Constantine123
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μουμπακνανα 47 θα πας δες στο σαιτ
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μουμπακνανα 47 θα πας δες στο σαιτ
Χαχαχά!!Πολλά κιλά δε λες τίποτα.....Ψάξε λίγο τη θεματολογία του μασαζ... Κάθε μια τους έχει δικό της νήμα με "πολλά κιλά" πληροφόρησης.
Συνάδερφε το δοκίμασα, πολύ ωραίος χώρος, στην υποδοχή η κοπελίτσα πανέμορφη από ανατολικό μπλοκ με προφορά πολύ καλά ελληνικά. Δωμάτια με μασαζοκρέβατο και ντουζιέρα, χαμηλός φωτισμός, μασάζ πολύ δυνατό από κοπέλα ανατολικού μπλοκ επαγγελματία. τιμή 50 μέχρι εκεί τίποτα παραπάνω θα ευχαριστηθείς μασάζ και χαλάρωση - δεν ξέρω αν άλλος συνάδερφος κατάφερε να ψαρέψει τίποτα καλύτερο πάντως σε εμένα δεν έδειξαν να το παρέχουν στα στάνταρ του μαγαζιού ούτε με υπόσχεση για το μέλλονANDROMEDA SPA στην Ιπποκράτους, έχουμε ενδείξεις για κάτι πέραν του μασάζ?
Μοιάζει αρκετά ο χώρος με αυτό της Λυκαβηττού...
.....Έτσι λένε ,πως έχουν φτιάξει πολύ καλό χώρο...αλλά σε αυτή την τιμή δυσκολα μπορει να το εντάξει καποιος , στο εβδομαδιαίο του προγραμμα...Συνάδερφε το δοκίμασα, πολύ ωραίος χώρος, στην υποδοχή η κοπελίτσα πανέμορφη από ανατολικό μπλοκ με προφορά πολύ καλά ελληνικά. Δωμάτια με μασαζοκρέβατο και ντουζιέρα, χαμηλός φωτισμός, μασάζ πολύ δυνατό από κοπέλα ανατολικού μπλοκ επαγγελματία. τιμή 50 μέχρι εκεί τίποτα παραπάνω θα ευχαριστηθείς μασάζ και χαλάρωση - δεν ξέρω αν άλλος συνάδερφος κατάφερε να ψαρέψει τίποτα καλύτερο πάντως σε εμένα δεν έδειξαν να το παρέχουν στα στάνταρ του μαγαζιού ούτε με υπόσχεση για το μέλλον
πανακριβο ρε φιλε με 15 κανεις 1 ωρα μασαζ στο le massage και στα αντιστοιχα των 10-15 ε . Χωρις εκτονωση παρα πολλα . Αν ανοιξει ενας καλος χωρος με 30 ε καλο μασαζ και εκτονωση θα μαζεψει ολο το χαρτι ..Συνάδερφε το δοκίμασα, πολύ ωραίος χώρος, στην υποδοχή η κοπελίτσα πανέμορφη από ανατολικό μπλοκ με προφορά πολύ καλά ελληνικά. Δωμάτια με μασαζοκρέβατο και ντουζιέρα, χαμηλός φωτισμός, μασάζ πολύ δυνατό από κοπέλα ανατολικού μπλοκ επαγγελματία. τιμή 50 μέχρι εκεί τίποτα παραπάνω θα ευχαριστηθείς μασάζ και χαλάρωση - δεν ξέρω αν άλλος συνάδερφος κατάφερε να ψαρέψει τίποτα καλύτερο πάντως σε εμένα δεν έδειξαν να το παρέχουν στα στάνταρ του μαγαζιού ούτε με υπόσχεση για το μέλλον
Κατατοπιστικότατος.... Ποιά απο τις 2 προτείνεις, με βάση το μασάζ κυρίως και τον χώρο ?? Δυστυχώς κι εγώ ψάχνω έναν ωραίο χώρο όπως της Λυκαβηττού 10 με ωραίο μασάζ και απλό τελείωμα στο τέλος αλλά....Αφου το μωρακι μου με παρατησε, ξαναβγηκα παγανια που λενε.
Υποψηφιες Φαιδρα, Φωτεινη, Βικη-Στεφανια.
Φαιδρα αφαντη.
Φωτεινη παντα εκει, λιγο μεγαλυτερη σε ηλικια οπως και εγω. Στα συν η απολυτη καθαριοτητα, η ευγενεια, η υπομονη. Ωραιος χωρος. Χαλαρωνεις κανονικα. Πολυ Καλο μασαζ, πολυ καλη φραπεδια. Μεχρι εκει ηθελα , μεχρι εκει πηρα, αν και δεν νομιζω να δινει και τιποτα παραπανω. Στα πλην η ηλικια. Οπως και σε εμενα. Σιτ. Θα ξαναπαω αφου μου αρεσει η καθαριοτητα και δεν βρισκω και τιποτα καλυτερο συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια.
Βικη-Στεφανια, χμ, καθαριοτητα μετρια για τα γουστα μου αν και βελτιωμενη απο πριν απο 2 χρονια περιπου που ειχα ξαναπαει, αν εχω καταλαβει καλα ειναι το σπιτι της, ωραιος χωρος, ολες οι κολεξιον απο εσωρουχα, μασκες και τακουνια σε κοινη θεα, κανει γουστα η μικρη, καθαρη πετσετα και παντοφλιτσα μιας χρησης, μπανιο ομως οπως το αφησε ο προηγουμενος. Κοπελια ριξε και καμια χλωρινη μην κολλησουμε τιποτα μυκητες και μυρμηγκιες και τρεχουμε. Το κοριτσι γουσταρει πολυ αυτο που κανει, προσπαθει να ειναι σεξυ, οκ, καλο μασαζ, πολυ γλυκο και ευγενικο πλασμα, φραπεδια με μεγαλη υπομονη και μαεστρια αλλα και επιθυμια να βγουν τα φλοκια να τα δει, δεν ειμαι του σεξ με πληρωμη οποτε πηρα το απλο προγραμμα αν και μου ειπε οτι προσφερει και αλλα. Εχει φαει πολυ θαψιμο εδω μεσα, δεν καταλαβαινω τον λογο, εκτος αν καποιοι απο τους συντροφους γουσταρουν να ακουνε και κανενα μπινελικι απο τα κουριτσια. Θα ξαναπαω και εδω . Καλη δυναμη σε ολους τους συναγωνιστες.
Σε ευχαριστώ πολύ..!!Έχει site η φωτεινή που λέει. Svetlana.gr
..κάτσε κάτσε ρε φίλε,80€? Τί έγινε εκεί μέσα? Που είναι ο BillstrongforceCharanari το ίδιο έκανε και σε μένα πριν ένα χρόνο. 10€ το ένα 10€ το άλλο, έφτασε 80€ ο λογαριασμός, δεν ξαναπήγα.
Massage 1 ώρα κανονικό 60€ όχι χάιδεμα +10 για την ένταση. και άλλα 10 για το τελείωμα στο τέλος. Και πάρκιν παρακαλώ. Βάλε και τα διόδια ένα 100 για μια φραπεδιά.