Σωστός!!Εγώ να κάνω μία χαζή ερώτηση ???
Γιατί να πας σε μασατζίδικο που μόνο "φραπάς" όταν υπάρχουν μασατζίδικα που γαμάς ?????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)
christos20041
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
παιδια καλησπέρα, κανενα μασσατζιδικο στα βορεια προαστεια με full προγραμμα υπάρχει ;
Το πιο κοντινο ειναι νομιζω το Τατοιου 71.παιδια καλησπέρα, κανενα μασσατζιδικο στα βορεια προαστεια με full προγραμμα υπάρχει ;
***** Μαρουσι
Ζητάς συγκεκριμένο πρόγραμμα;
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 496
Συγκεκριμένα λες passion massage αλλά θα κάνεις γυμνός απλό μασάζ και θα αποφύγει να στον παίξει. Εάν δώσεις κάτι παραπάνω θα στον παίξει με τον δικό της τρόπο. Εγώ είχα δώσει 80€ μου τον έπαιξε 2 φορές και το ωραίο στο τέλος πήρα και απόδειξη
El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.690
- Πόντοι
- 456
Εγώ πριν 1.5 χρόνο περίπου που είχα πάει για πρώτη φορά είχα πει από το τηλέφωνο για passion για μισή ώρα με 30€, έφτασα και μια ξανθιά που ήταν να μου κάνει μου ζήτησε να ξαπλώσω γυμνός και την έπαιξε προς το τέλος την φραπεδιά της κανονικά χωρίς να πω ή να κάνω τίποτα περαιτέρω από μόνος μου.Συγκεκριμένα λες passion massage αλλά θα κάνεις γυμνός απλό μασάζ και θα αποφύγει να στον παίξει. Εάν δώσεις κάτι παραπάνω θα στον παίξει με τον δικό της τρόπο. Εγώ είχα δώσει 80€ μου τον έπαιξε 2 φορές και το ωραίο στο τέλος πήρα και απόδειξη
Και μου έδωσαν και εμένα απόδειξη κανονικά στο τέλος!
τελευταία εμπειρία πριν κανένα χρόνο και για εμένα , ακριβώς όπως τα λέει ο συνάδελφος, η ξανθιά έκανε τη δουλειά της χωρίς καμία υπόδειξη από εμένα, η τεχνική της μάλιστα ήταν άρτια - μάλλον δεν το έκανε σε εμένα πρώτη φορά γιατί είμαι ομορφάντραςΕγώ πριν 1.5 χρόνο περίπου που είχα πάει για πρώτη φορά είχα πει από το τηλέφωνο για passion για μισή ώρα με 30€, έφτασα και μια ξανθιά που ήταν να μου κάνει μου ζήτησε να ξαπλώσω γυμνός και την έπαιξε προς το τέλος την φραπεδιά της κανονικά χωρίς να πω ή να κάνω τίποτα περαιτέρω από μόνος μου.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
έτσι ακριβώς...Εγώ πριν 1.5 χρόνο περίπου που είχα πάει για πρώτη φορά είχα πει από το τηλέφωνο για passion για μισή ώρα με 30€, έφτασα και μια ξανθιά που ήταν να μου κάνει μου ζήτησε να ξαπλώσω γυμνός και την έπαιξε προς το τέλος την φραπεδιά της κανονικά χωρίς να πω ή να κάνω τίποτα περαιτέρω από μόνος μου.
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.632
- Πόντοι
- 456
που εγινε αυτο ρε αδερφια ?Εγώ πριν 1.5 χρόνο περίπου που είχα πάει για πρώτη φορά είχα πει από το τηλέφωνο για passion για μισή ώρα με 30€, έφτασα και μια ξανθιά που ήταν να μου κάνει μου ζήτησε να ξαπλώσω γυμνός και την έπαιξε προς το τέλος την φραπεδιά της κανονικά χωρίς να πω ή να κάνω τίποτα περαιτέρω από μόνος μου.
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Επιβεβαιώνω τα γραφόμενα του συναγωνιστή... Στο ******* Κοnstad1ne... στο ΜαρουσιΕγώ πριν 1.5 χρόνο περίπου που είχα πάει για πρώτη φορά είχα πει από το τηλέφωνο για passion για μισή ώρα με 30€, έφτασα και μια ξανθιά που ήταν να μου κάνει μου ζήτησε να ξαπλώσω γυμνός και την έπαιξε προς το τέλος την φραπεδιά της κανονικά χωρίς να πω ή να κάνω τίποτα περαιτέρω από μόνος μου.
ωπππ τι εγινε;;; λογοκρισια στο ονομα του μαγαζιου;;
Διαγραμμένο μέλος 149753
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχει παει κανεις στο grace τωρα τελευταια;
οποιος θελει ας στειλει ενα πμ που θελω να ρωτησω κατι...
Ευχαριστω!
Ευχαριστω!
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Ρωτα εδω, μια οικογενεια είμαστε
babis84
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.365
- Πόντοι
- 1.076
Εχει παει κανεις στο grace τωρα τελευταια;
Ευχαριστω!
νομιζω πως οι τιμες τους ειναι υπερβολικες για αυτο που προσφερουν...
για μασαζ κανονικο ειχα παει,ηταν καλα,αλλα για passion νομιζω δεν αξιζει,βρισκεις αλλου με πολυ λιγοτερα
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Δηλαδή έχεις βρει αλλού μασαζ με φραπέ, λιγότερο από 20€?
Αν μπεις στη σελίδα τους στο facebook, τόσο χρεώνουν το passion massage των 30'.
Αν μπεις στη σελίδα τους στο facebook, τόσο χρεώνουν το passion massage των 30'.
babis84
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.365
- Πόντοι
- 1.076
προτιμω Στεφανια με 40 την ωρα..κ γεματη ωρα...Δηλαδή έχεις βρει αλλού μασαζ με φραπέ, λιγότερο από 20€?
El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.690
- Πόντοι
- 456
Δηλαδή δεν είναι 30€ τα 30' όπως ήταν; Είσαι σίγουρος ότι με 20ρικο στο μισάωρο θα πάρει ο οποιοσδήποτε και φραπεδάκι στο τέλος χωρίς περαιτέρω εξτραδάκι στην κοπέλα;Δηλαδή έχεις βρει αλλού μασαζ με φραπέ, λιγότερο από 20€?
El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.690
- Πόντοι
- 456
Όντως έχεις δίκιο φίλε μου, μόλις τώρα τσέκαρα και γω το fb τους και λένε ξεκάθαρα ότι είναι 20€ η μισή ώρα passion massage. Το θέμα είναι όμως, περιλαμβάνει κανονικά φραπέ όπως ήταν και όσο χρεωνε 30€ το μισάωρο ή παπάρια;Δηλαδή έχεις βρει αλλού μασαζ με φραπέ, λιγότερο από 20€?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
Περιστέρι....40 €Παίδες που μπορώ πληροφορίες για εκείνη την Ιουλία που αναφέρθηκε μερικές σελίδες πριν; (περιοχή, τιμή κτλ.)