Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
ANDROMEDA SPA στην Ιπποκράτους, έχουμε ενδείξεις για κάτι πέραν του μασάζ?
Μοιάζει αρκετά ο χώρος με αυτό της Λυκαβηττού...

mtts

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2009
Like
16
Πόντοι
0
ANDROMEDA SPA στην Ιπποκράτους, έχουμε ενδείξεις για κάτι πέραν του μασάζ?
Μοιάζει αρκετά ο χώρος με αυτό της Λυκαβηττού...
Συνάδερφε το δοκίμασα, πολύ ωραίος χώρος, στην υποδοχή η κοπελίτσα πανέμορφη από ανατολικό μπλοκ με προφορά πολύ καλά ελληνικά. Δωμάτια με μασαζοκρέβατο και ντουζιέρα, χαμηλός φωτισμός, μασάζ πολύ δυνατό από κοπέλα ανατολικού μπλοκ επαγγελματία. τιμή 50 μέχρι εκεί τίποτα παραπάνω θα ευχαριστηθείς μασάζ και χαλάρωση - δεν ξέρω αν άλλος συνάδερφος κατάφερε να ψαρέψει τίποτα καλύτερο πάντως σε εμένα δεν έδειξαν να το παρέχουν στα στάνταρ του μαγαζιού ούτε με υπόσχεση για το μέλλον

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
363
Πόντοι
21
Πιο προτείνεται για μεσημεριανό μασάζ που σερβίρουν κ φραπέ????

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αφου το μωρακι μου με παρατησε, ξαναβγηκα παγανια που λενε.

Υποψηφιες Φαιδρα, Φωτεινη, Βικη-Στεφανια.

Φαιδρα αφαντη.

Φωτεινη παντα εκει, λιγο μεγαλυτερη σε ηλικια οπως και εγω. Στα συν η απολυτη καθαριοτητα, η ευγενεια,  η υπομονη. Ωραιος χωρος. Χαλαρωνεις κανονικα. Πολυ Καλο μασαζ, πολυ καλη φραπεδια. Μεχρι εκει ηθελα , μεχρι εκει πηρα, αν και δεν νομιζω να δινει και τιποτα παραπανω. Στα πλην η ηλικια. Οπως και σε εμενα. Σιτ. Θα ξαναπαω αφου μου αρεσει η καθαριοτητα και δεν βρισκω και τιποτα καλυτερο συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια.

Βικη-Στεφανια, χμ, καθαριοτητα μετρια για τα γουστα μου αν και βελτιωμενη απο πριν απο 2 χρονια περιπου που ειχα ξαναπαει, αν εχω καταλαβει καλα ειναι το σπιτι της, ωραιος χωρος, ολες οι κολεξιον απο εσωρουχα, μασκες  και τακουνια σε κοινη θεα, κανει γουστα η μικρη, καθαρη πετσετα και παντοφλιτσα μιας χρησης, μπανιο ομως οπως το αφησε ο προηγουμενος. Κοπελια ριξε και καμια χλωρινη μην κολλησουμε τιποτα μυκητες και μυρμηγκιες και τρεχουμε. Το κοριτσι γουσταρει πολυ αυτο που κανει, προσπαθει να ειναι σεξυ, οκ, καλο μασαζ, πολυ γλυκο και ευγενικο πλασμα, φραπεδια με μεγαλη υπομονη και μαεστρια αλλα και επιθυμια να βγουν τα φλοκια να τα δει,  δεν ειμαι του σεξ με πληρωμη οποτε πηρα το απλο προγραμμα αν και μου ειπε οτι προσφερει και αλλα. Εχει φαει πολυ θαψιμο εδω μεσα, δεν καταλαβαινω τον λογο, εκτος αν καποιοι απο τους συντροφους γουσταρουν να ακουνε και κανενα μπινελικι απο τα κουριτσια. Θα ξαναπαω και εδω . Καλη δυναμη σε ολους τους συναγωνιστες.

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
Συνάδερφε το δοκίμασα, πολύ ωραίος χώρος, στην υποδοχή η κοπελίτσα πανέμορφη από ανατολικό μπλοκ με προφορά πολύ καλά ελληνικά. Δωμάτια με μασαζοκρέβατο και ντουζιέρα, χαμηλός φωτισμός, μασάζ πολύ δυνατό από κοπέλα ανατολικού μπλοκ επαγγελματία. τιμή 50 μέχρι εκεί τίποτα παραπάνω θα ευχαριστηθείς μασάζ και χαλάρωση - δεν ξέρω αν άλλος συνάδερφος κατάφερε να ψαρέψει τίποτα καλύτερο πάντως σε εμένα δεν έδειξαν να το παρέχουν στα στάνταρ του μαγαζιού ούτε με υπόσχεση για το μέλλον
.....Έτσι λένε ,πως έχουν φτιάξει πολύ καλό χώρο...αλλά σε αυτή την τιμή  δυσκολα μπορει να το εντάξει καποιος , στο εβδομαδιαίο του προγραμμα...

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
πανακριβο ρε φιλε με 15 κανεις 1 ωρα μασαζ στο le massage και στα αντιστοιχα των 10-15 ε . Χωρις εκτονωση παρα πολλα . Αν ανοιξει ενας καλος χωρος με 30 ε καλο μασαζ και εκτονωση θα μαζεψει ολο το χαρτι ..

Mitsompithas

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αφου το μωρακι μου με παρατησε, ξαναβγηκα παγανια που λενε.

Υποψηφιες Φαιδρα, Φωτεινη, Βικη-Στεφανια.

Φαιδρα αφαντη.

Φωτεινη παντα εκει, λιγο μεγαλυτερη σε ηλικια οπως και εγω. Στα συν η απολυτη καθαριοτητα, η ευγενεια,  η υπομονη. Ωραιος χωρος. Χαλαρωνεις κανονικα. Πολυ Καλο μασαζ, πολυ καλη φραπεδια. Μεχρι εκει ηθελα , μεχρι εκει πηρα, αν και δεν νομιζω να δινει και τιποτα παραπανω. Στα πλην η ηλικια. Οπως και σε εμενα. Σιτ. Θα ξαναπαω αφου μου αρεσει η καθαριοτητα και δεν βρισκω και τιποτα καλυτερο συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια.

Βικη-Στεφανια, χμ, καθαριοτητα μετρια για τα γουστα μου αν και βελτιωμενη απο πριν απο 2 χρονια περιπου που ειχα ξαναπαει, αν εχω καταλαβει καλα ειναι το σπιτι της, ωραιος χωρος, ολες οι κολεξιον απο εσωρουχα, μασκες  και τακουνια σε κοινη θεα, κανει γουστα η μικρη, καθαρη πετσετα και παντοφλιτσα μιας χρησης, μπανιο ομως οπως το αφησε ο προηγουμενος. Κοπελια ριξε και καμια χλωρινη μην κολλησουμε τιποτα μυκητες και μυρμηγκιες και τρεχουμε. Το κοριτσι γουσταρει πολυ αυτο που κανει, προσπαθει να ειναι σεξυ, οκ, καλο μασαζ, πολυ γλυκο και ευγενικο πλασμα, φραπεδια με μεγαλη υπομονη και μαεστρια αλλα και επιθυμια να βγουν τα φλοκια να τα δει,  δεν ειμαι του σεξ με πληρωμη οποτε πηρα το απλο προγραμμα αν και μου ειπε οτι προσφερει και αλλα. Εχει φαει πολυ θαψιμο εδω μεσα, δεν καταλαβαινω τον λογο, εκτος αν καποιοι απο τους συντροφους γουσταρουν να ακουνε και κανενα μπινελικι απο τα κουριτσια. Θα ξαναπαω και εδω . Καλη δυναμη σε ολους τους συναγωνιστες.
Κατατοπιστικότατος.... Ποιά απο τις 2 προτείνεις, με βάση το μασάζ κυρίως και τον χώρο ?? Δυστυχώς κι εγώ ψάχνω έναν ωραίο χώρο όπως της Λυκαβηττού 10 με ωραίο μασάζ και απλό τελείωμα στο τέλος αλλά....

Mitsompithas

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Θα ήθελα επίσης, εαν μπορείς, να μου στείλεις σε pm το τηλέφωνο της Φωτεινής για να επικοινωνήσω.... Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων...

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.607
Πόντοι
496
Έχει site η φωτεινή που λέει. Svetlana.gr

charanaro3

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
110
Πόντοι
0
Επίσκεψη πριν λίγες μέρες στο *****.

Έκλεισα ραντεβού μέσω του Facebook Messenger Chat. Μου ζήτησαν μάλιστα να το επιβεβαιώσω το ραντεβού μέχρι τις 13:00 της ίδιας μέρας. Πήρα το πρόγραμμα Passion Massage με την προσφορά, 30 λεπτά για 20 ευρώ. Εύκολη πρόσβαση με τον ηλεκτρικό, δεν δοκίμασα αυτοκίνητο, αλλά είδα ότι έχει γενικά χώρο για να αφήνεις το αμάξι τριγύρω.

Με το που μπαίνω μέσα με οδηγεί η κοπέλα στο δωμάτιο και με ρώτησε αν είχα κάποια απορία. Κατάλαβα αμέσως που το πήγαινε, αλλά είπα να το παίξω αδαής για να δω τι θα γίνει. Αλλιώς το κασκαντέρ δεν θα είχε νόημα και πρέπει να ενημερωνόμαστε εμείς τα μέλη. Μπήκα λοιπόν μέσα, έκανα μπάνιο με πετσέτα σφραγισμένη και παντόφλες μιας χρήσης. Ζεστό νερό είχε, στα συν αυτό. Έπειτα από λίγο μπαίνει η κοπέλα, εγώ ήδη έτοιμος στο κρεβάτι.

Το μασάζ ήταν πολύ απαλό, πιο πολύ σαν χάδι να θυμίζει με μεγάλη διάρκεια στα κωλομέρια και όταν γύρισα στα μπούτια. Όταν έφτανε ο χρόνος λήξης, με ρώτησε η κοπέλα με την οποία δεν αντάλλαξα και πολλά κατά την διάρκεια του μασάζ, αν ήταν αυτό που περίμενα. Ήταν αυτό ακριβώς που φοβόμουν ότι θα γίνει. Την ρώτησα πολύ ευγενικά ότι το passion δεν περιλαμβάνει και κάποια εκτόνωση; Με λίγα λόγια, επειδή ήμουν ευγενικός και δεν της ζήτησα κατά την διάρκεια του μασάζ κάτι ή δεν έκανα κάποια απρεπής κίνηση μέχρι τώρα (δικά της λόγια) μπορούσε να κάνει κάτι με μια έξτρα χρέωση. Δέχτηκα, καθώς της εξήγησα ότι αυτός ήταν και ο λόγος που διάλεξα το συγκεκριμένο μαγαζί. Τότε ξεκίνησε η φραπεδιά, που πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν πολύ καλύτερη από ότι περίμενα. Ήταν επίσης πολύ υπομονετική, επειδή εγώ γενικά αργώ λίγο να τελειώσω. Όταν ήρθε το τέλος, αποχώρησε από το δωμάτιο και εγώ έκανα πάλι μπάνιο και βγήκα να την πληρώσω, όπου πήρα και απόδειξη.

Η κοπέλα ήταν γύρω στα 35 με ξανθό μαλλί, σίγουρα ξένη από την προφορά και εμφάνιση της, χαμηλών τόνων, αρκετά καλοδιατηρημένο σώμα με μικρό στήθος. Ουδέποτε άφησε υπονοούημενο για κάτι παραπάνω. Γενικά μια ευχάριστη εμπειρία, σίγουρα όχι για συνέχεια. Θα δοκιμάσω και στο μέλλον για να δω αν αλλάζει κάτι αν γίνεσαι πιο τακτικός πελάτης.

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.607
Πόντοι
496
Charanari το ίδιο έκανε και σε μένα πριν ένα χρόνο. 10€ το ένα 10€ το άλλο, έφτασε 80€ ο λογαριασμός, δεν ξαναπήγα.

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
Περίεργα πράγματα... εγω όσες φορές είχα παει στο ***** (με 30 ευρω τότε) πάντα μου τον έπαιζε χωρις να πω κατι... εκτός αν τωρα ειναι 20 ευρω και θελει αλλα 10 για εκτονωση αρα ξανα ειναι στα 30

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
1
Charanari το ίδιο έκανε και σε μένα πριν ένα χρόνο. 10€ το ένα 10€ το άλλο, έφτασε 80€ ο λογαριασμός, δεν ξαναπήγα.
..κάτσε κάτσε ρε φίλε,80€? Τί έγινε εκεί μέσα? Που είναι ο Billstrongforce

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.607
Πόντοι
496
Massage 1 ώρα κανονικό 60€ όχι χάιδεμα +10 για την ένταση. και άλλα 10 για το τελείωμα στο τέλος. Και πάρκιν παρακαλώ. Βάλε και τα διόδια ένα 100 για μια φραπεδιά.

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.943
Πόντοι
201
Μια ερώτηση παίδες....
Υπάρχει κανένα μασατζίδικο με
milking table????

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Massage 1 ώρα κανονικό 60€ όχι χάιδεμα +10 για την ένταση. και άλλα 10 για το τελείωμα στο τέλος. Και πάρκιν παρακαλώ. Βάλε και τα διόδια ένα 100 για μια φραπεδιά.

Ειχε προγράμματα passion 50 λεπτα 50 ευρω και αντιστοιχα 60λεπτα 60 ευρω με φραπεδια εννοείται
Τωρα πηρε αυξηση 20 ευρω απο οτι κατάλαβα ?
Επισης δεν υπηρχε ξανθια ξενη οποτε φανταζομαι ηρθε νεα κοπέλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom