amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.196
- Πόντοι
- 22.785
Δεν πειραζη....... κοριτσι ειναι θελη παιχνιδια..κοιτα τα post που εκανε..
Δεν πειραζη....... κοριτσι ειναι θελη παιχνιδια..κοιτα τα post που εκανε..
Να συμπληρωσω και το υπολοιπο, με τον π....ο και τα α.@@..αΔεν πειραζη....... κοριτσι ειναι θελη παιχνιδια..
Να συμπληρωσω και το υπολοιπο, με τον π....ο και τα α.@@..α
τραβελι ειναι..
εγώ ξέρω τι ειμαι φιλαράκι με την '' πανεξυπνη φάτσα ''. (φαινεται απο την φωτό )
για αυτό λοιπόν άνοιξα τόπικ στη κατηγορία transexual-travesti . εσύ που μπαίνειs
και γράφειs σε αυτή την κατηγορία ξέρειs τι είσαι ?
Ωραια φατσα στο αβαταρεγώ ξέρω τι ειμαι φιλαράκι με την '' πανεξυπνη φάτσα ''. (φαινεται απο την φωτό )
Kαλησπερα MaryPink καλως ηλθες στο πολυαγαπημενο μας site
Ενημερωσε αν θες που σε βρισκει κανεις,πως και το κοστολογιο αλλιως προβλεπω οτι αλλο ενα θρεντ θα χαλασει
Καλημερα κοπελαρα μου βαλε και ενα αναλογο Αβαταρ............καλημέρα και πάλι . ανάμεσα στο mary και στο pink βλέπετε μια κάτω παύλα . δεν ειναι τυχαίο.
ο νοών νοείτω . απλά με έκαναν μπάν και αναγκάστηκα να κάνω καινούργιο λογαριασμό .
επειδή το πιθανότερο είναι να φάω και άλλο '' μπαν '' (χωρίs λόγο και αιτία ) ,που ακόμη και αν υπήρχε , θα μπορούσαν να με προειδοποιήσουν με p.m , θέλω να ασs ευχαριστησω για την συντομη επικοινωνία μαs . όσοι θέλουν κατι παραπανω απο μενα αs στείλουν e-mail στο
suck@in.gr . ευχαριστώ . φιλάκια .
Ελα να σε παρηγωρησω κοπελαρα μου αστους να λενε......... ζηλευουνεκαλημέρα και σε σένα. επειδή και καλά έβαλα το site στο προφίλ μου ,με διέγραψαν..
ένα ερασιτεχνικό site δυο εβδομάδων με 70 μέλη .. ε τι τώρα ? να πάρω κόσμο από τα
65.000 μέλη του παρόντοs site ? ? είμαι απαράδεκτη και πρέπει να τιμωρηθώ δια τηs διαγραφήs ..
Ελα να σε παρηγωρησω κοπελαρα μου αστους να λενε......... ζηλευουνε
ΤΟ ΘΕΛΩ.......... το κοριτσι αυτο.........που σε χάνω, που σε βρίσκω φιλαράκι....... κολλητάρι με τα κορίτσια γίνεσαι κάθε μέρα....χεχε. Μπράβο βρε μπαγασάκο. Το λέει η περδικούλα σου. Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τις ομορφιές της ζωής.
Και την Ροζ Μαρία θες παλιοτουρκαλά;;; Δεν έχει κορεσμό η λίμπιντό σου;;;;