Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
Στο κέντρο?
Καλησπέρα, θα θελα να μοιραστώ τον προβληματισμό μου με την ομάδα:
Έχω αποχή από το άθλημα περίπου 6 μήνες, και τότε συνήθιζα να πηγαίνω μετάξι, φυλής και καναδυό φορές cg. Και όλα αυτά πολύ αραιά, ίσα ίσα για το ξεμπούκωμα.
Σκέφτομαι να γνωρίσω και τον κόσμο του μασάζ, αλλά απ ότι βλέπω πρόκειται για ακριβό σπορ για μένα τουλάχιστον.
Εντωμεταξύ το μάτι μου έπεσε σε κάτι αγγελίες στη χρυσή ευκαιρία, που αν μη τι άλλο φαίνονται πιο οικονομικές.
Αναζητώ απλή εκτόνωση στο τέλος και δεν είμαι πολύ απαιτητικός για την ποιότητα του μασάζ. Αυτό που θέλω είναι να πρόκειται για κοπέλα πρόθυμη, συνεννοήσιμη. Να την τιμάει τη δουλειά της γενικά.
Το λοιπόν, τι προτείνετε? Να κάνω αποταμίευση για να πάω σε κατάστημα από το πάνω ράφι?? Να δοκιμάσω την διάσημη Ειρήνη Μ26, που μόνο καλά λόγια γράφονται?? Ή να το πάω οικονομικά μέσω xe.gr, με πιθανότητα να μου βγει από μάπα μέχρι και το απόλυτο vfm??
Καλησπέρα, θα θελα να μοιραστώ τον προβληματισμό μου με την ομάδα:
Έχω αποχή από το άθλημα περίπου 6 μήνες, και τότε συνήθιζα να πηγαίνω μετάξι, φυλής και καναδυό φορές cg. Και όλα αυτά πολύ αραιά, ίσα ίσα για το ξεμπούκωμα.
Σκέφτομαι να γνωρίσω και τον κόσμο του μασάζ, αλλά απ ότι βλέπω πρόκειται για ακριβό σπορ για μένα τουλάχιστον.
Εντωμεταξύ το μάτι μου έπεσε σε κάτι αγγελίες στη χρυσή ευκαιρία, που αν μη τι άλλο φαίνονται πιο οικονομικές.
Αναζητώ απλή εκτόνωση στο τέλος και δεν είμαι πολύ απαιτητικός για την ποιότητα του μασάζ. Αυτό που θέλω είναι να πρόκειται για κοπέλα πρόθυμη, συνεννοήσιμη. Να την τιμάει τη δουλειά της γενικά.
Το λοιπόν, τι προτείνετε? Να κάνω αποταμίευση για να πάω σε κατάστημα από το πάνω ράφι?? Να δοκιμάσω την διάσημη Ειρήνη Μ26, που μόνο καλά λόγια γράφονται?? Ή να το πάω οικονομικά μέσω xe.gr, με πιθανότητα να μου βγει από μάπα μέχρι και το απόλυτο vfm??
Η Ειρηνη ειναι ειδική ακομα για να φτιάξει την ψυχολογια σε κάποιον μετα απο ψυχολογικο στραπάτσο. Έχει εξαιρετικη συμπεριφορα. Αν κάποιος δεν εχει κολλημα με τα μοντελα και την εμφανιση γενικοτερα θα περάσει πολυ καλά μαζι της και με τα λιγοτερα.
Εγω ψάχνω και τέτοιες γκομενες .... οι πολυ καλες συνηθως έχουν τουπέ αλλα οι πιο νορμαλ έχουν ξεπεράσει την ματαιοδοξια της εμφανισης και έχουν περισσοτερο φιλοτιμο. Λιγο κλικ να μου κάνει η άλλη και να ειναι φιλοτιμη έγινε στανταράκι. Δεν ψάχνω τρελά πραγματα.
Επισης μου αρέσουν οι ξεκαθαρες εξηγησεις. Δεν πηγα σε τέτοιες πορτες για να παιξω να μου παριστανει η άλλη την οσια ενω ειναι βιζιτα με σκοπο να μου φάει οσα περισσοτερα γινεται. Αν ειναι ετσι πάω διπλαρώνω μερικές ελληνιδες απεξω και παιζουμε με τέτοιους μυθους ... αμα μου πάρεις αυτο θα σου δειξω μπουτάκι αμα μου πάρεις το άλλο θα σε αφησω να μου πιάσεις κωλαράκι .... και αμα έχεις συστάσεις απο τις φιλες μου θα με πηδηξεις κιολας.
Οχι ευχαριστώ. Τα ιδια γινονται και στα κωλομπαρα ... τα ξέρουμε.
Η Ειρήνη προσφέρει μέχρι φραπέ ή περισσότερα;
Συμφωνώ κι επαυξάνω σε αυτό. Διότι μόλις σου ανοίξει την πόρτα, από την τρομάρα που θα πάρεις ξεχνάς τα πάντα. Οτιδήποτε ψυχολογικό σε απασχολεί μονομιάς γίνεται καπνός.Η Ειρηνη ειναι ειδική ακομα για να φτιάξει την ψυχολογια σε κάποιον μετα απο ψυχολογικο στραπάτσο.
Συμφωνώ κι επαυξάνω σε αυτό. Διότι μόλις σου ανοίξει την πόρτα, από την τρομάρα που θα πάρεις ξεχνάς τα πάντα. Οτιδήποτε ψυχολογικό σε απασχολεί μονομιάς γίνεται καπνός.
Μετά βέβαια θα χρειαστείς εξορκιστή οπότε δυστυχώς προκύπτουν άλλα έξοδα....
υπερβαλλεις νομιζω, δεν ειναι τοσο κακη, ειδικα στις υπηρεσιες της..την ιδρωνει τη φανελα!!Συμφωνώ κι επαυξάνω σε αυτό. Διότι μόλις σου ανοίξει την πόρτα, από την τρομάρα που θα πάρεις ξεχνάς τα πάντα. Οτιδήποτε ψυχολογικό σε απασχολεί μονομιάς γίνεται καπνός.
Μετά βέβαια θα χρειαστείς εξορκιστή οπότε δυστυχώς προκύπτουν άλλα έξοδα....
υπερβαλλεις νομιζω, δεν ειναι τοσο κακη, ειδικα στις υπηρεσιες της..την ιδρωνει τη φανελα!!
μα οσο και κορμαρα να εχει η Αλεξανδρα ειναι εντελως κοροιδια κατα τη γνωμη μου. Σε τετοιες ουτε απ εξω..Η πλακα ειναι πως αυτη εδω
που βλέπεις τι κορμάρα έχει. Βαθμολογια ειναι στο 7.1
Η Ειρηνη που για κάποιους το σπιτι ειναι αχουρι ενω για άλλους ειναι άσχημη
έχει βαθμολογια στο 7.7
ας πηγαινουν με ψωνισμένα μοντελα να τρωνε φολες .. τι σκάς ;) εμεις μια χαρα περνάμε.
Για την πρωτη καπου διάβασα σε μια κριτικη .... οτι δεν θελει πολλες οικειοτητες την ωρα του σεξ....
μιση ωρα ... 80 ευρω.... αλλα χωρις πολλες οικειοτητες.
οκ.
Σίγουρα.... και θα συμφωνήσω κι εδώ.υπερβαλλεις νομιζω, δεν ειναι τοσο κακη, ειδικα στις υπηρεσιες της..την ιδρωνει τη φανελα!!
μα οσο και κορμαρα να εχει η Αλεξανδρα ειναι εντελως κοροιδια κατα τη γνωμη μου. Σε τετοιες ουτε απ εξω..
μα οσο και κορμαρα να εχει η Αλεξανδρα ειναι εντελως κοροιδια κατα τη γνωμη μου. Σε τετοιες ουτε απ εξω..
ποια ειναι η Ειρηνη βρε παιδια???τοτε που πηγα (πριν αρκετους μηνες)
η πολυκατοικια μαυρα χαλια
ο χωρος ετσι κι ετσι, οχι πολυ καλος
η ειρηνη καλη κοπελα, προθυμη να εξυπηρετησει, πολυ καλη συμπεριφορα
εμφανιση ειρηνης συνηθισμενη γυναικα και όχι εντυπωσιακή , εχει ομως τα βυζια της, ουτε κοντη ειναι
δεν κοροιδευει
οικονομικη
Για την Ειρήνη εδώ: και εδώ: . Και σε αυτό εδώ το νήμα είναι άκυρη η κουβέντα γιατί δεν "φραπάς" μόνο στη Ειρήνη ;)ποια ειναι η Ειρηνη βρε παιδια???