Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

johnt7

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2006
Like
14
Πόντοι
0
γεια σας θα ηθελα να ρωτησω κανενα καλο μασαζ σε πειραια κερατσινι η σε νοτια προαστια που στο τελος να εχει και εκτωνοση υπαρχη κατι γνωριζει κανεις τιποτα

dob

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
0
ψαχνω εδω και καιρο να βρω εναν ωραιο χωρο , σαν της ελενας στο κωλονακι η εστω σαν το grace στο μαρουσι οπου να κανουν ενα πολυ καλο μασαζ και στο τελος ενα εξαιρετικο φραπεδακι. Αυτο μονο και να μην θυμιζειο studio η ολη φαση ( αν θελω σεξ παω εκει).
Εχω δοκιμασει τα εξης:
grace = μετριο μασαζ και απο οταν εφυγε η λινα χαλια φραπεδια , καλος χωρος
φωτεινη καλιθεα = καλο μασαζ , καλουτσικη φραπεδια , μετριος χωρος
στεφανια - βικυ = καλο μασαζ , καλη φραπεδια , καλος χωρος αλλα θυμιζει studio και σεξ η ολη φαση
κατι αλλο να δοκιμασουμε εχει κανεις καμια ιδεα ??

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.652
Πόντοι
496
ψαχνω εδω και καιρο να βρω εναν ωραιο χωρο , σαν της ελενας στο κωλονακι η εστω σαν το grace στο μαρουσι οπου να κανουν ενα πολυ καλο μασαζ και στο τελος ενα εξαιρετικο φραπεδακι. Αυτο μονο και να μην θυμιζειο studio η ολη φαση ( αν θελω σεξ παω εκει).
Εχω δοκιμασει τα εξης:
grace = μετριο μασαζ και απο οταν εφυγε η λινα χαλια φραπεδια , καλος χωρος
φωτεινη καλιθεα = καλο μασαζ , καλουτσικη φραπεδια , μετριος χωρος
στεφανια - βικυ = καλο μασαζ , καλη φραπεδια , καλος χωρος αλλα θυμιζει studio και σεξ η ολη φαση
κατι αλλο να δοκιμασουμε εχει κανεις καμια ιδεα ??
δοκιμασε με την ιουλια, εαν δεν βρισκεις το τηλεφωνο στειλε μου μηνυμα.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Καλή η Ιουλία, καλό μασάζ, καλό φραπεδάκι, καθαρός χώρος, δεν θα μπορούσε άλλωστε να μην είναι καθώς πρόκειται για το ίδιο της το σπίτι και όχι κάποιος τυχαίος χώρος που νοικιάζει απλά για το μασάζ, αλλά αυτή η "ρωσική ψυχρότητα" που αποπνέει η συμπεριφορά της, είναι πολύ ντεκαβλέ ρε παιδάκι μου.

Α, να μην ξεχάσω. Όλοι εσείς που ζητάτε το τηλέφωνό της, να έχετε υπόψη σας ότι αν χάσει την κλήση σας, σάς παίρνει πίσω αυτή μετά από άλλο κινητό. Μπορεί να σε πάρει σχεδόν αμέσως ή μπορεί και μετά από ώρες, οπότε να έχετε το νου σου όσοι δεν είσαστε μπακούρια.

alexnan

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2010
Like
18
Πόντοι
0
Καλημέρα θα μπορούσα να έχω τηλέφωνο και τιμή για φωτεινή Καλλιθέα και Ιουλια;Ευχαριστώ προκαταβολικά!

nik_online

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Like
246
Πόντοι
21
Καλημέρα σε όλους.
Στο calmora spa στο Μαρούσι παίζει κάτι παραπάνω από μασάζ?
έχω πάει 3-4 φορές άλλα μάταια...δεν έγινε τίποτα παραπάνω και μάλιστα ήτα σε φάση να φοράω εσώρουχο και πετσέτα...

Lamborghini

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλή η Ιουλία... αλλά πως μπορούμε να την βρούμε;

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1
Καλή η Ιουλία... αλλά πως μπορούμε να την βρούμε;
κλεινεις ραντεβου και οταν την παιρνεις τηλεφωνο να σου πει που ακριβως μενει δεν το σηκωνει.
μετα σε βγαζει τρελο οτι δεν ειχατε κλεισει ραντεβου. μου το ειχε κανει 3 φορες

xaris999

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Βρήκα αυτά τα κορίτσια γνωρίζει κάποιος λεπτομέρειες? μην χάσω άδικα τον χρόνο μου.... ......

Δεν θέλω άγρια φάση ....για τέτοια πάω αλλού για ένα κάλο μασάζ και για καλό φραπέ!

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Βρήκα αυτά τα κορίτσια γνωρίζει κάποιος λεπτομέρειες? μην χάσω άδικα τον χρόνο μου.... ......

Δεν θέλω άγρια φάση ....για τέτοια πάω αλλού για ένα κάλο μασάζ και για καλό φραπέ!

αππαπαπα μακρυαααα
Καταρχάς.. δεν είναι στην Αγία Σοφία. Είναι στα Καμίνια, πίσω από την Ελαΐς. Η μια είναι χοντρή. Η άλλη αδύνατη με απίστευτο βυζί αλλά και οι δυο είναι μεγαλοκοπέλες Πάνω από 40χρ. Αν θυμάμαι καλά προσφέρουν μασαζ με 4 χέρια στα 50€ με φραπεδάκι μόνο. 45λεπτα υποτίθεται η διαρκεια αλλα εμενα στο μισάωρο με ειχαν ξεπεταξει. Η χοντρή δεν βγαζει ρούχα, η αδύνατη μένει μόνο με το κάτω εσώρουχο και αφηνει να χουφτώσεις μονο τα βυζια της.
Το μασαζ αδιάφορο πάντως. Το καλοκαίρι πέρασα τελευταία φορα. Δεν ξερω αν εχει αλλάξει κατι από τότε

rouchat

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
53
Πόντοι
1
αππαπαπα μακρυαααα
Καταρχάς.. δεν είναι στην Αγία Σοφία. Είναι στα Καμίνια, πίσω από την Ελαΐς. Η μια είναι χοντρή. Η άλλη αδύνατη με απίστευτο βυζί αλλά και οι δυο είναι μεγαλοκοπέλες Πάνω από 40χρ. Αν θυμάμαι καλά προσφέρουν μασαζ με 4 χέρια στα 50€ με φραπεδάκι μόνο. 45λεπτα υποτίθεται η διαρκεια αλλα εμενα στο μισάωρο με ειχαν ξεπεταξει. Η χοντρή δεν βγαζει ρούχα, η αδύνατη μένει μόνο με το κάτω εσώρουχο και αφηνει να χουφτώσεις μονο τα βυζια της.
Το μασαζ αδιάφορο πάντως. Το καλοκαίρι πέρασα τελευταία φορα. Δεν ξερω αν εχει αλλάξει κατι από τότε

Οπως ακριβως τα λεει.
Ημουνα εκει κοντα για δουλεια και λεω δεν γαμ.... ας δοκιμασω.
κρατα τα λεφτα σου για αλλου χαμενα θα πανε εκει.

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
αππαπαπα μακρυαααα
.

Η αδύνατη τι λέει από εμφάνιση εννοώ πρόσωπο;

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Μακρυα απο ιουλια! Μια φορα πηρα 2 φορςς μου αλλαξε ωρα παιρνει τηλ πισω οποτε παντρεμενοι προσοχη. Οταν εφτασα εκανε και κρυο και περιμενα 40 λεπτα στο πεζοδρομιο λες και περιμςα τη γκομενα στο λυκειο εμφανιστικε με τα ρουχα που κανει δουλειες στπιτι ελεος. Ο χωρος μονο χαλαρωτικος δεν ειναι. Απλυτα στη μπανιερα, παιχνιδια σκορπια στο σαλονο .. σε οδηγησε στο υπνοδωματιο οπου ηγαν παγωμενο. Αναψε ενα θερμοπομπο αλλα γενικα νομιζα οτι ειμαι σε χειρουργειο. Τελικα μετριο πως καλο μασαζ επιπεδου le massage καλο φραπεδακι. Υπολογισω ρην ταλαιπωρια και το κρυο δεν αξιζε με τιποτα

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Μακρυα απο ιουλια! Μια φορα πηρα 2 φορςς μου αλλαξε ωρα παιρνει τηλ πισω οποτε παντρεμενοι προσοχη. Οταν εφτασα εκανε και κρυο και περιμενα 40 λεπτα στο πεζοδρομιο λες και περιμςα τη γκομενα στο λυκειο εμφανιστικε με τα ρουχα που κανει δουλειες στπιτι ελεος. Ο χωρος μονο χαλαρωτικος δεν ειναι. Απλυτα στη μπανιερα, παιχνιδια σκορπια στο σαλονο .. σε οδηγησε στο υπνοδωματιο οπου ηγαν παγωμενο. Αναψε ενα θερμοπομπο αλλα γενικα νομιζα οτι ειμαι σε χειρουργειο. Τελικα μετριο πως καλο μασαζ επιπεδου le massage καλο φραπεδακι. Υπολογισω ρην ταλαιπωρια και το κρυο δεν αξιζε με τιποτα
Ναι συμφωνώ.. τις κάνει αυτές τις μαλακίες με την ώρα του ραντεβού. Μόνιμη δικαιολογία ότι άργησε ο προηγούμενος πελάτης, ή θυμάται τελευταία στιγμή ότι έχει η κόρη της εκδήλωση στο σχολείο,ή αγγλικά, ή μπαλέτο κλπ κπλ και στο ακυρώνει

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.652
Πόντοι
496
Value for money μωρέ είναι η Ιουλία, είναι πως θα σου κάτσει. Σαν να παίζεις ρουλέτα με την τύχη σου. 5-6 φορές συνολικά έχω πάει.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Οντως είναι vfm η Ιουλία ωστόσο με τη συνέπεια των ραντεβού έχει ένα θέμα.

mtts

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2009
Like
16
Πόντοι
0
αππαπαπα μακρυαααα
Ακριβέστατος στην περιγραφή του ο συνάδελφος - Προσυπογράφω

mtts

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2009
Like
16
Πόντοι
0
Ανάλογη εμπειρία με έστησε 45΄κάτω από το σπίτι της, ο χώρος ακατάλληλος για μασάζ δε χαλαρώνεις - στα του έργου μασάζ μέτριο τα υπόλοιπα αγγαρεία. ταπεινή άποψη μόνο για συλλέκτες εμπειριών

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom