Νέα

Mary Pink. Kαλώs ήρθα και καλώs σαs βρήκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mary pink
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.698
Πόντοι
22.785
Και την Ροζ Μαρία θες παλιοτουρκαλά;;; Δεν έχει κορεσμό η λίμπιντό σου;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βρε οτι πεταη κολυμπαη και κινηται......... ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ.
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Τι έγινε?

Αν κατάλαβα καλά, η Mary_Pink αποχωρεί από την παρέα μας?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Απλα κρυβεταιιιιιιιιιιιιιιιιιι :huh: :huh: :think: :think: :think:

Γιατί να κρυφτεί?

Δεν έκανε κάτι κακό, τουλάχιστον εδώ στο Forum
εκτός από το ότι, δεν έγραψε στα Ελληνικά το πρώτο μήνυμα της

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.698
Πόντοι
22.785
Γιατί να κρυφτεί?

Δεν έκανε κάτι κακό, τουλάχιστον εδώ στο Forum
εκτός από το ότι, δεν έγραψε στα Ελληνικά το πρώτο μήνυμα της
Μου το ειπε ............. τωρα κανη κουρτινα.

mary_pink

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
here i am .. θα μπαίνω μωρά μου . . όποτε μπορώ . :think:
αν με θέλετε ,θα μπαίνω  :rockon:

mary_pink

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ευχαριστο για τα π.μ . δεν προλαβαινω να απαντησω σε ολουs για να μην εχουμε και παρεξιγισειs. μενω εκτοs αθηναs βασικα .οποτε αν ψαχνετε για βραδυνη φαση ,δεν γινεται .
αυτα. ειμαι c.d to trav ,oxi eγχειρισμενη . ενεργο-παθητικη. οχι επαγγελματιαs. oxi πεζοδρομιο. (τα δωράκια φυσικά δεκτά και απαραιτητα ωs κινιτρο περισοτερο και οχι τιποτα σπουδαιο και καλα )  :think:

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
παιδια ευχαριστο για τα π.μ . δεν προλαβαινω να απαντησω σε ολουs για να μην εχουμε και παρεξιγισειs. μενω εκτοs αθηναs βασικα .οποτε αν ψαχνετε για βραδυνη φαση ,δεν γινεται .
αυτα. ειμαι c.d to trav ,oxi eγχειρισμενη . ενεργο-παθητικη. οχι επαγγελματιαs. oxi πεζοδρομιο. (τα δωράκια φυσικά δεκτά και απαραιτητα ωs κινιτρο περισοτερο και οχι τιποτα σπουδαιο και καλα )  :think:
μεγαλα ή μικρα δωρακια?

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
σιγα μην δωσουμε και δωρακια για εναν  cd  χαθηκαν οι μαυροι;

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
...έτσι που το πάμε, θα (ξανα?)-φύγει χωρίς πλέον γυρισμό

μην μου το αγριεύετε το "κορίτσι" μας συναγωνιστές ... :blowup:
Όχι να μη φύγει, αλλά αυτό του συναγωνιστή ήταν πολύ καλό και πάντα πρέπει το καλό να το επιβραβεύουμε.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Όχι να μη φύγει, αλλά αυτό του συναγωνιστή ήταν πολύ καλό και πάντα πρέπει το καλό να το επιβραβεύουμε.

Πράγματι...

γιατί σημειώθηκε καλοπροαίρετα (έτσι τουλάχιστον το κατάλαβα εγώ) και με αλληγορική έννοια... ;)

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Είπαμε...Το καλό χιούμορ, πρέπει να επιβραβεύεται. Άλλωστε μέχρι τώρα στο συγκεκριμένο Thread, όλα τα πειράγματα -εκτός ελάχιστων βδελυρών εξαιρέσεων- ήταν καλοπροαίρετα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Είπαμε...Το καλό χιούμορ, πρέπει να επιβραβεύεται. Άλλωστε μέχρι τώρα στο συγκεκριμένο Thread, όλα τα πειράγματα -εκτός ελάχιστων βδελυρών εξαιρέσεων- ήταν καλοπροαίρετα.

Θα πρόσθετα ότι και οι "ελάχιστες βδελυρές εξαιρέσεις" δεν θα φαίνονταν αρνητικές αν υπήρχε η δυνατότητα οπτικής (...και όχι μόνο) επαφής των ανθρώπων.

Έχω διαπιστώσει (αρκετές φορές) ότι οι άνθρωποι όταν συναντηθούν (αν έχουν καλές προθέσεις) μπορούν να πούν και να κάνουν τα πιό "...επικίνδυνα" πειράγματα χωρίς να παρεξηγηθούν αλλά το αντίθετο, να το ευχαριστηθούν...

Τα υπόλοιπα αύριο συναγωνιστή Dimo για να προλάβω να ρίξω μια ματιά και στο υπόλοιπο Forum... :sunglasses:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εγώ μένω εκτός κέντρου, δεν είμαι εγχειρισμένος και από μικρός είμαι υπαρξιστής!!!
Το δωράκι μου είναι ένα DVD με τα άπαντα του Σατρ και αν θέλετε μπορώ να σκοτωθώ οπως ο Καμύ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σε γενικές γραμμές είμαι ένας ξένος!!!!  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)  

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
Εγώ μένω εκτός κέντρου, δεν είμαι εγχειρισμένος και από μικρός είμαι υπαρξιστής!!!
Το δωράκι μου είναι ένα DVD με τα άπαντα του Σατρ και αν θέλετε μπορώ να σκοτωθώ οπως ο Καμύ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

...βρε ξενε θα μας κανεις να χτυπησουμε το κεφαλι στον τοιχο με αυτα που εγραψες...αν δεν παμε πρωτα απο πανουκλα!!!

xxx
n

mary_pink

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0

σωστόs ο παίκτηs .. το έπιασε αμέσωs το νόημα.. ακριβώs .. κανά καλό DVD θέλω ...τώρα που χειμωνιάζει ,είναι ότι πρέπει .. και όχι τσόντεs παρακαλώ ,καθ ότι οι τσόντεs είναι για τουs α-sexuals .κατα κανονα. και στον αλλο τον φιλο που απαντησε οτι προτιμαει να δωσει σε εναν μαυρο το δωρακι του παρα σε μια c.d ,να του πω μπραβο  που στηριζει την βιομηχανια των πειρατικων c.d καθ οτι και γω μονο απο μαυρουs παιρνω c.d πλεον .. πανακριβα τα ρημαδια στα μαγαζια.. :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
σωστόs ο παίκτηs .. το έπιασε αμέσωs το νόημα.. ακριβώs .. κανά καλό DVD θέλω ...τώρα που χειμωνιάζει ,είναι ότι πρέπει .. και όχι τσόντεs παρακαλώ ,καθ ότι οι τσόντεs είναι για τουs α-sexuals .κατα κανονα. και στον αλλο τον φιλο που απαντησε οτι προτιμαει να δωσει σε εναν μαυρο το δωρακι του παρα σε μια c.d ,να του πω μπραβο  που στηριζει την βιομηχανια των πειρατικων c.d καθ οτι και γω μονο απο μαυρουs παιρνω c.d πλεον .. πανακριβα τα ρημαδια στα μαγαζια.. :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Μετά από την μικρή "βροχόπτωση με ολίγους κεραυνούς" επικρατεί καλός καιρός...

Είναι μήπως κατάλληλη η στιγμή να πάμε "κάποια βόλτα"  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom