Νέα

Mary Pink. Kαλώs ήρθα και καλώs σαs βρήκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mary pink
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Να συμπληρωσω και το υπολοιπο,         με τον π....ο και τα α.@@..α

Ολοκληρωμένο: Το μουνί δεν είναι αρνί να το βάζεις στο φούρνο να ψηθεί με πατάτες και κρεμμύδια, το μουνί θέλει παιχνίδια με τον π..ο και τα αρ...δια!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Στατιστικά 1ης ημέρας του θρεντ συμπερασματικά (όπως εξάλλου έχουν καταγραφεί με παραθέσεις των συναγωνιστών):

1) Η Mary Pink έτυχε θερμής υποδοχής και αποδοχής από πλειοψηφία ανώτερων, παλαιών και καταξιωμένων συναγωνιστών (άρα μην τους απογητεύσουμε,...δεν τους αρμόζει κάτι τέτοιο) ;)

2) Όπως πάντα (λόγω πολυσυλλεκτότητας - διαφορετικότητας μεταξύ μας, ...και αυτό πρέπει να διατηρηθεί στο διηνεκές) έγιναν τα "θεσμικά" ως καθιερωμένα πλέον καλοπροαίρετα πειράγματα  :dancing:

Κατά συνέπεια καλώς μας ήρθες και περιμένουμε με ενδιαφέρον τις επόμενες παραθέσεις σου...

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Συμφωνώ απόλυτα με τον Φαρκέλι. Τα πειράγματα πρέπει να παραμένουν σε πολιτισμένο επίπεδο. Όσο για την καινούργια στο φόρουμ το μέλλον θα δείξει. 

OP
OP
M

mary pink

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0

εγώ ξέρω τι ειμαι φιλαράκι με την '' πανεξυπνη φάτσα ''. (φαινεται απο την φωτό )
για αυτό λοιπόν άνοιξα τόπικ στη κατηγορία transexual-travesti . εσύ που μπαίνειs
και γράφειs σε αυτή την κατηγορία ξέρειs τι είσαι ? 

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
εγώ ξέρω τι ειμαι φιλαράκι με την '' πανεξυπνη φάτσα ''. (φαινεται απο την φωτό )
για αυτό λοιπόν άνοιξα τόπικ στη κατηγορία transexual-travesti . εσύ που μπαίνειs
και γράφειs σε αυτή την κατηγορία ξέρειs τι είσαι ? 
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ax1965

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:2funny:Και εμεις εδω μεσα τι παριστανουμε?τους φυσιολογικους?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Kαλησπερα MaryPink καλως ηλθες στο πολυαγαπημενο μας site  :rockon: :rockon:
Ενημερωσε αν θες που σε βρισκει κανεις,πως και το κοστολογιο αλλιως προβλεπω οτι αλλο ενα θρεντ θα χαλασει  :grin:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Kαλησπερα MaryPink καλως ηλθες στο πολυαγαπημενο μας site  :rockon: :rockon:
Ενημερωσε αν θες που σε βρισκει κανεις,πως και το κοστολογιο αλλιως προβλεπω οτι αλλο ενα θρεντ θα χαλασει  :grin:

Συμφωνώ!

Ολιγόλογος και εύστοχος ο συναγωνιστής Piatsas (...με την εμπειρία που έχει) επισημαίνει ότι απαιτείται να διευκρινισθούν τα "βασικά-θεμέλια" στοιχεία και στην συνέχεια, μπορούμε να χαλαρώσουμε και να ασχοληθούμε σε αμοιβαίες φιλοφρονήσεις και καλοπροαίρετα "πειράγματα"... ;)

mary_pink

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα και πάλι . ανάμεσα στο mary και στο pink  βλέπετε μια κάτω παύλα . δεν ειναι τυχαίο.
ο νοών νοείτω . απλά με έκαναν μπάν και αναγκάστηκα να κάνω καινούργιο λογαριασμό .
επειδή το πιθανότερο είναι να φάω και άλλο '' μπαν '' (χωρίs λόγο και αιτία ) ,που ακόμη και αν υπήρχε , θα μπορούσαν να με προειδοποιήσουν με p.m , θέλω να ασs ευχαριστησω για την συντομη επικοινωνία μαs . όσοι θέλουν κατι παραπανω απο μενα αs στείλουν e-mail στο
suck@in.gr . ευχαριστώ . φιλάκια .

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα τέκνο μου, ροζ Μαρία. Αμαρτωλή θα σε συμβούλευα να μην επικαλείσε τον Κύριο για να εξηγήσεις για ποιόν λόγο πήρες το παρατσούκλι με το κουσούρι!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.196
Πόντοι
22.785
καλημέρα και πάλι . ανάμεσα στο mary και στο pink  βλέπετε μια κάτω παύλα . δεν ειναι τυχαίο.
ο νοών νοείτω . απλά με έκαναν μπάν και αναγκάστηκα να κάνω καινούργιο λογαριασμό .
επειδή το πιθανότερο είναι να φάω και άλλο '' μπαν '' (χωρίs λόγο και αιτία ) ,που ακόμη και αν υπήρχε , θα μπορούσαν να με προειδοποιήσουν με p.m , θέλω να ασs ευχαριστησω για την συντομη επικοινωνία μαs . όσοι θέλουν κατι παραπανω απο μενα αs στείλουν e-mail στο
suck@in.gr . ευχαριστώ . φιλάκια .
Καλημερα κοπελαρα μου βαλε και ενα αναλογο Αβαταρ............
εαν δεν εχεις να σου στειλω κατι αναλογο... φιλακια...........

mary_pink

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα και σε σένα. επειδή και καλά έβαλα το site στο προφίλ μου ,με διέγραψαν..
ένα ερασιτεχνικό site δυο εβδομάδων με 70 μέλη .. ε τι τώρα ?  να πάρω κόσμο από τα
65.000 μέλη του παρόντοs site ? ?  είμαι απαράδεκτη και πρέπει να τιμωρηθώ δια τηs διαγραφήs .. 

:rockon:  :headbang:  :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.196
Πόντοι
22.785
καλημέρα και σε σένα. επειδή και καλά έβαλα το site στο προφίλ μου ,με διέγραψαν..
ένα ερασιτεχνικό site δυο εβδομάδων με 70 μέλη .. ε τι τώρα ?   να πάρω κόσμο από τα
65.000 μέλη του παρόντοs site ? ?   είμαι απαράδεκτη και πρέπει να τιμωρηθώ δια τηs διαγραφήs .. 

:rockon:   :headbang:  :2funny:
Ελα να σε παρηγωρησω κοπελαρα μου αστους να λενε......... ζηλευουνε
που δεν μπορουνε να ειναι διαφορετικοι . απο αυτο
ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ............

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ελα να σε παρηγωρησω κοπελαρα μου αστους να λενε......... ζηλευουνε

...που σε χάνω, που σε βρίσκω φιλαράκι....... κολλητάρι με τα κορίτσια γίνεσαι κάθε μέρα....χεχε. Μπράβο βρε μπαγασάκο. Το λέει η περδικούλα σου. Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τις ομορφιές της ζωής.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.196
Πόντοι
22.785
...που σε χάνω, που σε βρίσκω φιλαράκι....... κολλητάρι με τα κορίτσια γίνεσαι κάθε μέρα....χεχε. Μπράβο βρε μπαγασάκο. Το λέει η περδικούλα σου. Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τις ομορφιές της ζωής.
ΤΟ ΘΕΛΩ.......... το κοριτσι αυτο...... :smitten: :smitten: :smitten: :thumbsup: :thumbsup:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Και την Ροζ Μαρία θες παλιοτουρκαλά;;; Δεν έχει κορεσμό η λίμπιντό σου;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom