Νέα

Μάρθα η Πολωνέζα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα halls75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

halls75

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς συναγωνιστής που βρίσκεται η Μάρθα από την Πολωνία που δίνει και κωλαράκι; Εγώ την γνώρισα στην Φυλής και μετά την είχα πετύχει στην Κολωνού.

ΟΚ ο κώλος της μπορεί να είναι λίγο ξεχειλωμένος  :2funny: αλλά ξέρει να στήνεται η άτιμη...

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
φιλε μου αν λεμε την ιδια την εχω χασει καιρο

OP
OP
H

halls75

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Φίλε σπάτουλα, την... πολυτραγουδισμένη Μάρθα την βρήκα.

Είναι στο Μεταξουργείο, στην Λεωνίδου 6, απέναντι από ένα ξενοδοχείο που λέγεται Απολλώνιο.

Την πήρα πριν λίγο, και μάλιστα σα να χει σφίξει λίγο ο κώλος της... Δοκιμάστε την να είμαστε σίγουροι ότι η καλή μας η Μάρθα γύρισε και μάλιστα είναι σε φόρμα.  ;)

Επισκέπτης
εδο και καιρο εινια ι μαρθα εκει ρε παιδια στιν λεονιδου 6!

Επισκέπτης
μεταμεσονιχτια βαρδια καυλιαρι μου!!!!τιν εχεισ πιτσιλισει???

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
αλανι για πες μου πως ειναι και αν ειναι η ιδια την ειχα απο το 2004 μεχρι περισι

OP
OP
H

halls75

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
αλανι για πες μου πως ειναι και αν ειναι η ιδια την ειχα απο το 2004 μεχρι περισι

Πίστεψε με, αυτή είναι. Παλιά είχε το μαλλί της καστανό, τώρα είναι ξανθιά.

Εγώ πήγα απόψε, στις 00.30, πριν μία ώρα δηλαδή.

Επισκέπτης
παλιοτερα ιταν φιλις στο 109!στο κοκινο σπιτι του χαρι!!!μετα νομιζο ιταν στιν κολονου...και τορα στιν λεονιδου!!!κοιτα απο εμφανισι εμενα προσοπικα δε μου αρεσει καθολου...ξανθια ειναι!

Επισκέπτης
Ξέρω για ποια Μάρθα μιλάμε αλλά δεν ήξερα ότι είχε πάει Λεωνίδου (την γαμούσα επί καιρό στην Κολωνού). Και στην Λεωνίδου που είναι τώρα, 25 με κώλο παίρνει; Τουλάχιστον τόσο ήταν η ταρίφα της.

Η Μάρθα πάντως είναι παρεξηγημένη. Είναι ΠΟΛΥ όμορφη γκόμενα, λίγο αδύνατη αλλά εμένα μου αρέσουν αυτές, με φοβερό ψιλόλιγνο πόδι και ωραία φάτσα. Βάζω στοίχημα ότι αν βάλει τα καλά της και βγει στο δρόμο, σίγουρα θα στρέψει πολλά αντρικά κεφάλια προς το μέρος της. ʼσε που δίνει και κώλο (my favorite!). Επειδή όμως της έχει γίνει πηγάδι από τα πολλά γαμήσια κι επειδή έχει κάποιο attitude στο κρεβάτι, πολλοί την κράζουν (και καλά κάνουν!). Πάντως η γκόμενα είχε ΠΟΛΥ καλύτερη συμπεριφορά (ΚΑΙ συμετοχή) πιο παλιά στην Φυλής. Εγώ εκεί την είχα γαμήσει πρώτη φορά και είχα ξετρελλαθεί από την ομορφιά της, την κωλάρα της και το ότι τον έδινε. Σε κάποια φάση την έχασα από Φυλής και ξενέρωσα και μόλις την πέτυχα στην Κολωνού, φόρεσα ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και μπήκα χωρίς δεύτερη κουβέντα (κι ας ήταν 25 ευρώ σε σχέση με τα 20 που έδινα στην Φυλής). Απογοητεύτηκα όμως στην Κολωνού. ʼλλη συμπεριφορά, βιασύνη, κώλος-πηγάδι. Την "τιμούσα" όμως που και που όταν ήθελα να γαμήσω ωραία γκόμενα από τον κώλο. Ήταν η μόνη και με διαφορά (από άποψης looks).

Τέλος πάντων, πλάτιασα! Α, επίσης δεν ήξερα ότι ήταν Πολωνέζα! Thanks for the tip και επίσης και για την πληροφορία που δώσατε σχετικά με το που δουλεύει αυτή την εποχή.

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
εισαι απαικτος.αυτη ειναι.μου αναψες φωτιεσ τωρα τι ποιημα λενε στην γυναικα για να την κανουνε?
  :helpplea:

Επισκέπτης
εισαι απαικτος.αυτη ειναι.μου αναψες φωτιεσ τωρα τι ποιημα λενε στην γυναικα για να την κανουνε?
  :helpplea:

Φιλαράκο άστο για σήμερα. Κι εγώ παντρεμένος είμαι και σε καταλαβαίνω. Λίγο δύσκολο να βρεις ΣΩΣΤΗ δικαιολογία να την κάνεις τέτοια ώρα. ʼσε, μην το ρισκάρεις, κι αύριο μέρα είναι.

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
φιλε λιομα σου ορκιζομαι οτι αν ενοουμαι την ιδια{επιμενω}την εχω παει στα καλλιτερα ξενοδοχεια.και τα χουμε κανει ολα και ποτε με καποτα.σασ καληνυχτιζω ολουσ γιατι στις 5 εχω εργερτηριο τα λεμε αυριο.

Επισκέπτης
respect στους παντρεμενουσ καυλιαριδες!!!μεγαλε μιστι και χιστι λιομα ι μαρθα περνι 25 για κολαρακι!!!ιποκλινομαι μεγαλε βασιλεα τις καυλας στο ονομα σου!!!!!!

OP
OP
H

halls75

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Ξέρω για ποια Μάρθα μιλάμε αλλά δεν ήξερα ότι είχε πάει Λεωνίδου (την γαμούσα επί καιρό στην Κολωνού). Και στην Λεωνίδου που είναι τώρα, 25 με κώλο παίρνει; Τουλάχιστον τόσο ήταν η ταρίφα της.

Η Μάρθα πάντως είναι παρεξηγημένη. Είναι ΠΟΛΥ όμορφη γκόμενα, λίγο αδύνατη αλλά εμένα μου αρέσουν αυτές, με φοβερό ψιλόλιγνο πόδι και ωραία φάτσα. Βάζω στοίχημα ότι αν βάλει τα καλά της και βγει στο δρόμο, σίγουρα θα στρέψει πολλά αντρικά κεφάλια προς το μέρος της. ʼσε που δίνει και κώλο (my favorite!). Επειδή όμως της έχει γίνει πηγάδι από τα πολλά γαμήσια κι επειδή έχει κάποιο attitude στο κρεβάτι, πολλοί την κράζουν (και καλά κάνουν!). Πάντως η γκόμενα είχε ΠΟΛΥ καλύτερη συμπεριφορά (ΚΑΙ συμετοχή) πιο παλιά στην Φυλής. Εγώ εκεί την είχα γαμήσει πρώτη φορά και είχα ξετρελλαθεί από την ομορφιά της, την κωλάρα της και το ότι τον έδινε. Σε κάποια φάση την έχασα από Φυλής και ξενέρωσα και μόλις την πέτυχα στην Κολωνού, φόρεσα ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και μπήκα χωρίς δεύτερη κουβέντα (κι ας ήταν 25 ευρώ σε σχέση με τα 20 που έδινα στην Φυλής). Απογοητεύτηκα όμως στην Κολωνού. ʼλλη συμπεριφορά, βιασύνη, κώλος-πηγάδι. Την "τιμούσα" όμως που και που όταν ήθελα να γαμήσω ωραία γκόμενα από τον κώλο. Ήταν η μόνη και με διαφορά (από άποψης looks).

Τέλος πάντων, πλάτιασα! Α, επίσης δεν ήξερα ότι ήταν Πολωνέζα! Thanks for the tip και επίσης και για την πληροφορία που δώσατε σχετικά με το που δουλεύει αυτή την εποχή.

Φίλε μου προσυπογράφω όσα λες. Όντως, η Μάρθα δεν είναι κανά κωλόμπαζο και από αυτές που δίνουν κώλο είναι πιθανότατα η πιο εμφανίσιμη. Και εγώ στην Φυλής την είχα πρωτογνωρίσει, στο μπουρδέλο με την πράσινη πόρτα, μετά την Κοδρίκτωνος.

Μετά την πέτυχα στην Κoλωνού και τώρα στην Λεωνίδου.

Επαναλαμβάνω, μου έδωσε την εντύπωση ότι έχει σφίξει λίγο ο κώλος της... Λέτε να της έκανε καλό η αποχή; ;)

OP
OP
H

halls75

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Α, να συμπληρώσω επίσης ότι όπως τα λέει ο φίλος pitsilistis είναι, 25 για κωλαράκι. Όσοι πιστοί... βουρ!  :dancing:

Επισκέπτης
Φίλε μου προσυπογράφω όσα λες. Όντως, η Μάρθα δεν είναι κανά κωλόμπαζο και από αυτές που δίνουν κώλο είναι πιθανότατα η πιο εμφανίσιμη. Και εγώ στην Φυλής την είχα πρωτογνωρίσει, στο μπουρδέλο με την πράσινη πόρτα, μετά την Κοδρίκτωνος.

Μετά την πέτυχα στην Κoλωνού και τώρα στην Λεωνίδου.

Επαναλαμβάνω, μου έδωσε την εντύπωση ότι έχει σφίξει λίγο ο κώλος της... Λέτε να της έκανε καλό η αποχή; ;)
στι φιλις ιταν στο 109!με τσατσο τον χαρι!χεχε!!!

OP
OP
H

halls75

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
στι φιλις ιταν στο 109!με τσατσο τον χαρι!χεχε!!!

Λες έναν χοντρό με σαγιονάρα-πέδιλο και κοκκοράκι μαλλί; Αν ναι, ο τύπος είναι ΚΟΡΥΦΗ, μακράν ο συμπαθέστερος τσάτσος που έχω δει!

Επισκέπτης
δε θιμαμε τορα ρε καυλιαγκουρα!παντος εχει μεγαλι κοιλια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom