XRHTOSPETRAS75
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2012
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
Τι σχέση έχουν τα μαγαζιά που λες ρε αντι με το μαγαζί της εύας προσφέρουν φραπέ και χουφτομα αυτά τα μαγαζιά
Για να ρωτας εδω μέσα μαλλον σε ενδιαφέρει το σκέτο μασαζ . Ταϋλανδέζικο υπάρχει εδώ Πολύ καλό μασαζ από Ταϋλανδές, στα 60€ , χωρίς εσώρουχο αλλά με πετσέτα.
εγω ημουν ο τυπος!!!!Τι να το κάνεις το μασαζ χωρις γαμησι ρε τυπε απορω
Μια πίπα ή εστω ενα φραπέδιασμα πρέπει να γινουν αλλιως τι να πάω να κάνω να καυλωσω και να μου λεει η άλλη μη και μη?
τι μη και μη μωρη μαλακισμενη αντρας ειμαι γυναικα με ακουμπάει λογικο να γινω κάγκελο. Μ αρεσει που η αλλη ελεγε "εσεις ειστε που βγαλατε το εσωρουχο???" σε εναν τυπο "Το μασαζ εκλεισε για εσας..." εγω θα της ελεγα ναι ενταξει στα αρχιδια μου και μενα θα πάω αλλου τουλαχιστον εκει θα διασκεδάσουμε πραγματικα οχι μαλακιες.
Η ΕΥΗ ξαναεμφανίστηκε με μαγαζί υπό διαμόρφωση στη νέα Σμύρνη πίσω από το εμπορικό που είναι το όλα ελληνικά υπηρεσίες η ίδιες μασαζ και φραπέ έχει και αγγελία στ χρυσή ευκαιρία 69********
** διαβασε πρώτα τους κανόνες, απαγορεύεται η ανάρτηση τηλεφώνων **
Μια καλή μασαντζου κανονικά δεν πρέπει να είναι γαμεύσιμη. Όλες οι κοπέλες έμοιζαν με εργάτριες...Αν θέλουμε να μιλήσουμε για μασαζ σκετο
να αναφερω μια εμπειρια μου στο Λονδινο.
Εννοειται πως αν δεν εισαι γυμνος δε μπορεις να δεχτεις μασαζ!!! Ότι ακούμε από μερικές στην ΕΛλάδα είναι μαλακίες και παπαριες. Έχεις πετσέτα απλά την οποία με πολύ διακριτικό τρόπο τη διώχνει όταν φτάνει στα επίμαχα σημεία.
Μια καλή μασαντζου κανονικά δεν πρέπει να είναι γαμεύσιμη. Όλες οι κοπέλες έμοιζαν με εργάτριες...
Ο χώρος υπέροχος και με μουσική που από μόνη της σε χαλάρωνε.
Όσον αφορά για το μασάζ, ήταν τόσο καλό και επιτηδευμένο που σε ταξίδευε και δεν σ άφηνε περιθώριο να καυλώσεις.
Ήταν απόλυτως απολαυστικό.
Σε παρακαλώ αν μπορείς στείλε μου με pm το τηλέφωνό της, γιατί έψαξα σε ΧΕ και δεν το βρήκα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.Η ΕΥΗ ξαναεμφανίστηκε με μαγαζί υπό διαμόρφωση στη νέα Σμύρνη πίσω από το εμπορικό που είναι το όλα ελληνικά υπηρεσίες η ίδιες μασαζ και φραπέ έχει και αγγελία στ χρυσή ευκαιρία 69********
περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ (οι διαχειριστές θα πρέπει να μεταφέρουν τα άρθρα της σχετικής συζήτησης σε αυτό θρεντ)Η ΕΥΗ ξαναεμφανίστηκε με μαγαζί υπό διαμόρφωση στη νέα Σμύρνη πίσω από το εμπορικό που είναι το όλα ελληνικά υπηρεσίες η ίδιες μασαζ και φραπέ έχει και αγγελία στ χρυσή ευκαιρία 69********
εγω ημουν ο τυπος!!!!
στειλε την αγγελια με πμπερισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ (οι διαχειριστές θα πρέπει να μεταφέρουν τα άρθρα της σχετικής συζήτησης σε αυτό θρεντ)
την έχειςστειλε την αγγελια με πμ
οκτην έχεις
πέρασμα από spamassage ίλιον ποδομασαζ στο προσωπο...πηγε κανενας άλλος να διαπιστωσει τι άλλο παίζει?
την έχεις
ή ισως να μπει και το ¨ούτε φραπας" για να ειναι πιο ακριβης ο τιτλος!!!Προτείνω όπως το νήμα "Μασάζ που ΔΕΝ γαμάς" διαγραφεί και παραμείνει μόνο το νήμα "Μασάζ που φραπάς" για να μην μπερδευόμαστε.
Αν κάποιος ψάχνει μασάζ που ούτε γαμάς ούτε φραπάς νομιζω πρεπει να ψαχτεί σε φυσιοθεραπευτες και όχι σε αυτό το φόρουμ
ή ισως να μπει και το ¨ούτε φραπας" για να ειναι πιο ακριβης ο τιτλος!!!
Προτείνω όπως το νήμα "Μασάζ που ΔΕΝ γαμάς" διαγραφεί και παραμείνει μόνο το νήμα "Μασάζ που φραπάς" για να μην μπερδευόμαστε.
Αν κάποιος ψάχνει μασάζ που ούτε γαμάς ούτε φραπάς νομιζω πρεπει να ψαχτεί σε φυσιοθεραπευτες και όχι σε αυτό το φόρουμ