Ξέρω για ποια Μάρθα μιλάμε αλλά δεν ήξερα ότι είχε πάει Λεωνίδου (την γαμούσα επί καιρό στην Κολωνού). Και στην Λεωνίδου που είναι τώρα, 25 με κώλο παίρνει; Τουλάχιστον τόσο ήταν η ταρίφα της.
Η Μάρθα πάντως είναι παρεξηγημένη. Είναι ΠΟΛΥ όμορφη γκόμενα, λίγο αδύνατη αλλά εμένα μου αρέσουν αυτές, με φοβερό ψιλόλιγνο πόδι και ωραία φάτσα. Βάζω στοίχημα ότι αν βάλει τα καλά της και βγει στο δρόμο, σίγουρα θα στρέψει πολλά αντρικά κεφάλια προς το μέρος της. ʼσε που δίνει και κώλο (my favorite!). Επειδή όμως της έχει γίνει πηγάδι από τα πολλά γαμήσια κι επειδή έχει κάποιο attitude στο κρεβάτι, πολλοί την κράζουν (και καλά κάνουν!). Πάντως η γκόμενα είχε ΠΟΛΥ καλύτερη συμπεριφορά (ΚΑΙ συμετοχή) πιο παλιά στην Φυλής. Εγώ εκεί την είχα γαμήσει πρώτη φορά και είχα ξετρελλαθεί από την ομορφιά της, την κωλάρα της και το ότι τον έδινε. Σε κάποια φάση την έχασα από Φυλής και ξενέρωσα και μόλις την πέτυχα στην Κολωνού, φόρεσα ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και μπήκα χωρίς δεύτερη κουβέντα (κι ας ήταν 25 ευρώ σε σχέση με τα 20 που έδινα στην Φυλής). Απογοητεύτηκα όμως στην Κολωνού. ʼλλη συμπεριφορά, βιασύνη, κώλος-πηγάδι. Την "τιμούσα" όμως που και που όταν ήθελα να γαμήσω ωραία γκόμενα από τον κώλο. Ήταν η μόνη και με διαφορά (από άποψης looks).
Τέλος πάντων, πλάτιασα! Α, επίσης δεν ήξερα ότι ήταν Πολωνέζα! Thanks for the tip και επίσης και για την πληροφορία που δώσατε σχετικά με το που δουλεύει αυτή την εποχή.