η κοπελλα δεν το χει με τιποτα , πρπει να ψαξεις πολυ να βρεις θετικα στοιχεια . τελος
την συνάντησες;
η κοπελλα δεν το χει με τιποτα , πρπει να ψαξεις πολυ να βρεις θετικα στοιχεια . τελος
εννοειται
φιλαρακι υπερβολικο σε βρισκω.....αποψη σου!!η κοπελλα δεν το χει με τιποτα , πρπει να ψαξεις πολυ να βρεις θετικα στοιχεια . τελος
δεν αρκει μονο μια ομορφια που η κοπελλα την εχει, αλλα η συμμετοχη η πρωτοβουλια και αλλα που δεν τα ειδα εγω τουλαχιστον ....................φιλαρακι υπερβολικο σε βρισκω.....αποψη σου!!
στο θεμα της συμετοχης ειναι -για μενα-απο τις κορυφαιες!η κοπελα για μενα ειναι ακομη στην γνησια αματουρ φαση κ ως εκ τουτου η πρωτοβουλια ειναι στον επιβητορα,γι αυτο υπαρχει κ τρομερη κατα τη γνωμη μου δεκτικοτητα απο μερους της σε οτι ζητησεις.νομιζω αυτο ειναι κατι που εχει γραφτει κατα κορον στο σαιτ κ μπορουν να το βεβαιωσουν λογικα κι αλλοι συμφορουμιτες η ατομα που την εχουνδεν αρκει μονο μια ομορφια που η κοπελλα την εχει, αλλα η συμμετοχη η πρωτοβουλια και αλλα που δεν τα ειδα εγω τουλαχιστον ....................
στο θεμα της συμετοχης ειναι -για μενα-απο τις κορυφαιες!η κοπελα για μενα ειναι ακομη στην γνησια αματουρ φαση κ ως εκ τουτου η πρωτοβουλια ειναι στον επιβητορα,γι αυτο υπαρχει κ τρομερη κατα τη γνωμη μου δεκτικοτητα απο μερους της σε οτι ζητησεις.νομιζω αυτο ειναι κατι που εχει γραφτει κατα κορον στο σαιτ κ μπορουν να το βεβαιωσουν λογικα κι αλλοι συμφορουμιτες η ατομα που την εχουν
φιλε μου συμφωνω απολυτα με ολο το σκεπτικο σου,προσωπικα οσο επιτρεπει το χρημα ,θα την "παιρνω" πολυ συχνα.φίλε μου τα γούστα είναι υποκειμενικά ... προφανώς του παιδιού δεν του κόλλησε κάτι καλά.... σεβαστό... δεν γίνεται να κολλάνε όλοι με όλες ... εξάλλου το ότι η μαίρη δεν άρεσε σε 1 παιδί δεν σημαίνει ότι είναι χάλια.... υπάρχουν τόσοι που λένε ότι η κοπέλα είναι μια χαρά .... απλά ας γράφει όποιος δεν του αρέσει η μαίρη, συγεκριμένα τι δεν του αρέσει για να μπορούν να κρίνουν οι επόμενοι που σκέπτονται να τη συναντήσουν... μέχρι στιγμής πάντως το πρόσημο της κοπέλας είναι μακράν +
xaaxaaxaxax αυτος εισαιΆντε την κάναμε(τε) ντίβα κι αυτή! Η άλλη όλο Fully booked πλέον. Μη σκιάζεσαι Μαιρούλα (διαβάζεις το θρεντάκι σου υποθέτω! ;) )σε κανένα εξάμηνο κι εσύ θα διώχνεις πελατεία θα λες πως είσαι κλειστή τα Σ/Κ, διότι θα βαριέσαι αφού θα είσαι ξενυχτισμένη (και καλά θα κάνεις!) και θα κλείνεις ραντεβού για μετά από 1 εβδομάδα.
Φιάχνει καριέρες βιζιτών τελικά το σαιτ...
Αντισθένη, καμιά σου προσφέρθηκε να σου κάτσει τσάμπα ή όλες γαϊδούρια και αγνώμονες είναι;
γιατρε μην βριζεις..Αντισθένη, καμιά σου προσφέρθηκε να σου κάτσει τσάμπα ή όλες γαϊδούρια και αγνώμονες είναι;
μην ξεχασεις να την περασεις στο πρωτοκολλοωραία ... είσαι ο πρώτος λοιπόν του οποίου η αρνητική γνώμη για τη μαίρη έχει νόημα... καταγράφεται για όσους θέλουν να την συναντήσουν στο μέλλον
αστα , μιλαμε εχει πεσει πεινα!!!!Εγω παντως εκανα το λαθος απλα να στειλω μηνυμα και με ταραξε στα μηνυματα στο κινητο "ποτε θα βρεθουμε" κλπ.Καλα δεν μπορει να καταλαβει οτι αυτο μπορει να φερει σε δυσκολη θεση καποιον? Το οτι πηδαμε που και που και αλλου δεν σημαινει οτι δεν εχουμε και σχεση.
Λιγη λογικη και διακριτικοτητα δεν βλαπτει.
με τα ψηλοτακουνα....Με τα ψιλοτάκουνα ή τα γυμνά πατουσάκια??????
Άντε την κάναμε(τε) ντίβα κι αυτή! Η άλλη όλο Fully booked πλέον. Μη σκιάζεσαι Μαιρούλα (διαβάζεις το θρεντάκι σου υποθέτω! ;) )σε κανένα εξάμηνο κι εσύ θα διώχνεις πελατεία θα λες πως είσαι κλειστή τα Σ/Κ, διότι θα βαριέσαι αφού θα είσαι ξενυχτισμένη (και καλά θα κάνεις!) και θα κλείνεις ραντεβού για μετά από 1 εβδομάδα.
Φιάχνει καριέρες βιζιτών τελικά το σαιτ...
Αντισθένη, καμιά σου προσφέρθηκε να σου κάτσει τσάμπα ή όλες γαϊδούρια και αγνώμονες είναι;
με τα ψηλοτακουνα....
οπως σωστα θα διαβασεις και παρακάτω εχει αρχισει τα καθημερινα follow-up sms οπως διαβεβαιώ και εγω επιζητόντας επαναληπτικες συνατήσεις. Καλό σαν business practice αλλά σαφώς δεν υποδηλώνει έλλειψη χρόνου...
Δεν τα έχει μάθει καλά τα κόλπα τα Μαράκι!
Ασφαλώς και ΔΕΝ στέλνεις ΠΟΤΕ μυνήματα εσύ στους πελάτες. Δείχνεις "λιγούρα"!
Χρειάζεται επειγόντως φροντιστήριο.
Επειδή δε ο ανταγωνισμός προφανώς δεν θα της τα πει αυτά (δηλαδή πως να λες πως είσαι συνεχώς fully booked, ακόμα και αν βαράς μύγες και να κλείνεις ραντεβού μετά από μια βδομάδα "καψουρεύοντας" τον πελάτη εκ των προτέρων και κάνοντας τον να αισθανθεί "σπουδαίος" και μόνον που τον δέχτηκες ;) ;) ) προσφέρομαι προσωπικά για ταχύρρυθμα φροντιστήρια στην κορασίδα. Με το αζημίωτο φυσικά!
Μαίρη περιμένω π.μ. Σου προσφέρω, μου προσφέρεις!
Χωρίς πλάκα ΟΛΕΣ οι μεγαλοβίζιτες έγιναν τέτοιες όχι τόσο διότι προσέφεραν κάτι εξεραιτικά σπουδαίο, αλλά κυρίως γιατί ήξεραν πως να το πλασάρουν! Η "συσκευασία" είναι σημαντικώτερη από το "προϊόν"...