Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
1
Μη παρεξηγιέσαι ρε! Και μη κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τί εννοώ με την ΚΛΑΝΙΑ! Και ψιθυριστά να "φώναζες" χύνω, πάλι θα ακουγόσουν αφού ο χώρος του μασάζ είναι σχεδόν μες το χώρο αναμονής και κλείνει με γυάλινη πόρτα με κενά.
Νταξ τώρα, ή θες να σου κάνω ταλιράκια και το μεγάλο μου ποστάρισμα

lellos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
0
Πρόσφατη επίσκεψη στη Φωτεινή στην Καλλιθέα. Τα του μασάζ γνωστά, άψογη πάντα, καθαριότητα άριστη και άνεση χρόνου. Το νέο είναι μια νέα κοπέλα, η Ειρήνη από Ουκρανία, που τώρα μαθαίνει αλλά από ότι φαίνεται το έχει... Η Φωτεινή μου έκανε δώρο μασάζ 4χερια με την ίδια να παλεύει με την πιασμένη μου πλάτη και την Ειρήνη να κάνει τα πόδια. Στο τέλος η Φωτεινή ανέλαβε το χτύπημα του φραπέ με την Ειρήνη να με χαϊδεύει σε στήθος και πόδια, και εγώ να χουφτωνω και τις δύο.
Για ακόμα μια φορά άξιζε τα λεφτά του.

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Πρόσφατη επίσκεψη στη Φωτεινή στην Καλλιθέα. Τα του μασάζ γνωστά, άψογη πάντα, καθαριότητα άριστη και άνεση χρόνου. Το νέο είναι μια νέα κοπέλα, η Ειρήνη από Ουκρανία, που τώρα μαθαίνει αλλά από ότι φαίνεται το έχει... Η Φωτεινή μου έκανε δώρο μασάζ 4χερια με την ίδια να παλεύει με την πιασμένη μου πλάτη και την Ειρήνη να κάνει τα πόδια. Στο τέλος η Φωτεινή ανέλαβε το χτύπημα του φραπέ με την Ειρήνη να με χαϊδεύει σε στήθος και πόδια, και εγώ να χουφτωνω και τις δύο.

Ποσο χρονων ειναι η ειεηνη; Απο εμφανιση τι λεει;

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
1
Με πρόλαβες παίχτη! Άπλα να προσθέσω το ανανεωμένο νεανικό λουκ της Φωτεινής  και το ότι πρώτη φορά παρατήρησα τα πολύ καλά γυμνασμένα πόδια της. Ίσως επειδή δεν φορούσε την κλασική λευκή ποδίτσα(ή επειδή είχα καιρό να πάω). Και μια μικρή περιγραφή της Ειρήνης: ...στα 40 λευκή επιδερμίδα, μαύρο μαλί, απλό σωματάκι, ευρύ μέτωπο, η οποία γίνεται πολύ ομορφότερη όταν σου χαμογελάει και μαλακό κωλαράκι πολύ λείο στην υφή. Πάντως αυτή η ενδεχομένως επιτηδευμένη ερασιτεχνικότητα της Ειρήνης σε συνδυασμό με τις στάνταρ υπηρεσίες της Φωτεινής εμένα μ'άρεσε για τα 45 €.

johnpapasp

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
2
Like
58
Πόντοι
0
Με πρόλαβες παίχτη! Άπλα να προσθέσω το ανανεωμένο νεανικό λουκ της Φωτεινής  και το ότι πρώτη φορά παρατήρησα τα πολύ καλά γυμνασμένα πόδια της. Ίσως επειδή δεν φορούσε την κλασική λευκή ποδίτσα(ή επειδή είχα καιρό να πάω). Και μια μικρή περιγραφή της Ειρήνης: ...στα 40 λευκή επιδερμίδα, μαύρο μαλί, απλό σωματάκι, ευρύ μέτωπο, η οποία γίνεται πολύ ομορφότερη όταν σου χαμογελάει και μαλακό κωλαράκι πολύ λείο στην υφή. Πάντως αυτή η ενδεχομένως επιτηδευμένη ερασιτεχνικότητα της Ειρήνης σε συνδυασμό με τις στάνταρ υπηρεσίες της Φωτεινής εμένα μ'άρεσε για τα 45 €.
Απλώς να συμπληρώσω πως όταν τελειώσει η περίοδος του δώρου των "τεσσάρων" χεριών (όταν δηλαδή η συγκεκριμένη υπηρεσία γίνει γνωστή στους πελάτες της Φωτεινής) το κόστος θα ανέβει στα 60 ευρώ. Η υπηρεσία των "δύο" χεριών θα συνεχίσει στα 45 ευρώ.

gol1934

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
209
Πόντοι
1
:hi:

nikosalex1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Like
87
Πόντοι
1
Έχω πάει κι εγώ στο ***** 2-3 φορές. Όταν ήταν η Φρόσω, ήταν πολύ καλά. Η κοπέλα ήταν πολύ όμορφη και σέξυ. Οι κοπέλες που έχουν τώρα, όσο και να το προσπαθούν, από εμφάνιση είναι πολύ μέτριες. Θα το πρότεινα κι εγώ μόνο για μισάωρο πρόγραμμα, για γρήγορη εκτόνωση. Αν έφερναν πιο ωραίες κοπέλες θα δεκαπλασίαζαν το κέρδος τους, με το σημείο στο οποίο βρίσκονται.

gol1934

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
209
Πόντοι
1

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
799
Πόντοι
86
Καλησπερα φιλε. Ποια ειναι η Φωτεινη ?  στην Καλλιθεα μασαζ που εγραψεs

gol1934

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
209
Πόντοι
1
να ενημερωσω κ εγω επισκεψη σημερα στην φωτεινη στην καλλιθεα μετα απο αρκετο καιρο,οπως παντα πεντακαθαρο περιβαλλον στο μασαζοκρεβατο παντα νεο σεντονι και τα σχετικα που ειναι γνωστα!περασα με την νεα κοπελα την ειρηνη γυρω στα 40 μελαχροινη αρκετα συμπαθητικη που σε κερδιζει το χαμογελο της μετριο υψος καλο σωμα η οποια μου εκανε αρκετα καλο μασαζ κατω απο απαλη  μουσικη μιας κ ειναι ..μαθητρια της φωτεινης  με χουφτωματακι και με ωραιο φραπεδακι στο τελος!κοστος 45 ευρω για μια ωρα και ..κατι!να πω δε οτι στο μπανιο μετρησα 4 αφρολουτρα κ σαμπουαν διαφορετικης φιρμας ολα επωνυμα !καθως και αποσμητικο σπρευ πραγμα που σημαινει σεβασμος προς τους  πελατες !μπορει οποιος θελει να πληρωσει κ με καρτα!! :rockon:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η Φωτεινή είναι σταθερή αξία στο χώρο,πολύ έντιμη,πολύ επαγγελματίας και με εξαιρετικό μασαζ......πάντοτε δε ευγενική και φιλική....εχω πάει 4-5 φορες στο παρελθον,πριν απο 1 χρόνο περιπου τελευταία φορά,πάντοτε είχαμε ωραία κουβεντούλα και καλή χημεία,αλλά.....δεν κατάφερα τίποτα παραπάνω........μια και μοναδική φορά κατάφερα να την γδυσω τελείως,αλλά μεχρι εκει..... :rockon: :rockon:

gol1934

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
209
Πόντοι
1
Η Φωτεινή είναι σταθερή αξία στο χώρο,πολύ έντιμη,πολύ επαγγελματίας και με εξαιρετικό μασαζ......πάντοτε δε ευγενική και φιλική....εχω πάει 4-5 φορες στο παρελθον,πριν απο 1 χρόνο περιπου τελευταία φορά,πάντοτε είχαμε ωραία κουβεντούλα και καλή χημεία,αλλά.....δεν κατάφερα τίποτα παραπάνω........μια και μοναδική φορά κατάφερα να την γδυσω τελείως,αλλά μεχρι εκει..... :rockon: :rockon:

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
952
Πόντοι
81
δηλαδή για την κυραφωτεινη και την ειρηνη μασαζ 4 χερια - 1ωρα και μια φραπεδια 60αρι;
και καποιος το τηλεφωνο της σε pm παρακαλω ;-)

odyr16

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2007
Like
82
Πόντοι
0
Μηπως μπορω να εχω σε pm τηλ και διευθυνση Φωτεινης Καλλιθεα.. Ειναι ανοικτα κ Κυριακες..;

opc2017

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Μπορει να μου στειλει και εμενα καποιος σε pm το τηλεφωνο Φωτεινης στην Καλλιθεα;;thanks

timmp

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες μπορείτε παρακαλώ να μου στείλετε κι εμένα τηλέφωνο και διεύθυνση της Φωτεινής;

Ευχαριστώ!

moutafies

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Μπορώ να έχω κι εγω το τηλέφωνο και διεύθυνση της Φωτεινής παρακαλώ;
Ευχαριστώ!

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
πoπoπo δουλειες η φωτεινη!!!!!!!!!

ps4ks3

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Like
56
Πόντοι
1
Ποιά είναι αυτή η Φωτεινή ρε παιδία?? Ας μου στείλει και εμένα κάποιος τις απαραίτητες πληροφορίες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom