Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 618K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
488
Πόντοι
21
Με κάποιο χημ. προϊόν που βρίσκεις στο Σ.Μ. ή με την επίσκεψη υδραυλικού, μπορεί να λυθεί αυτό το πρόβλημα,
με μικρό σχετικά κόστος, γιατί η ζημιά που κάνει στη φήμη του μαγαζιού (Mansionescapemassage),
είναι δυσανάλογη.:hi:
Σιγά την φήμη

losmono

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
64
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο mansion. Χώρος κάτω του μετρίου. Το μπάνιο είναι επιεικώς απαράδεκτο. Γεμίζει νερά καθώς δεν φευγουν γρήγορα. Το μασάζ είναι ανύπαρκτο. Γύρισα ανάσκελα και παίχτηκε φραπές. 45 λεπτα μου ζήτησε 120€! Δεν ξαναπατάω!
Φίλε από τις χειρότερες εμπειρίες ever. Ειλικρινά αναρωτιέμαι πως επιβιώνει το ίδρυμα... Άσε που έχω φάει μπαν από το νήμα της επειδή απλά πήγα να πω μια γνώμη :buck2:

losmono

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
64
Πόντοι
0
Με κάποιο χημ. προϊόν που βρίσκεις στο Σ.Μ. ή με την επίσκεψη υδραυλικού, μπορεί να λυθεί αυτό το πρόβλημα,
με μικρό σχετικά κόστος, γιατί η ζημιά που κάνει στη φήμη του μαγαζιού (Mansionescapemassage),
είναι δυσανάλογη.:hi:
Φήμη; Ποια φήμη; Μπροστά στη συγκεκριμένη φήμη, τα νερά περνούν απαρατήρητα! Πταίσμα...

belze69

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2006
Like
20
Πόντοι
0
Πρώτον....είσαι κορόιδο....συγνώμη αλλά δεν άντεχα να μην το πω....δεύτερον...είναι φραπεδερι της πλάκας...είναι σε λάθος θέμα....υπάρχει και νήμα για αυτό το μαγαζί....εκεί έπρεπε να τα γράψεις
Ξέρεις τι καταλαβαίνω; Όποιο μέλος κάνει μια κριτική και αναφέρει ότι πλήρωσε πολλά αρχίζετε τα: είσαι κορόιδο, σε πιάσανε κότσο κτλ. Η κριτική έχει σκοπό να αναφέρει την εμπειρία που έζησε ώστε να κρίνουν οι υπόλοιποι αν θα πάνε ή όχι. Επομένως φιλαράκι σκέψου πριν γράψεις. Δεύτερον μπορώ να γράψω την αναφορά μου στο συγκεκριμένο μαγαζί και εδώ μιας και αναφέρεται πιο πάνω

belze69

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2006
Like
20
Πόντοι
0
Φίλε από τις χειρότερες εμπειρίες ever. Ειλικρινά αναρωτιέμαι πως επιβιώνει το ίδρυμα... Άσε που έχω φάει μπαν από το νήμα της επειδή απλά πήγα να πω μια γνώμη :buck2:
Και εγώ δεν καταλαβαίνω πως επιβιώνει. Από τύπους σαν κ εμένα που δεν είχαν ενημερωθεί καλά φαίνεται…

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.763
Πόντοι
446
Επίσκεψη στο mansion. Χώρος κάτω του μετρίου. Το μπάνιο είναι επιεικώς απαράδεκτο. Γεμίζει νερά καθώς δεν φευγουν γρήγορα. Το μασάζ είναι ανύπαρκτο. Γύρισα ανάσκελα και παίχτηκε φραπές. 45 λεπτα μου ζήτησε 120€! Δεν ξαναπατάω!
ΥΓ: σε ευχαριστούμε φίλε μου για την ενημέρωση ώστε να ξέρουμε να μην ξαναπάμε για κανέναν μα κανένα λόγο!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.235
Πόντοι
41.813
καλο θα ηταν να εβαζες την κριτικη σου και στο νημα του μαγαζιου.

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
488
Πόντοι
21
Ξέρεις τι καταλαβαίνω; Όποιο μέλος κάνει μια κριτική και αναφέρει ότι πλήρωσε πολλά αρχίζετε τα: είσαι κορόιδο, σε πιάσανε κότσο κτλ. Η κριτική έχει σκοπό να αναφέρει την εμπειρία που έζησε ώστε να κρίνουν οι υπόλοιποι αν θα πάνε ή όχι. Επομένως φιλαράκι σκέψου πριν γράψεις. Δεύτερον μπορώ να γράψω την αναφορά μου στο συγκεκριμένο μαγαζί και εδώ μιας και αναφέρεται πιο πάνω
Έχω πάει όπως κσι άλλοι και τα χουμε γράψει....άρα μπορούσες να τα διαβάσεις πριν πας

belze69

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2006
Like
20
Πόντοι
0
καλο θα ηταν να εβαζες την κριτικη σου και στο νημα του μαγαζιου.
Θα την βάλω και εκει

Lionel

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Πέρα από τις κακές υπηρεσίες της Αλίκης ,από εμφάνιση λέει;

belze69

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2006
Like
20
Πόντοι
0
Τεράστια βυζια. Στα φέρνει στο πρόσωπο . Κατά τα άλλα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Βάλε στο Instagram να την δεις

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
488
Πόντοι
21
Ωραίο πρόσωπο και βυζαρες....και????....δεν θα φας...θα στα φάει....όπως τα φάγε σε πολλούς παλιούς και νέους από δω....λίγα η πολλά

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
1.807
Πόντοι
496
Αν ήταν στο 50€ μισάωρο άντε στα 80€ η μία ώρα θα κάναμε ουρά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom