Επισκέπτης
το εμπεδωσαμε παιχτη..για 3η φορα σημερα το μωρο επεσε παλι στα ,για αλλη μια φορα απιθανο και προπαντως πολυ βελτιωμενο,η εξοικειωση κανει καλο και φαινεται.. μπεμπα δωσε την κωλοτρυπιδα σου επειγοντως!
καλα στεφανα..
το εμπεδωσαμε παιχτη..για 3η φορα σημερα το μωρο επεσε παλι στα ,για αλλη μια φορα απιθανο και προπαντως πολυ βελτιωμενο,η εξοικειωση κανει καλο και φαινεται.. μπεμπα δωσε την κωλοτρυπιδα σου επειγοντως!
το εμπεδωσαμε παιχτη..
καλα στεφανα..
ποια χημεια ρε παιχτη???Κατά τη διάρκεια του Mundial (Ιούλιο πλευρά) είπα να δοκιμάσω κι' εγώ.
Αν και το πρόγραμμά μου είναι λίγο δύσκολο λόγω δουλειάς, η κοπέλα προσπάθησε πολύ να με ικανοποιήσει.
Ήρθε ακριβώς στην ώρα της και στην τοποθεσία της επιλογής μου.
Όσον αφορά την εμφάνιση, δεν ξετρελάθηκα κι'όλας. Είναι απλά συμπαθητική.
Στο sex τώρα, δεν ξέρω ρε παιδιά σ' εμένα ήταν πολύ παθητική.
Φιλιά εννοίται πως όχι. Πίπα απλά να πούμε ότι έγινε. Πρωτοβουλίες μηδέν.
Επειδή σ'αυτές τις καταστάσεις παίζει σημαντικό ρόλο η χημεία μεταξύ των ατόμων,
μάλλον μεταξύ μας δεν ταίριαξε.
Γενικά κάτω του μετρίου και δεν νομίζω ότι θα το ξαναεπιχειρήσω. Αυτά.
δεν ξερω παιχτη..λες να ειναι ο τυπς που εχει ταπετσαρια στο κινητο της?
μονο εγω δεν την εχω παρει αυτην την Μαιρη τελικα???
καταρχην ρε μαγκες δεν σκοπευω να παντρευτω ξανα κ μαλιστα με cg,για να κανουμε και λιγο χιουμορ,για να μην θεωρηθω προμοτορας ομως,θα επρεπε να γραψω αθλια κριτικη? δεν εχω ουτε την πειρα σας στο χωρο των cg,ουτε και τη διαρκεια σας στο σαιτ,νομιζω ομως οτι εχω το κριτηριο κ την αποψη για 1-2 γαμησια κ πιστευω οτι δεν ημουνα υπερβολικος αλλα οσο το δυνατον αντικατοπτριστικος.αλλο αληθης κ αλλο προμοτορας ομως.δεν ξερω παιχτη..
αλλα εχει & το προμοταρισμα τα ορια του..
που να σου ελεγα οτι την εχω παρει κι ολαςπαρακαλω μπορεις να μου στηλεις το τηλ της?
ποια χημεια ρε παιχτη???
αφου ολοι τα ιδια γραφουν πανω-κατω..
αλλα εσεις εκει..
καλα ξηγιεται & λιγα σας κανει..
σε λιγο θα τις πληρωνετε απλα για να τις βλεπετε απο τον απεναντι καναπε..
τουμπανο το πουτανακι παντως βγηκε στις καινούριες φωτο κ με καυλωσε απιστευτα
γαμησε τη ρε φιλε!!τι καθεσαι!!!Kι εμένα μέ καύλωσε αυτή πού πέρασε πρίν λίγο έξω από τό γραφείο μου.Λοιπόν καί τί έγινε;
Kι εμένα μέ καύλωσε αυτή πού πέρασε πρίν λίγο έξω από τό γραφείο μου.Λοιπόν καί τί έγινε;
πεστα αγορι μου!!!!!!!ποτε διαγραφηκα ρε αρχιμαλακα??
ποιος διαχειριστης ρε βλακα??
η λασπη ειναι η απαντηση σου μετα απο τοση ωρα σκεψης???
για αυτα που σε ρωτησα εχεις να πεις κατι ρε ντενεκε φασιστα???
χθες αργα το βραδυ ελαβα το νεο email της Μαιρης μαζι με ολο το πελατολογιο της το κοριτσι μαλλον - το οποιο εχει μια λογικη βαση - το εστειλε σε ολες τις επαφες-πελατες. Λιγο αβολο για οσους εχουν δωσει το πραγματικο τους email.
Το έλαβα και εγώ. Θα μπορούσε να μας κάνει Bcc και όχι όλους στο To:
Όσοι έδωσαν πραγματικά email ή έβαλαν πραγματικά ονόματα στο webmail τους τι να πω... ας πρόσεχαν