Την έμαθε πια τη δουλειά η Ειρήνη! 45Ε Φωτεινή ή Ειρήνη, ή δεν την αφήνει μόνη της?Συμπληρώνω. Μασάζ στα 45, 4 χέρια στα 60 (δύο χέρια της Φωτεινής και δύο της Ειρήνης). Συμπεριλαμβάνεται η εκτόνωση και ελαφρά χουφτώματα. Ηλικίες 45 με 50. Αξιόλογες και οι δύο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..την αφήνει.... ετοίμασαν και 2ο δωμάτιο και εργάζονται και οι δύο ταυτόχρονα...Την έμαθε πια τη δουλειά η Ειρήνη! 45Ε Φωτεινή ή Ειρήνη, ή δεν την αφήνει μόνη της?
Τα κοριτσια στο μασαζ τι ηλικιας ειναι? Βλεπονται?Αndy, για το συγκεκριμένο που κάνουμε τη συζήτηση (*****) παίρνεις ακόμα και με 30€ φραπεδάκι στο πρόγραμμα των 30 λεπτών. Το "κλειδί" ή το "σύνθηκα" ή όπως θέλετε πείτε το, είναι να ζητήσετε passion massage οταν θα καλέσετε για να κλείσετε ραντεβού.
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Ηλικία 35-45. Βλέπονται αλλά δεν αγγίζονται
"Ολοκληρωτικά" εννοείς...,αλλιώς αγγίζονταιΗλικία 35-45. Βλέπονται αλλά δεν αγγίζονται
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Εννοώ ότι ούτε βυζί δεν σε αφήνουν να πιάσεις
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...άμα σε ξέρουν σε αφήνουν...Εννοώ ότι ούτε βυζί δεν σε αφήνουν να πιάσεις
...άμα σε ξέρουν σε αφήνουν...
Αμα δεν σε ξέρουν δηλαδή ντρέπονται ε?
Σου αρμέγουν το καβλί αλλά πρέπει να σε δούν μερικές με το κατάρτι σηκωμένο πρωτού σου μοστράρουν το βυζί γιατί ντρέπονται
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Δεν αμφιβάλω. Για να το λες θα ξέρεις. Εγω μια φορά πήγα που είχα κάτι δουλειες στο Μαρούσι και είχα προλάβει να κλείσω ραντεβού. Είναι μακρυά από την περιοχή μου για να γίνω τακτικός πελάτης....άμα σε ξέρουν σε αφήνουν...
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Διάβασε καμμια 30αρια σελίδες παραπίσω και θα βρεις πολλές πληροφορίες
Φιλε μου εχω διαβασει τις τελευταιες 50 σελιδες σχεδον...το προβλημα ειναι πως ειναι παλιοτερες αναρτησεις, οι κοπελες δεν ειναι στανταρ κλπ...γι αυτο ρωταω για να μου πει καποιον αν υπαρχει καποια κοπελα τωρα, σχετικα νε μεχρι 45 δλδ με κανονικο σωμα αλλα μεγαλα βυζια που να κανειασαζ και φραπε σε αξιοπρεπη χωρο μερος και τιμη...
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
Φιλε μου εχω διαβασει τις τελευταιες 50 σελιδες σχεδον...το προβλημα ειναι πως ειναι παλιοτερες αναρτησεις, οι κοπελες δεν ειναι στανταρ κλπ...γι αυτο ρωταω για να μου πει καποιον αν υπαρχει καποια κοπελα τωρα, σχετικα νε μεχρι 45 δλδ με κανονικο σωμα αλλα μεγαλα βυζια που να κανειασαζ και φραπε σε αξιοπρεπη χωρο μερος και τιμη...
αν βρεις πες και σε μενα
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Στα μεγάλα βυζιά είναι το πρόβλημα.. Είναι λίγες οι βυζαρούδες που κυκλοφορούν εδώ μέσα..Φιλε μου εχω διαβασει τις τελευταιες 50 σελιδες σχεδον...το προβλημα ειναι πως ειναι παλιοτερες αναρτησεις, οι κοπελες δεν ειναι στανταρ κλπ...γι αυτο ρωταω για να μου πει καποιον αν υπαρχει καποια κοπελα τωρα, σχετικα νε μεχρι 45 δλδ με κανονικο σωμα αλλα μεγαλα βυζια που να κανειασαζ και φραπε σε αξιοπρεπη χωρο μερος και τιμη...
xymor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 520
- Πόντοι
- 301
Παιδια καλησπερα, ψαχνω μασαζακι με φραπε στην αθηνα...θελω καποια με ωραια βυζια που να αφηνει χουφτωμα...υπαρχει τιποτα; Σε φυσιολογικες ηλικιες ομως μεχρι 40 45...ελπιζω να μη ζηταω πολλα
Νομίζω η μόνη βυζαρού που κάνει μασάζ+sex είναι μια Αγνή (μόνο κατ'οίκον/hotel). Την βρίσκεις γκουγκλάροντας masaz agni. Γενικά όπως είπαν και οι από πάνω μεγάλη έλλειψη στο είδος.
Η μόνη που μπορεί να καλύπτει, εν μέρει, τι απαιτήσεις σου θα μπορούσε να είναι η Όλγα από Κρίτωνος. Πρέπει ν'άχει ξεφύγει από τα 45 έτη και το σώμα της είναι αρκετά "γεροδεμένο" χωρίς να είναι χοντρή. Τα πιάνεις χωρίς να τα πετάει πάντα έξω, αλλά τα βυζιά βυζιά. Ο δε χώρος, κορυφαίος σε στοιχειώδη καθαριότητα, λιτός και καλαίσθητος. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι πιο κοντά σ'αυτό που ζητάς,εκτός αν μας διορθώσουν οι παλιότεροι. 45Ε/45ΛΦιλε μου εχω διαβασει τις τελευταιες 50 σελιδες σχεδον...το προβλημα ειναι πως ειναι παλιοτερες αναρτησεις, οι κοπελες δεν ειναι στανταρ κλπ...γι αυτο ρωταω για να μου πει καποιον αν υπαρχει καποια κοπελα τωρα, σχετικα νε μεχρι 45 δλδ με κανονικο σωμα αλλα μεγαλα βυζια που να κανειασαζ και φραπε σε αξιοπρεπη χωρο μερος και τιμη...
πωπω η κοπελα στις φωτο φαινεται οπλο!
με χαλαει βεβαια λιγο το οτι δεν εχει δικο της χωρο...αλλα τι βυζαρες εχει η τυπισα! μαλλον θα την τιμησω..η φωτεινη καλιθεα απο βυζι τι λεει? οκ τα βυζια της αγνης ειναι το απολυτο αλλα συμβιβαζομαι και με κατι πιο γηινο χωρις να εχω προβλημα...***** επισης απο βυζια τι λενε εκει?
γενικα οπως ειπα ως επι το πληστον μασαζ θελω και τελειωμα (και φυσικα χουφτωμα για να τελειωσουμε κιολας καποτε ), σεξ κλπ δε με ενδιαφερουν
υγ στον φιλο που ποσταρε για την αγνη, θενκςςςςς
με χαλαει βεβαια λιγο το οτι δεν εχει δικο της χωρο...αλλα τι βυζαρες εχει η τυπισα! μαλλον θα την τιμησω..η φωτεινη καλιθεα απο βυζι τι λεει? οκ τα βυζια της αγνης ειναι το απολυτο αλλα συμβιβαζομαι και με κατι πιο γηινο χωρις να εχω προβλημα...***** επισης απο βυζια τι λενε εκει?
γενικα οπως ειπα ως επι το πληστον μασαζ θελω και τελειωμα (και φυσικα χουφτωμα για να τελειωσουμε κιολας καποτε ), σεξ κλπ δε με ενδιαφερουν
glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
πωπω αυτη η αγνη (που μονο αγνη δεν ειναι) εχει ωραιες βυζαρες αλλα και τα 60 ειναι πολλααααααα!!!! + ξενοδοχειο.Νομίζω η μόνη βυζαρού που κάνει μασάζ+sex είναι μια Αγνή (μόνο κατ'οίκον/hotel). Την βρίσκεις γκουγκλάροντας masaz agni. Γενικά όπως είπαν και οι από πάνω μεγάλη έλλειψη στο είδος.
johnpapasp
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Η φωτεινή δεν λέει και πολλά από βυζί. Η φίλη της έχει καλύτερο. Ετσι κι αλλιώς όμως δεν γδύνονται. Ότι πιάσεις πάνω από το σουτιέν, άντε να γλυστρίσει και κανα δακτυλάκι και ακουμπήσει λίγο ρόγα.πωπω η κοπελα στις φωτο φαινεται οπλο!