gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
πληροφορίες εδώ:Ποιά είναι αυτή η Φωτεινή ρε παιδία?? Ας μου στείλει και εμένα κάποιος τις απαραίτητες πληροφορίες!
πληροφορίες εδώ:Ποιά είναι αυτή η Φωτεινή ρε παιδία?? Ας μου στείλει και εμένα κάποιος τις απαραίτητες πληροφορίες!
και μια χρήσιμη συμβουλή για παντρεμένους ..... προσοχή στα σαμπουάν και αφρόλουτρα γιατί μερικά έχουν έντονο άρωμα που σε "προδίδει"...να ενημερωσω κ εγω επισκεψη σημερα στην φωτεινη στην καλλιθεα μετα απο αρκετο καιρο,οπως παντα πεντακαθαρο περιβαλλον στο μασαζοκρεβατο παντα νεο σεντονι και τα σχετικα που ειναι γνωστα!περασα με την νεα κοπελα την ειρηνη γυρω στα 40 μελαχροινη αρκετα συμπαθητικη που σε κερδιζει το χαμογελο της μετριο υψος καλο σωμα η οποια μου εκανε αρκετα καλο μασαζ κατω απο απαλη μουσικη μιας κ ειναι ..μαθητρια της φωτεινης με χουφτωματακι και με ωραιο φραπεδακι στο τελος!κοστος 45 ευρω για μια ωρα και ..κατι!να πω δε οτι στο μπανιο μετρησα 4 αφρολουτρα κ σαμπουαν διαφορετικης φιρμας ολα επωνυμα !καθως και αποσμητικο σπρευ πραγμα που σημαινει σεβασμος προς τους πελατες !μπορει οποιος θελει να πληρωσει κ με καρτα!!
σωστος ο φιλος gepapκαι μια χρήσιμη συμβουλή για παντρεμένους ..... προσοχή στα σαμπουάν και αφρόλουτρα γιατί μερικά έχουν έντονο άρωμα που σε "προδίδει"...
Γι αυτό πάντα το άρωμά μας πρέπει να είναι βαρύ για να καλύπτει τις "άλλες" μυρωδιές, και ΠΑΝΤΑ να έχουμε ένα μπουκαλάκι άρωμα στο αυτοκίνητο...και μια χρήσιμη συμβουλή για παντρεμένους ..... προσοχή στα σαμπουάν και αφρόλουτρα γιατί μερικά έχουν έντονο άρωμα που σε "προδίδει"...
σωστοοοοοοοοοοος, γιατι και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη!!!!και μια χρήσιμη συμβουλή για παντρεμένους ..... προσοχή στα σαμπουάν και αφρόλουτρα γιατί μερικά έχουν έντονο άρωμα που σε "προδίδει"...
σωστοοοοοοοοοοος, γιατι και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη!!!!
και απο οτι βλεπω ειμαστε αρκετοι.....
εγώ αδερφέ πήγα και έπαθα σοκ ήταν πολύ χάλια για να κάτσω και ο χώρος και αυτή.ευτυχώς βρήκα μια δικαιολογία και την έκανα..
Διατηρεί δικο της χωρο στο κεντρο της Αθηνας . Ελληνίδα αισθητικός κοντή παχουλή με 4αρια βυζιά και ετών περιπου 50.
Ο χωρος μετριος μασαζοκρεβατο παλιου τυπου σκληρό. Το μασαζ αρκετά καλό, γυμνος με πετεσετα η οποια αφαιρείται στο ανάσκελα.
Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει φραπέ αφού γδύνεται από την μέση και πάνω.
Κόστος συναντησης 30 ευρω το οποίο γίνεται 25 στις επόμενες συναντήσεις.
Δεν θα ξαναπάω αφού μία φορά είναι αρκετή.
εγώ αδερφέ πήγα και έπαθα σοκ ήταν πολύ χάλια για να κάτσω και ο χώρος και αυτή.ευτυχώς βρήκα μια δικαιολογία και την έκανα..
γεια σας επισκεψη σημερα στο ***** στο μαρουσι επελεξα το προγραμα των 30 λεπτων μπαινω γυμνος με πετσετα καλο μασαζ ενω περιμενα κατι παραπανω δεν εγινε τιποτα ξενερωσα πληρωσα 30ευρω και εφυγα εχει παει κανεις παιζει εκτωνοση ?
γεια σας επισκεψη σημερα στο ***** στο μαρουσι επελεξα το προγραμα των 30 λεπτων μπαινω γυμνος με πετσετα καλο μασαζ ενω περιμενα κατι παραπανω δεν εγινε τιποτα ξενερωσα πληρωσα 30ευρω και εφυγα εχει παει κανεις παιζει εκτωνοση ?
ισχύει; ;;;Συνάδελφε με 30 ευρω στον παιζει κανονικα.. ειχες ζητησει να σου κανει ταντρα (passion) ή περιμενες χωρις να το ζητησεις; Ειχες την πετσετα πανω στο εργαλείο ή ησουν γυμνος χωρις πετσετα την ωρα του μασαζ;εχω παει πολλες φορες με 30αρια και μου τον παιξανε κανονικα
Κάρτα επισκέψεων πήρες; Ή στην "φαγανε" κι αυτήγεια σας επισκεψη σημερα στο ***** στο μαρουσι επελεξα το προγραμα των 30 λεπτων μπαινω γυμνος με πετσετα καλο μασαζ ενω περιμενα κατι παραπανω δεν εγινε τιποτα ξενερωσα πληρωσα 30ευρω και εφυγα εχει παει κανεις παιζει εκτωνοση ?
ημουν με πετσετα κανονικα γυμνος δεν εγινε τιποτα παραπανω δεν ζητησα εκτωνοση περιμενα να ερθει απο μονο του πληρωσα μου δωσαν και αποδειξη και εφυγα δεν πηρα κουπονι αμα ξαναπαω να ζητησω passion masaz. πρεπει να εξηγησω οτι θελω εκτωνοση απο εξ αρχης η θα με πεταξουν εξω για πειτε μου τι να κανω την αλλη φορα που θα παω για να παρω εκτωνοση ?
Βγάλτον επιτόπου στην κυρία της υποδοχής και άρχισε να τον βαράς πάνω στον πάγκο της ρεσεψιόν λέγοντας "υπάρχει κάποιο καλό προγραμματάκι για τον κύριο;"