You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μάρνη 36, 5ος (κουδούνι Γραφείο 5)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 77983
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 436
- Εμφανίσεις 114K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
anemelos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξερει κανεις αν λεοτουργει ακομα? περασα τις προαλες αλλα δεν ανοιξε κανεις
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
εχει κλεισει.ξερει κανεις αν λεοτουργει ακομα? περασα τις προαλες αλλα δεν ανοιξε κανεις
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Δεν έχει κλείσει. Ανοικτό είναι αλλά δουλεύει μόνη της η Ειρήνη και όταν έχει πελάτη δεν μπορεί να ανοίξει. Η άλλη συνάδελφος έχει κάποιες υποχρεώσεις και δεν πατάει πολλές ώρες στο μαγαζί. Είχα περάσει την προηγούμενη βδομάδα προς το κλείσιμο, μου άνοιξε η Ειρήνη ανέβηκα πάνω και τα είπαμε για λίγο.
proedros46
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 267
- Πόντοι
- 606
Δεν έχει κλείσει. Ανοικτό είναι αλλά δουλεύει μόνη της η Ειρήνη και όταν έχει πελάτη δεν μπορεί να ανοίξει. Η άλλη συνάδελφος έχει κάποιες υποχρεώσεις και δεν πατάει πολλές ώρες στο μαγαζί. Είχα περάσει την προηγούμενη βδομάδα προς το κλείσιμο, μου άνοιξε η Ειρήνη ανέβηκα πάνω και τα είπαμε για λίγο.
επιδη η Ειρηνη ηταν από τα στανταρακια μου ένα φεγγαρι (αν είναι αυτή από γαλατσιου 1) θα περασω μια βολτα.....
Από τιμες τι λεει?
ξερει καποιος?
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Πρόεδρε, αυτή είναι από Γαλατσίου. Τιμές έχει στα 50€ 45 λεπτά μόνο εκτόνωση και νομίζω στα 70 με σεξ. Για το δευτερο δεν είμαι σίγουρος όμως.
proedros46
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 267
- Πόντοι
- 606
Ρε καυλιαριδες.....πηγε κανενας μια βολτα απο εκει να δουμε τι παιζει(το λεω γιατι μενω μακρια και χαλασε και η μηχανη....οποτε....περιμενω)
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Μονο η Ειρήνη είναι εκεί αυτή την περίοδο
Πρόεδρε, αυτή είναι από Γαλατσίου. Τιμές έχει στα 50€ 45 λεπτά μόνο εκτόνωση και νομίζω στα 70 με σεξ. Για το δευτερο δεν είμαι σίγουρος όμως.
60€ : one-shot http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/guns/shooting-two-guns.gif[/img[/URL]]
70€ : two-shots [img]http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/guns/shooting-two-guns.gif[/img[/URL]]
proedros46
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 267
- Πόντοι
- 606
60€ : one-shot http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/guns/shooting-two-guns.gif[/img[/URL]]
70€ : two-shots [img]http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/guns/shooting-two-guns.gif[/img[/URL]]
[/quote]
ΑΞΙΟΣ!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
σημερα κλειστο και μεσα κανεις στανταρ,ας πουν ομως οι θαμωνες.Τελικα ειναι ανοιχτα? Μονο μια κοπελα ειρηνη?
anemelos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγω εχω περασει 2-3 φορες τον τελευταιο μηνα και ποτε δεν ανοιξε κανενας.
Μαλλον εκλεισε οριστικα
Μαλλον εκλεισε οριστικα
Επισκέπτης
ειναι που ειναι μια μεσα και καλα.δεν θα ξανανοιξει,ακου μαρνης......ποιος να παει εκει;
proedros46
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 267
- Πόντοι
- 606
Καλημερα καυλιαριδες!!!!!!!!
Μηπως....λεω μηπως εχουμε κανενα νεο για ειρηνη...??????
ανοιχτο,κλειστο,να παω,να μην παω?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
καπου πηρε το ματι μου,οτι εχουν αγγελια ενεργη...κανε ενα τηλ,να δεις πρωτα...Καλημερα καυλιαριδες!!!!!!!!
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.939
- Πόντοι
- 2.846
Εγω παντος πριν τις γιορτες και μες τις γιορτες που περασα απο εκει μπας και πετυχω κανα σοκολατακι η καμοια ξεμπαρκρη , χτυπησα κουδουνι κανα δυο φορες και δεν ανοιξαν , κι αλλη μερα παλι που περασα τα ιδια ουτε ανοιξαν ουτε τιποτα :- :- :'( !!!!Καλημερα καυλιαριδες!!!!!!!!
Εγω παντος πριν τις γιορτες και μες τις γιορτες που περασα απο εκει μπας και πετυχω κανα σοκολατακι η καμοια ξεμπαρκρη , χτυπησα κουδουνι κανα δυο φορες και δεν ανοιξαν , κι αλλη μερα παλι που περασα τα ιδια ουτε ανοιξαν ουτε τιποτα :- :- :'( !!!!
ειναι ανοιχτα
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.939
- Πόντοι
- 2.846
Τσεκαρες καθουλου απο ποιες απαρτυζεται το ροστερ , διοτι τελευταια φορα που περασα τελη Νοεμβρη απο εκει πραγματικα ηταν απελπιστικη η κατασταση ,σαν να υπολειτουργουσε το ιδρυμα :- :- , το λεω διοτι κατακαιρους εχω παρει αξιολογες κορασιδες απο εκει μεσα !!!ειναι ανοιχτα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις