αστείος!stardust..cofeelab..Άλιμος cafe..Επίσης και Γρηγορης!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
fistikoulis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.899
- Πόντοι
- 2.471
Επίσκεψη στο Β.Σοφιας 122 προ Λίγων ημερών καλώ το τηλ.γυρω στις 4 ζητάω για ραντεβού και μου κλείνει για τις 7.30. φτάνω από κάτω παίρνω τηλ να μου ανοίξουν καμία απάντηση στο 5 τηλ και ένα τέταρτο αργότερα απαντάνε και μου ανοίγουν, ανοίγει μια κοπέλα ελαφρώς σκουρόχρωμη και με πάει δωμάτιο (δεν ξέρω αν υπήρχαν κι άλλες κοπέλες στο χώρο) ρωτάω προγράμματα μου λέει 40 το απλό και 60 το σπέσιαλ λέω τι? Μου λέει γιατί τι πληρώνεις.. 25 της λεω... Σάσα θες το απλό εσύ οκ. Εν κατακλείδι μασάς ούτε για πλάκα ( αν και πρέπει να είχε γνώσεις λόγω φθηνού παράβολου δεν γουστάρει να κάνει) 5 λεπτά γυρνά μου λέει πάει να βαλει Καποτά της λέω δεν θέλω ούτε πίπα ούτε σεχ βάλε λάδι και παιξτον μου αλλά κι εκεί αποτυχία το έπιασε με 2 δάχτυλα από την βάση και τον χτύπαγε πάνω στο βυζί της!!!! Ημαρτον, απορώ πως τελείωσα... Και το κορυφαίο της υπόθεσης από την αρχή με έβαλε να πλύνω τα χέρια μου με οινόπνευμα η ίδια λούστηκε καιρό ίδιο στο τέλος ναι οκ θα πείτε καθαριότητα αλλά ρε μάγκα όχι με μπλε οινόπνευμα που βαζαν οι γιαγιάδες μας και βρωμοκοπαει...έλεος.
25 λεπτά σύνολο από την ώρα που μπήκα στην είσοδο της πολυκατοικίας μέχρι να βγω. Ούτε τσάμπα δεν ξαναπηγαινα
Αυτά και κάλαντα περνατε
25 λεπτά σύνολο από την ώρα που μπήκα στην είσοδο της πολυκατοικίας μέχρι να βγω. Ούτε τσάμπα δεν ξαναπηγαινα
Αυτά και κάλαντα περνατε
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.272
- Πόντοι
- 4.365
Καλησπερα παιδια! Εχει κανενας να προτεινει καποιο καλο καταστημα που να προσφερει μαλακια και να σου βαζει και δαχτυλο η κοπελα ?
Πολλά, στα έβαλα σε πίνακα.
Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Δαχτυλάκι ζήτησε ο χύστης, όχι χέρι μέχρι τον ώμο
Priestnick
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2018
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα παιδες! Αν ειναι ευκολο καποιος που γνωριζει το τηλ της Ιουλιας απο Περιστερι να μου στειλει ενα μυνηματακι.
Priestnick
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2018
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Κανεις ρε τσακαλια; εχω ψαξει ολο το ιντερνετ και το μισο deep web
Καλημερα.Το ψάχνεις ακόμα?Κανεις ρε τσακαλια; εχω ψαξει ολο το ιντερνετ και το μισο deep web
Priestnick
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2018
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Καλημερα φιλε μου, ναι ακομα το ψαχνω κανε την καληΚαλημερα.Το ψάχνεις ακόμα?
Εχεις πμΚαλημερα φιλε μου, ναι ακομα το ψαχνω κανε την καλη
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Φίλε δεν αξίζει ,άντε για μιά φορά το πολύΚαλημερα φιλε μου, ναι ακομα το ψαχνω κανε την καλη
Σωστός.Συμφωνω απολυτα.Φίλε δεν αξίζει ,άντε για μιά φορά το πολύ
Trelobourdelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 279
- Πόντοι
- 291
Μπράβο παιδιά για την ενημέρωση, να γνωρίζουμε,καλή δουλειά
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Μπράβο παιδιά για την ενημέρωση, να γνωρίζουμε,καλή δουλειά
Καλησπέρα..Γιατί δεν αξίζει; Από εμφάνιση τι λέει; Για μασαζάκι και φραπέ όχι δηλαδή;Φίλε δεν αξίζει ,άντε για μιά φορά το πολύ
Τηλ παίζει; Ξέρουμε εμφάνιση υι παίζει;Εγω εχω ακουσει οτι προσφερει καλο φραπε