georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
καλησπερα!!
εχει πει κανεις σε κανενα χαμαμ να μας πει
τι παιζει;
εχει πει κανεις σε κανενα χαμαμ να μας πει
τι παιζει;
Να δινετε και κανα τιπ στις κοπελες σε τετοιoυ ειδους μασατζιδικα τυπου le massage
Μην ξεχνιεστε, και ενα διευρο ειναι πολυ σημαντικο
παντα μιλωντας για απλο μασαζ....σε ποια μαγαζια σας εχει τυχει(η μπορει και να το συνηθιζουν...)να σας κανουν μασαζ κοντα στα επιμαχα σημεια?ετσι εχει λιγο πιο ενδιαφερον η ολη φαση....
χαχαχα!όχι ρε παιδια.....παρεξηγησις!!!!το λεω διοτι μου εχει τυχει μια μασερ να κανει τελειως συντηρητικο μασαζ και μια αλλη να πλησιαζει τοσο ψηλα που να σε φτιαχνει......παντα μιλωντας για απλο μασαζ....δεν εχετε μαλλον αναλογες εμπειριες...(ή τυχες!χαχαχα!)Χαχα ρε μάγκα δεν παίζεσαι! Θέλεις να σου χαιδεύουν τα αρχιδια και στο τέλος να μην στη παίξουν???
geia σας για το city massage νεα σμυρνη ξερει κανεις κατι ακουσα οτι με 5 ευρω παραπανω σου τον παιζουν κιολας ξερει κανεις αμα ισχυει κατι τετοιο
κι εγώ άκουσα ότι αν δώσεις 7€ παραπάνω κάθονται να τις πηδήξεις...geia σας για το city massage νεα σμυρνη ξερει κανεις [size=20pt]κατι ακουσα οτι με 5 ευρω παραπανω σου τον παιζουν κιολας [/size]ξερει κανεις αμα ισχυει κατι τετοιο
εγώ άκουσα ότι αν δώσεις 10€ σου κάνουν μασάζ στα οπίσθια.ισχύειgeia σας για το city massage νεα σμυρνη ξερει κανεις κατι ακουσα οτι με 5 ευρω παραπανω σου τον παιζουν κιολας ξερει κανεις αμα ισχυει κατι τετοιο
lolllllεγώ άκουσα ότι αν δώσεις 10€ σου κάνουν μασάζ στα οπίσθια.ισχύει
Δε μου λες adikros? αμα δώσουμε δηλαδή 15 πού μάς κάνουν?λολλλλλλεγώ άκουσα ότι αν δώσεις 10€ σου κάνουν μασάζ στα οπίσθια.ισχύει
Λείπει το αφεντικό και με άφησε υπεύθυνο.ΨΗΝΕΣΑΙΔε μου λες adikros? αμα δώσουμε δηλαδή 15 πού μάς κάνουν?λολλλλλλ