτα), η κοπέλα έκανε ικανοποιητικό μασάζ, λίγο πιο δυνατό για τα γούστα μου.
Αν και μου έκανε μασάζ στα κωλομάγουλα, δεν πλησίασε κάτι άλλο καθ όλη τη διάρκεια.
Στα 40 λεπτά πετάχτηκε ξαφνικά και μου είπε (αγγλικά πάντα) ότι τελείωσε ο χρόνος και μου εδειξε να κανω ντους
αν ήθελα και έφυγε από το δωμάτιο. Δε μου άφησε περιθώριο ούτε υπόνοια για κάτι άλλο κι ας ήμουν γυρισμένος ανάσκελα με τη
μαλαπέρδα μπροστά της.
Έφυγα με ανάμεικτες εντυπώσεις και δεν ξέρω αν θα ξαναδοκιμάσω.
Ξέρουμε που είναι το  μαγαζί αυτό για μια δοκιμή από μεριάς μου???

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
825
Πόντοι
81

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Δε μου άφησε περιθώριο ούτε υπόνοια για κάτι άλλο κι ας ήμουν γυρισμένος ανάσκελα με τη
μαλαπέρδα μπροστά της...

Με τη μαλαπέρδα μπροστά της χωρίς πετσέτα; Και αυτή το έπαιζε ότι δεν τρέχει τίποτα; Αυτά είναι!!! Αυτά με φτιάχνουν :)

trooper9191

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
0
μολις γυρησα απο asian massage...στα δεν κυριοι αν κ πιστευω οτι σε κανα 2 μηνες λογο ζητησης θα εγκλυματιστουν οι κοπελές..εμφανισιακα οντως δεν λεει κατι καμια τους..αλλα το οτι ειναι τοσο κοντοπουτανα σε καυλωνει..μασαζ χωρις πετσετα απο πισω κ μπροστα με αφησε λιγο να τον εχω ακαλυπτω και καυλωμενο χωρις βεβαια να κανει καποια κινηση..οταν την ρωτησα αν με καποιο εξτρα μπορει να κανει κατι παραπανω εστω μαλακια..μ απαντησε we dont do that here...ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ ΜΛΚ!!!...επισης μου ειπε οτι ολοι τις ζητανε κατιτις παραπανο γιαυτο κ πιστευω σε λιγο καιρο να το γυρισουν..αυτα απο εμενα..καινουργιος ειμαι εδω παιδια χωρις πολλες εμπειριες...καλη μ αρχη κ καλος σας βρηκα

Red passion 69

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Η Ιουλία απο περιστερι που γρνικα εχουν γραφτει καλα λογια..εμφανισιακά τι λεει???απο σωμα πρόσωπο κλπ

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
μολις γυρησα απο asian massage...στα δεν κυριοι αν κ πιστευω οτι σε κανα 2 μηνες λογο ζητησης θα εγκλυματιστουν οι κοπελές..εμφανισιακα οντως δεν λεει κατι καμια τους..αλλα το οτι ειναι τοσο κοντοπουτανα σε καυλωνει..μασαζ χωρις πετσετα απο πισω κ μπροστα με αφησε λιγο να τον εχω ακαλυπτω και καυλωμενο χωρις βεβαια να κανει καποια κινηση..οταν την ρωτησα αν με καποιο εξτρα μπορει να κανει κατι παραπανω εστω μαλακια..μ απαντησε we dont do that here...ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ ΜΛΚ!!!...επισης μου ειπε οτι ολοι τις ζητανε κατιτις παραπανο γιαυτο κ πιστευω σε λιγο καιρο να το γυρισουν..αυτα απο εμενα..καινουργιος ειμαι εδω παιδια χωρις πολλες εμπειριες...καλη μ αρχη κ καλος σας βρηκα

Ωραίος!

karkiller

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
239
Πόντοι
21
Η Ιουλία απο περιστερι που γρνικα εχουν γραφτει καλα λογια..εμφανισιακά τι λεει???απο σωμα πρόσωπο κλπ
Ωραία είναι για την ηλικία της, αλλά ακριβώς όπως τα λένε οι συναγωνιστές, ξεκινάει καλά και τελειώνει σαν να κάνει αγγαρεία

trooper9191

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
0
bleach συναγωνιστη δεν μπορω να απαντησω στο μηνυμα σου αλλα ναι αυτη π ειπες μ εκανε στο ασιαν...

PANAGIOTIS!

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2019
Like
97
Πόντοι
0
:huh:Καλησπέρα σε όλους,

Γνωρίζει κανείς κάποιο ''μαγαζί'' που να παρέχει μασάζ σε ζευγάρια?
Εννοώ να κάνει μασάζ γυναίκα στον άντρα του ζευγαριού και άντρας μασέρ στη γυναίκα του ζευγαριού?
Το θέλω σαν δώρο για τις γιορτές....
Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή ...

Ευχαριστώ.

David 1975

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2019
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
0

Εννοώ να κάνει μασάζ γυναίκα στον άντρα του ζευγαριού και άντρας μασέρ στη γυναίκα του ζευγαριού?

Ευχαριστώ.

Αν πάρεις τηλέφωνο τα μασατζίδικα που υπάρχουν στο φόρουμ όλο και κάποιο θα σου κάνει τη χάρη.

johnpapasp

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
2
Like
58
Πόντοι
0

Ευχαριστώ.
Τι είδους μασάζ ψάχνεις;

PANAGIOTIS!

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2019
Like
97
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους,
Ψάχνω για μασάζ ερωτικό,  όχι sex …
με πολλά προκαταρτικά και για μένα και για την γυναίκα και βλέπουμε …… !!!

ευχαριστώ

David 1975

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2019
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους,
Ψάχνω για μασάζ ερωτικό,  όχι sex …
με πολλά προκαταρτικά και για μένα και για την γυναίκα και βλέπουμε …… !!!

ευχαριστώ

Παναγιώτη,πήγαινε στο Στουρναρη 29 και ζήτα την Λία θα σε απογειώσει με το ερωτικό μασάζ που κάνει, είναι έμπειρη και θα περάσεις καλά.

gianniskm

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2017
Like
261
Πόντοι
21
Παναγιώτη,πήγαινε στο Στουρναρη 29 και ζήτα την Λία θα σε απογειώσει με το ερωτικό μασάζ που κάνει, είναι έμπειρη και θα περάσεις καλά.

Καλησπέρα
Η Λια εμφανισιακά πως είναι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom