aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 305
- Πόντοι
- 21
ωπα!ξέρω πως λειτουργεί..κάνει σεμινάρια..κλπ..δεν έχω πάει..αναμένω κάποιον συναγωνιστή!
Απο τον επόμενο μήνα ξεκινανε παλι ταντρα μασάζ. Η επίσημη εκδοχή ειναι ότι δεν προσφέρουν κατι αλλο. Η ανεπίσημη θα τσεκαριστη απο τον επόμενο μήναωπα!ξέρω πως λειτουργεί..κάνει σεμινάρια..κλπ..δεν έχω πάει..αναμένω κάποιον συναγωνιστή!
Σεξ δεν προσφέρει, και από αυτά που γράφει ούτε φραπέ προσφέρει... Άρα:
Dina Kara
Μασάζ για όλους.
40 €
Γλυφάδα
Προσφέρω χαλαρωτικό θεραπευτικό δυνατό αθλητικό μασάζ.
Ποιός δεν θέλει μια γυναίκα που ξέρει να κάνει υπέροχo μασάζ. Κανένας! Και δεν αναφέρομαι στο μασάζ που οδηγεί σε σεξ, αλλά στο μασάζ που τον κάνει να νιώθει χαλαρόμένος αναμενόμενος και ξεκούραστος.
Λοιπόν το μασάζ για μενα είναι κάτι ιερο .... Ιερό όμως και για το σώμα σου.
Σε ξεκουράζει κυριολεκτικά είτε δεν είσαι στα καλά σου είτε δεν είναι το σώμα σου σε καλή κατάσταση πχ. έχεις πιαστεί στο γυμναστήριο ή από καθιστική στάση, είσαι κουρασμένος από την δύσκολη μέρα, νιώθεις άγχος και πίεση. Μασάζ μασάζ και πάλη μασάζ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο **********
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στη σελίδα
Καλησπερα αν σας ενδιαφέρει μασάζ προσφέρω χαλαρωτικό θεραπευτικό δυνατό αθλητικό μασάζ. Χωρίς παρεξήγηση σεξ και ερωτική επαφή δεν προσφέρω. Ευχαριστώ
ερωτ.
Όχι δεν με ενδιαφέρει το σεξ μην ανχωνεστε απλά τη ώρες υπάρχουν ραντεβού έχεται χώρο ή σε ΔΗΚΟ μου τημες για χαλαροτικο
απαντ.
ναι έχω χώρο η τιμή είναι 40 ευρώ η μία ώρα. Ώρες εργασίας 11.00 με 21.00. Ο χώρος βρίσκεται στη Γλυφάδα παραλιακή
Πηγα εχθες στην υμηττου ενα ωραιο μελαχρινο πιπινακι μου εκανε χαλαρωτικο μασαζ με 10e .Στο le masage...
η τυπισα εχει βιντεακια στο youtube στα οποια κανει tantra massage τα οποια εχει δημοσιευσει μια βδομαδα πριν και στο σιτε γραφει οτι εχει πτυχιο και στο tantra .
Dina Kara
Μασάζ για όλους.
40 €
Γλυφάδα
Προσφέρω χαλαρωτικό θεραπευτικό δυνατό αθλητικό μασάζ.
Ποιός δεν θέλει μια γυναίκα που ξέρει να κάνει υπέροχo μασάζ. Κανένας! Και δεν αναφέρομαι στο μασάζ που οδηγεί σε σεξ, αλλά στο μασάζ που τον κάνει να νιώθει χαλαρόμένος αναμενόμενος και ξεκούραστος.
Λοιπόν το μασάζ για μενα είναι κάτι ιερο .... Ιερό όμως και για το σώμα σου.
Σε ξεκουράζει κυριολεκτικά είτε δεν είσαι στα καλά σου είτε δεν είναι το σώμα σου σε καλή κατάσταση πχ. έχεις πιαστεί στο γυμναστήριο ή από καθιστική στάση, είσαι κουρασμένος από την δύσκολη μέρα, νιώθεις άγχος και πίεση. Μασάζ μασάζ και πάλη μασάζ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο *********
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στη σελίδα
Καλησπερα αν σας ενδιαφέρει μασάζ προσφέρω χαλαρωτικό θεραπευτικό δυνατό αθλητικό μασάζ. Χωρίς παρεξήγηση σεξ και ερωτική επαφή δεν προσφέρω. Ευχαριστώ
ερωτ.
Όχι δεν με ενδιαφέρει το σεξ μην ανχωνεστε απλά τη ώρες υπάρχουν ραντεβού έχεται χώρο ή σε ΔΗΚΟ μου τημες για χαλαροτικο
απαντ.
ναι έχω χώρο η τιμή είναι 40 ευρώ η μία ώρα. Ώρες εργασίας 11.00 με 21.00. Ο χώρος βρίσκεται στη Γλυφάδα παραλιακή
μια χαρα τα λες τυπεΣεξ δεν προσφέρει, και από αυτά που γράφει ούτε φραπέ προσφέρει... Άρα:
1ον) Γιατί να την προτιμήσουμε;;
2ον) Προμοτάρεις σε λάθος θέμα. Έπρεπε να το δημοσιεύσεις στα μασατζίδικα που ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ. Παρακαλώ ένας διαχειριστής όπως επιληφθεί..
3ον) Αν θελήσω σκέτο μασάζ γιατί να της δώσω 40€ όταν μπορώ να βρω σκέτο μασάζ με 10-15€ παντού από από πολύ μικρότερα και πιο όμορφα κορίτσια;;
Οι ερωτήσεις μου δεν είναι προβοκατόρικες όπως τα πικρόχολα και κακεντρεχή σχόλιά σου σε threads αλλων λαδοκόρων.
Περιμένω σοβαρές απαντήσεις για να με πείσεις σαν πελάτη να την επισκεφτώ και αν το πετύχεις θα κλείσω ραντεβου και θα ανεβάσω κριτική στο φορουμ
Εγώ ψήθηκα πάντως, θα ενημέρωσω όταν πάωθα πηγαινα για καταδρομικη γιατι το βιντεο ηταν καυλωτικο θα ελεγα αλλα μου πεφτει πολυ μακρια η γλυφαδα
Εγώ ψήθηκα πάντως, θα ενημέρωσω όταν πάω
Και το τάντρα με πανοπλία το κάνει;Δεν προσφέρει τίποτα από αυτά κάνει μόνο μοσαζ ούτε φραπέ ουτε ρούχα βγάζει φοραει κολαν και μλουζα.
ωπα ρε μεγαλε , γιαυτο ηρθα ακριβως , εχω ακουσει και μολις τωρα διαβασα κιολας οτι παιζει ανεκτης ποιοτητας μασαζ με 10 ευρο , για πειτε μερικα μαγαζια ρε παιδια , διευθυνσεις ??
Και το τάντρα με πανοπλία το κάνει;
Μια Νορβηγίδα που κάνει επισης τάντρα σε ξενοδοχείο στην Γλυφάδα σε άφηνε τουλάχιστον να τον παίξεις ,προφανώς για να μην σκάσεις!Δεν προσφέρει τίποτα από αυτά κάνει μόνο μοσαζ ούτε φραπέ ουτε ρούχα βγάζει φοραει κολαν και μλουζα.
παρε κανα τηλεφωνο πριν πας να ρωτησεις αν οντως κανει ταντρα μην πας αδικα και ρωτα και τιμη.Εγώ ψήθηκα πάντως, θα ενημέρωσω όταν πάω
Μιλάς για μια ονόματι ΑΝΑΙΣ?Μια Νορβηγίδα που κάνει επισης τάντρα σε ξενοδοχείο στην Γλυφάδα σε άφηνε τουλάχιστον να τον παίξεις ,προφανώς για να μην σκάσεις!
Ναι αυτή.Μιλάς για μια ονόματι ΑΝΑΙΣ?
Προσεχε ομως τυπε εκει που θα σου κανει μασαζ στο λε μασαζ ο μπρατσαρας μη βαλει κανα...δαχτυλακι εκει που δε πρεπει!