happyending
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2017
- Like
- 240
- Πόντοι
- 20
Λείπει το αφεντικό και με άφησε υπεύθυνο.ΨΗΝΕΣΑΙ
http://[URL unfurl="true"]www.axiarchos.gr/wp-content/uploads/2014/12/eopyy.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
LOLLLLLLLLLLLLLL
Ωραίος
Λείπει το αφεντικό και με άφησε υπεύθυνο.ΨΗΝΕΣΑΙ
http://[URL unfurl="true"]www.axiarchos.gr/wp-content/uploads/2014/12/eopyy.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
LOLLLLLLLLLLLLLL
Ωραίος
λοιπόν..*****..επίσκεψη πριν μερικές βδομάδες..για passion 30'/30€..η κυρία Έλλη μας,ξανθιά,κουκλάρα,με πολύ καλό χαλαρωτικό μασαζ σε όλο το σώμα..πρώτα μπρούμυτα και μετά ανάσκελα..και εξίσου καλή..καυλωτική ''χειροκίνητη'' περιποίηση..ένα καλό,απολαυστικό,καυλωτικό μισάωρο..δεν τόλμησα κάποιο χούφτωμα,δεν έχω ιδέα αν παίζει..ντουζ πριν και μετα..μια χαρά..ελπίζω να διαφώτισα αρκετούς..(απλά για μένα η αίσθηση μετά είναι κάπως περίεργη μιας και δεν έχει πραγματοποιηθεί σεξ,έστω στοματικό!)...θα ξαναπάω!
Πως πας εκεί;λοιπόν..*****..επίσκεψη πριν μερικές βδομάδες..για passion 30'/30€..η κυρία Έλλη μας,ξανθιά,κουκλάρα,με πολύ καλό χαλαρωτικό μασαζ σε όλο το σώμα..πρώτα μπρούμυτα και μετά ανάσκελα..και εξίσου καλή..καυλωτική ''χειροκίνητη'' περιποίηση..ένα καλό,απολαυστικό,καυλωτικό μισάωρο..δεν τόλμησα κάποιο χούφτωμα,δεν έχω ιδέα αν παίζει..ντουζ πριν και μετα..μια χαρά..ελπίζω να διαφώτισα αρκετούς..(απλά για μένα η αίσθηση μετά είναι κάπως περίεργη μιας και δεν έχει πραγματοποιηθεί σεξ,έστω στοματικό!)...θα ξαναπάω!
που την θυμηθηκες την αθηνα!!!!! εμενα μια φορα μου τον επαιξε κι ολας . τι μου θυμησες εσκασα 3 50ευρα ( τρεις επισκεψεις ) για να μου τον παιξει και την τερταρτη φορα που πηγα εκανε τον αλεκο. ε απλα δεν ξαναπηγα, αλλα απο μασαζ το ειχε η καριολα...... θαρρω οτι λες για την αθηνα στην κατεχακη.Α θυμήθηκα, η καλύτερη σε αυτό ήταν η Αθηνά με το μασάζ του Ιπποκράτη ή κάτι τέτοιο..
Να κανω μια αιρετική ερώτηση; Ψάχνω καλό μασάζ με 10 αντε 15 ευρώ. Δεν θέλω σεξ μαλακίες χουφτώματα και τετοια (κάθε πράγμα στον καιρό του, όποτε θέλω σεξ ξέρω που εχει). Απλά στη δουλειά μου πέφτει πούτσα (κουβαλήματα, βάρη κλπ) και πιασίματα σε μέση,πλάτη,ώμους,πόδια ειναι συχνό φαινόμενο. Για αυτο δεν με νοιάζει αν το μασάζ το κάνει αντρας η γυναίκα (οχι πούστρες προς θεού) αυτο που θέλω ομως ειναι να εχει αποτέλεσμα. Εχει καλό αποτέλεσμα; Μου κάνει. Δεν εχει; Πουλο. Θα με βόλευε νότια προάστεια η οπουδήποτε κοντα σε καποιο μετρό.
Η αλυσίδα lemassage είναι απ' όσο γνωρίζω αποκλειστικά και μόνο για μασάζ, είναι στα 10 ευρώ και έχει πολλά παραρτήματα (και Καλλιθέα, Γλυφάδα, Φάληρο απ ' ότι γράφουν). Τώρα, το αν θα σε καλύψει από αποψης ποιότητας / δυναμης μασαζ κλπ δεν το ξέρω. Αυτά είναι υποκειμενικά, ανάλογα τι θέλει ο καθένας.
Ευχαριστω για την απάντηση κατ' αρχην. Αυτα τα εχω δει και εγω, απλα δεν ξέρω καποιον που να τα εχει δοκιμάσει. Υποκειμενικό δεν ειναι. Η ειναι καλή και εχει αποτέλεσμα σε πιασιματα και τραυματισμους,αν χτυπα ξύλο μου χρειαστει, η δεν εχει. Ευχαριστω πάντως.
Ευχαριστω για την απάντηση κατ' αρχην. Αυτα τα εχω δει και εγω, απλα δεν ξέρω καποιον που να τα εχει δοκιμάσει. Υποκειμενικό δεν ειναι. Η ειναι καλή και εχει αποτέλεσμα σε πιασιματα και τραυματισμους,αν χτυπα ξύλο μου χρειαστει, η δεν εχει. Ευχαριστω πάντως.
Με 10-15 ευρώ δεν υπάρχει.Να κανω μια αιρετική ερώτηση; Ψάχνω καλό μασάζ με 10 αντε 15 ευρώ. Δεν θέλω σεξ μαλακίες χουφτώματα και τετοια (κάθε πράγμα στον καιρό του, όποτε θέλω σεξ ξέρω που εχει). Απλά στη δουλειά μου πέφτει πούτσα (κουβαλήματα, βάρη κλπ) και πιασίματα σε μέση,πλάτη,ώμους,πόδια ειναι συχνό φαινόμενο. Για αυτο δεν με νοιάζει αν το μασάζ το κάνει αντρας η γυναίκα (οχι πούστρες προς θεού) αυτο που θέλω ομως ειναι να εχει αποτέλεσμα. Εχει καλό αποτέλεσμα; Μου κάνει. Δεν εχει; Πουλο. Θα με βόλευε νότια προάστεια η οπουδήποτε κοντα σε καποιο μετρό.
Έχεις πάει? Ζήτησε καλό μασάζ ο άνθρωπος.le massage.
υπάρχει ακόμα αυτό;; νόμιζα ότι είχε κλείσειτώρα τελευταία το Mystic Neverland βάζει κουπόνια(39€) για ταντρικο..ξέρει κανείς να μας πει???
Προσεχε ομως τυπε εκει που θα σου κανει μασαζ στο λε μασαζ ο μπρατσαρας μη βαλει κανα...δαχτυλακι εκει που δε πρεπει!
εχεις πάει; προχωρανε στο παρασύνθημα ή το κόψανε;υπάρχει φίλε κανονικότατα σε πληροφορώ!