trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 398
- Πόντοι
- 26
Η Φωτεινή στην Καλλιθέα χρεώνει τη 2η εκτόνωση στη μια ώρα ή σου ζητάει επιλέον λεφτά;
Φίλε καμμιά φορά χρειάζεται και κανένα σοβαρό μασάζ,ήμουν ψόφιος από την δουλειά!!Η άλλη κοκκινομάλλα της παρέας δεν είχε έρθει ακόμα!!Το μαγαζι της Πατησιων 131 ειναι φουλ μπριζολερι. Εσυ μονο φραπε πήρες;
Πού είσαι βρε μάστορα μας?Θα σου στείλω p.m. να μου απαντήσεις το συντομότερο σε παρακαλώ!!Κοκκινομαλλουσα Ζωή με 3πλας βυζιά, φοβερό μασάζ 30 Μιν με εκτοξευτικη χειρομαλαξη,στα 50 ευρώ!! Πατησίων 131!!
έχω πάρει δεύτερη εκτόνωση χωρίς έξτρα χρέωση, μπορείς αν θέλεις να το ζητήσεις και από την αρχή για να μην έχεις το άγχος γιατί δεν γνωρίζω αν το κάνει μόνο σε τακτικούς πελάτες ή αν είναι γενικότερη πολιτική του μαγαζιούΗ Φωτεινή στην Καλλιθέα χρεώνει τη 2η εκτόνωση στη μια ώρα ή σου ζητάει επιλέον λεφτά;
εγω σε 1η μας συνάντηση παλαιοτερα το ειπα απο την αρχη και μου ειπε ολα καλα, το ιδιο κοστος στα 50.έχω πάρει δεύτερη εκτόνωση χωρίς έξτρα χρέωση, μπορείς αν θέλεις να το ζητήσεις και από την αρχή για να μην έχεις το άγχος γιατί δεν γνωρίζω αν το κάνει μόνο σε τακτικούς πελάτες ή αν είναι γενικότερη πολιτική του μαγαζιού
Καλημέρα, τιμές ξέρουμε?Δοκιμαστε λεωφορο αθηνων 343 την αγγελικη. Μονο μασαζ και φραπε και στοματικο με προφυλαξη . Μασαζ επαγγελματικο. Οι υπολοιπες κοπελες προσφερουν και σεξ
Καλημέρα, τιμές ξέρουμε?
Όχι κ.Ζερο!!!μιστερ "Τακονι" μηπως πριν απο καμια δεκαρια χρονια ησασταν θαμωνας του μασαζ στην Μεσογειων στο Χαλανδρι που το ειχε μια Βουλγαρα????
Που θυμήθηκες την Βουλγάρα ;μιστερ "Τακονι" μηπως πριν απο καμια δεκαρια χρονια ησασταν θαμωνας του μασαζ στην Μεσογειων στο Χαλανδρι που το ειχε μια Βουλγαρα????
Όχι κ.Ζερο!!!
45λεπτα sta 50€Καλημέρα, τιμές ξέρουμε?