Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
1
Συμπληρώνω. Μασάζ στα 45, 4 χέρια στα 60 (δύο χέρια της Φωτεινής και δύο της Ειρήνης). Συμπεριλαμβάνεται η εκτόνωση και ελαφρά χουφτώματα. Ηλικίες 45 με 50. Αξιόλογες και οι δύο.
Την έμαθε πια τη δουλειά η Ειρήνη! 45Ε Φωτεινή ή Ειρήνη, ή δεν την αφήνει μόνη της?

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306
Αndy, για το συγκεκριμένο που κάνουμε τη συζήτηση (*****) παίρνεις ακόμα και με 30€ φραπεδάκι στο πρόγραμμα των 30 λεπτών. Το "κλειδί" ή το "σύνθηκα" ή όπως θέλετε πείτε το, είναι να ζητήσετε  passion massage οταν θα καλέσετε για να κλείσετε ραντεβού.
Τα κοριτσια στο μασαζ τι ηλικιας ειναι? Βλεπονται?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Εννοώ ότι ούτε βυζί δεν σε αφήνουν να πιάσεις

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
...άμα σε ξέρουν σε αφήνουν...

Αμα δεν σε ξέρουν δηλαδή ντρέπονται ε?
Σου αρμέγουν το καβλί αλλά πρέπει να σε δούν μερικές με το κατάρτι σηκωμένο πρωτού σου μοστράρουν το βυζί γιατί ντρέπονται

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
...άμα σε ξέρουν σε αφήνουν...
Δεν αμφιβάλω. Για να το λες θα ξέρεις. Εγω μια φορά πήγα που είχα κάτι δουλειες στο Μαρούσι και είχα προλάβει να κλείσω ραντεβού. Είναι μακρυά από την περιοχή μου για να γίνω τακτικός πελάτης.

solid2525

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Like
16
Πόντοι
0
Παιδια καλησπερα, ψαχνω μασαζακι με φραπε στην αθηνα...θελω καποια με ωραια βυζια που να αφηνει χουφτωμα...υπαρχει τιποτα; Σε φυσιολογικες ηλικιες ομως μεχρι 40 45...ελπιζω να μη ζηταω πολλα

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Διάβασε καμμια 30αρια σελίδες παραπίσω και θα βρεις πολλές πληροφορίες

solid2525

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Like
16
Πόντοι
0
Φιλε μου εχω διαβασει τις τελευταιες 50 σελιδες σχεδον...το προβλημα ειναι πως ειναι παλιοτερες αναρτησεις, οι κοπελες δεν ειναι στανταρ κλπ...γι αυτο ρωταω για να μου πει καποιον αν υπαρχει καποια κοπελα τωρα, σχετικα νε μεχρι 45 δλδ με κανονικο σωμα αλλα μεγαλα βυζια που να κανειασαζ και φραπε σε αξιοπρεπη χωρο μερος και τιμη...

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Φιλε μου εχω διαβασει τις τελευταιες 50 σελιδες σχεδον...το προβλημα ειναι πως ειναι παλιοτερες αναρτησεις, οι κοπελες δεν ειναι στανταρ κλπ...γι αυτο ρωταω για να μου πει καποιον αν υπαρχει καποια κοπελα τωρα, σχετικα νε μεχρι 45 δλδ με κανονικο σωμα αλλα μεγαλα βυζια που να κανειασαζ και φραπε σε αξιοπρεπη χωρο μερος και τιμη...

αν βρεις πες και σε μενα

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Στα μεγάλα βυζιά είναι το πρόβλημα.. Είναι λίγες οι βυζαρούδες που κυκλοφορούν εδώ μέσα..

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301
Παιδια καλησπερα, ψαχνω μασαζακι με φραπε στην αθηνα...θελω καποια με ωραια βυζια που να αφηνει χουφτωμα...υπαρχει τιποτα; Σε φυσιολογικες ηλικιες ομως μεχρι 40 45...ελπιζω να μη ζηταω πολλα

Νομίζω η μόνη βυζαρού που κάνει μασάζ+sex είναι μια Αγνή (μόνο κατ'οίκον/hotel). Την βρίσκεις γκουγκλάροντας masaz agni. Γενικά όπως είπαν και οι από πάνω μεγάλη έλλειψη στο είδος.

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
1
Η μόνη που μπορεί να καλύπτει, εν μέρει, τι απαιτήσεις σου θα μπορούσε να είναι η Όλγα από Κρίτωνος. Πρέπει ν'άχει ξεφύγει από τα 45 έτη και το σώμα της είναι αρκετά "γεροδεμένο" χωρίς να είναι χοντρή. Τα πιάνεις χωρίς να τα πετάει πάντα έξω, αλλά τα βυζιά βυζιά. Ο δε χώρος, κορυφαίος σε στοιχειώδη καθαριότητα, λιτός και καλαίσθητος. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι πιο κοντά σ'αυτό που ζητάς,εκτός αν μας διορθώσουν οι παλιότεροι. 45Ε/45Λ

solid2525

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Like
16
Πόντοι
0
πωπω η κοπελα στις φωτο φαινεται οπλο!
με χαλαει βεβαια λιγο το οτι δεν εχει δικο της χωρο...αλλα τι βυζαρες εχει η τυπισα! μαλλον θα την τιμησω..η φωτεινη καλιθεα απο βυζι τι λεει? οκ τα βυζια της αγνης ειναι το απολυτο αλλα συμβιβαζομαι και με κατι πιο γηινο χωρις να εχω προβλημα...***** επισης απο βυζια τι λενε εκει?

γενικα οπως ειπα ως επι το πληστον μασαζ θελω και τελειωμα (και φυσικα χουφτωμα για να τελειωσουμε κιολας καποτε  :grin: ), σεξ κλπ δε με ενδιαφερουν

υγ στον φιλο που ποσταρε για την αγνη, θενκςςςςς

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Νομίζω η μόνη βυζαρού που κάνει μασάζ+sex είναι μια Αγνή (μόνο κατ'οίκον/hotel). Την βρίσκεις γκουγκλάροντας masaz agni. Γενικά όπως είπαν και οι από πάνω μεγάλη έλλειψη στο είδος.
πωπω αυτη η αγνη (που μονο αγνη δεν ειναι) εχει ωραιες βυζαρες  αλλα και τα 60 ειναι πολλααααααα!!!! + ξενοδοχειο.

johnpapasp

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
2
Like
58
Πόντοι
0
πωπω η κοπελα στις φωτο φαινεται οπλο!
με χαλαει βεβαια λιγο το οτι δεν εχει δικο της χωρο...αλλα τι βυζαρες εχει η τυπισα! μαλλον θα την τιμησω..η φωτεινη καλιθεα απο βυζι τι λεει? οκ τα βυζια της αγνης ειναι το απολυτο αλλα συμβιβαζομαι και με κατι πιο γηινο χωρις να εχω προβλημα...***** επισης απο βυζια τι λενε εκει?

γενικα οπως ειπα ως επι το πληστον μασαζ θελω και τελειωμα (και φυσικα χουφτωμα για να τελειωσουμε κιολας καποτε  :grin: ), σεξ κλπ δε με ενδιαφερουν

υγ στον φιλο που ποσταρε για την αγνη, θενκςςςςς
Η φωτεινή δεν λέει και πολλά από βυζί. Η φίλη της έχει καλύτερο. Ετσι κι αλλιώς όμως δεν γδύνονται. Ότι πιάσεις πάνω από το σουτιέν, άντε να γλυστρίσει και κανα δακτυλάκι και ακουμπήσει λίγο ρόγα.

solid2525

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Like
16
Πόντοι
0
Καμμια φωτο της φωτεινης και της φιλης της υπαρχει πουθενα;

Stories

Νέο!

Stories