You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
ψαχνω εδω και καιρο να βρω εναν ωραιο χωρο , σαν της ελενας στο κωλονακι η εστω σαν το grace στο μαρουσι οπου να κανουν ενα πολυ καλο μασαζ και στο τελος ενα εξαιρετικο φραπεδακι. Αυτο μονο και να μην θυμιζειο studio η ολη φαση ( αν θελω σεξ παω εκει).
Εχω δοκιμασει τα εξης:
grace = μετριο μασαζ και απο οταν εφυγε η λινα χαλια φραπεδια , καλος χωρος
φωτεινη καλιθεα = καλο μασαζ , καλουτσικη φραπεδια , μετριος χωρος
στεφανια - βικυ = καλο μασαζ , καλη φραπεδια , καλος χωρος αλλα θυμιζει studio και σεξ η ολη φαση
κατι αλλο να δοκιμασουμε εχει κανεις καμια ιδεα ??
Εχω δοκιμασει τα εξης:
στεφανια - βικυ = καλο μασαζ , καλη φραπεδια , καλος χωρος αλλα θυμιζει studio και σεξ η ολη φαση
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 496
δοκιμασε με την ιουλια, εαν δεν βρισκεις το τηλεφωνο στειλε μου μηνυμα.ψαχνω εδω και καιρο να βρω εναν ωραιο χωρο , σαν της ελενας στο κωλονακι η εστω σαν το grace στο μαρουσι οπου να κανουν ενα πολυ καλο μασαζ και στο τελος ενα εξαιρετικο φραπεδακι. Αυτο μονο και να μην θυμιζειο studio η ολη φαση ( αν θελω σεξ παω εκει).
Εχω δοκιμασει τα εξης:
BabyFarkMcGeezax
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 303
- Πόντοι
- 21
Θα μπορούσα να το έχω και γω; Ευχαριστώ!δοκιμασε με την ιουλια, εαν δεν βρισκεις το τηλεφωνο στειλε μου μηνυμα.
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Καλή η Ιουλία, καλό μασάζ, καλό φραπεδάκι, καθαρός χώρος, δεν θα μπορούσε άλλωστε να μην είναι καθώς πρόκειται για το ίδιο της το σπίτι και όχι κάποιος τυχαίος χώρος που νοικιάζει απλά για το μασάζ, αλλά αυτή η "ρωσική ψυχρότητα" που αποπνέει η συμπεριφορά της, είναι πολύ ντεκαβλέ ρε παιδάκι μου.
Α, να μην ξεχάσω. Όλοι εσείς που ζητάτε το τηλέφωνό της, να έχετε υπόψη σας ότι αν χάσει την κλήση σας, σάς παίρνει πίσω αυτή μετά από άλλο κινητό. Μπορεί να σε πάρει σχεδόν αμέσως ή μπορεί και μετά από ώρες, οπότε να έχετε το νου σου όσοι δεν είσαστε μπακούρια.
Α, να μην ξεχάσω. Όλοι εσείς που ζητάτε το τηλέφωνό της, να έχετε υπόψη σας ότι αν χάσει την κλήση σας, σάς παίρνει πίσω αυτή μετά από άλλο κινητό. Μπορεί να σε πάρει σχεδόν αμέσως ή μπορεί και μετά από ώρες, οπότε να έχετε το νου σου όσοι δεν είσαστε μπακούρια.
nik_online
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα σε όλους.
Στο calmora spa στο Μαρούσι παίζει κάτι παραπάνω από μασάζ?
έχω πάει 3-4 φορές άλλα μάταια...δεν έγινε τίποτα παραπάνω και μάλιστα ήτα σε φάση να φοράω εσώρουχο και πετσέτα...
Στο calmora spa στο Μαρούσι παίζει κάτι παραπάνω από μασάζ?
έχω πάει 3-4 φορές άλλα μάταια...δεν έγινε τίποτα παραπάνω και μάλιστα ήτα σε φάση να φοράω εσώρουχο και πετσέτα...
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Αφου πηγες 4 φορες και εφαγες φολα μαλλον δεν παιζει
Lamborghini
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλή η Ιουλία... αλλά πως μπορούμε να την βρούμε;
ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
κλεινεις ραντεβου και οταν την παιρνεις τηλεφωνο να σου πει που ακριβως μενει δεν το σηκωνει.Καλή η Ιουλία... αλλά πως μπορούμε να την βρούμε;
μετα σε βγαζει τρελο οτι δεν ειχατε κλεισει ραντεβου. μου το ειχε κανει 3 φορες
Βρήκα αυτά τα κορίτσια γνωρίζει κάποιος λεπτομέρειες? μην χάσω άδικα τον χρόνο μου.... ......
Δεν θέλω άγρια φάση ....για τέτοια πάω αλλού για ένα κάλο μασάζ και για καλό φραπέ!
Δεν θέλω άγρια φάση ....για τέτοια πάω αλλού για ένα κάλο μασάζ και για καλό φραπέ!
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
αππαπαπα μακρυααααΒρήκα αυτά τα κορίτσια γνωρίζει κάποιος λεπτομέρειες? μην χάσω άδικα τον χρόνο μου.... ......
Καταρχάς.. δεν είναι στην Αγία Σοφία. Είναι στα Καμίνια, πίσω από την Ελαΐς. Η μια είναι χοντρή. Η άλλη αδύνατη με απίστευτο βυζί αλλά και οι δυο είναι μεγαλοκοπέλες Πάνω από 40χρ. Αν θυμάμαι καλά προσφέρουν μασαζ με 4 χέρια στα 50€ με φραπεδάκι μόνο. 45λεπτα υποτίθεται η διαρκεια αλλα εμενα στο μισάωρο με ειχαν ξεπεταξει. Η χοντρή δεν βγαζει ρούχα, η αδύνατη μένει μόνο με το κάτω εσώρουχο και αφηνει να χουφτώσεις μονο τα βυζια της.
Το μασαζ αδιάφορο πάντως. Το καλοκαίρι πέρασα τελευταία φορα. Δεν ξερω αν εχει αλλάξει κατι από τότε
αππαπαπα μακρυαααα
Καταρχάς.. δεν είναι στην Αγία Σοφία. Είναι στα Καμίνια, πίσω από την Ελαΐς. Η μια είναι χοντρή. Η άλλη αδύνατη με απίστευτο βυζί αλλά και οι δυο είναι μεγαλοκοπέλες Πάνω από 40χρ. Αν θυμάμαι καλά προσφέρουν μασαζ με 4 χέρια στα 50€ με φραπεδάκι μόνο. 45λεπτα υποτίθεται η διαρκεια αλλα εμενα στο μισάωρο με ειχαν ξεπεταξει. Η χοντρή δεν βγαζει ρούχα, η αδύνατη μένει μόνο με το κάτω εσώρουχο και αφηνει να χουφτώσεις μονο τα βυζια της.
Το μασαζ αδιάφορο πάντως. Το καλοκαίρι πέρασα τελευταία φορα. Δεν ξερω αν εχει αλλάξει κατι από τότε
Οπως ακριβως τα λεει.
Ημουνα εκει κοντα για δουλεια και λεω δεν γαμ.... ας δοκιμασω.
κρατα τα λεφτα σου για αλλου χαμενα θα πανε εκει.
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
.αππαπαπα μακρυαααα
Η αδύνατη τι λέει από εμφάνιση εννοώ πρόσωπο;
Μακρυα απο ιουλια! Μια φορα πηρα 2 φορςς μου αλλαξε ωρα παιρνει τηλ πισω οποτε παντρεμενοι προσοχη. Οταν εφτασα εκανε και κρυο και περιμενα 40 λεπτα στο πεζοδρομιο λες και περιμςα τη γκομενα στο λυκειο εμφανιστικε με τα ρουχα που κανει δουλειες στπιτι ελεος. Ο χωρος μονο χαλαρωτικος δεν ειναι. Απλυτα στη μπανιερα, παιχνιδια σκορπια στο σαλονο .. σε οδηγησε στο υπνοδωματιο οπου ηγαν παγωμενο. Αναψε ενα θερμοπομπο αλλα γενικα νομιζα οτι ειμαι σε χειρουργειο. Τελικα μετριο πως καλο μασαζ επιπεδου le massage καλο φραπεδακι. Υπολογισω ρην ταλαιπωρια και το κρυο δεν αξιζε με τιποτα
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Ναι συμφωνώ.. τις κάνει αυτές τις μαλακίες με την ώρα του ραντεβού. Μόνιμη δικαιολογία ότι άργησε ο προηγούμενος πελάτης, ή θυμάται τελευταία στιγμή ότι έχει η κόρη της εκδήλωση στο σχολείο,ή αγγλικά, ή μπαλέτο κλπ κπλ και στο ακυρώνειΜακρυα απο ιουλια! Μια φορα πηρα 2 φορςς μου αλλαξε ωρα παιρνει τηλ πισω οποτε παντρεμενοι προσοχη. Οταν εφτασα εκανε και κρυο και περιμενα 40 λεπτα στο πεζοδρομιο λες και περιμςα τη γκομενα στο λυκειο εμφανιστικε με τα ρουχα που κανει δουλειες στπιτι ελεος. Ο χωρος μονο χαλαρωτικος δεν ειναι. Απλυτα στη μπανιερα, παιχνιδια σκορπια στο σαλονο .. σε οδηγησε στο υπνοδωματιο οπου ηγαν παγωμενο. Αναψε ενα θερμοπομπο αλλα γενικα νομιζα οτι ειμαι σε χειρουργειο. Τελικα μετριο πως καλο μασαζ επιπεδου le massage καλο φραπεδακι. Υπολογισω ρην ταλαιπωρια και το κρυο δεν αξιζε με τιποτα
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Οντως είναι vfm η Ιουλία ωστόσο με τη συνέπεια των ραντεβού έχει ένα θέμα.
Ακριβέστατος στην περιγραφή του ο συνάδελφος - Προσυπογράφωαππαπαπα μακρυαααα
Ανάλογη εμπειρία με έστησε 45΄κάτω από το σπίτι της, ο χώρος ακατάλληλος για μασάζ δε χαλαρώνεις - στα του έργου μασάζ μέτριο τα υπόλοιπα αγγαρεία. ταπεινή άποψη μόνο για συλλέκτες εμπειριώνΜακρυα απο ιουλια! Μια φορα πηρα 2 φορςς μου αλλαξε ωρα παιρνει τηλ πισω οποτε παντρεμενοι προσοχη. Οταν εφτασα εκανε και κρυο και περιμενα 40 λεπτα στο πεζοδρομιο λες και περιμςα τη γκομενα στο λυκειο εμφανιστικε με τα ρουχα που κανει δουλειες στπιτι ελεος. Ο χωρος μονο χαλαρωτικος δεν ειναι. Απλυτα στη μπανιερα, παιχνιδια σκορπια στο σαλονο .. σε οδηγησε στο υπνοδωματιο οπου ηγαν παγωμενο. Αναψε ενα θερμοπομπο αλλα γενικα νομιζα οτι ειμαι σε χειρουργειο. Τελικα μετριο πως καλο μασαζ επιπεδου le massage καλο φραπεδακι. Υπολογισω ρην ταλαιπωρια και το κρυο δεν αξιζε με τιποτα