Νέα

Μάρνη 36, 5ος (κουδούνι Γραφείο 5)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Θα σκάσω μύτη σήμερα το μεσημέρι, ελπίζω να μου ανοιξουνε. Άμα ειναι μια μόνο κοπέλα και έχει πελάτη, παίρνεις τον πουλο

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Σε μεσοβδόμαδο πέρασμα δεν μου άνοιξαν την κάτω πόρτα. Ίσως να είχε δουλειά η Ειρήνη εκείνη την ώρα

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τρεις παρά σήμερα άνοιξε η πόρτα, πέρασα με την Ειρήνη, και ολα ήταν ακριβώς όπως τα έχουν περιγράψει οι συναγωνιστές στις προηγούμενες σελίδες. Για πραγματικά τίμιο συνδυασμό μασάζ-τσιμπουκιού δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή

mutsodringo

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
1
Τρεις παρά σήμερα άνοιξε η πόρτα, πέρασα με την Ειρήνη, και ολα ήταν ακριβώς όπως τα έχουν περιγράψει οι συναγωνιστές στις προηγούμενες σελίδες. Για πραγματικά τίμιο συνδυασμό μασάζ-τσιμπουκιού δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή

Την Εβιτα και τη Ρουμανα τις ειδες καθολου? λενε τιποτα εμφανισιακα?
Εχουν αρχισει να φτιαχνουν ντουσιερες στα δωματια? Η Ειρηνη ειχε πει οτι απο Σεπτεμβρη θα ξεκιναγαν ανακαινιση!

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Όντως ένα δωμάτιο το έφτιαχναν και μάλιστα πιάστηκε σε μια προκα το φόρεμα της Ειρήνης και το τρύπησε.
Αρχικά η Ρουμανα ήρθε στο δωμάτιο, στρουμπουλουλα αλλα όχι άσχημη, αλλα μόλις της εξήγησα ότι θελω καλό μασάζ και ελεύθερο στοματικό μου είπε στα γερμανικά να περιμένω (μιλάει λίγα αγγλικά και λίγα γερμανικά, καθόλου ελληνικά) και έφερε την Ειρήνη, η οποία τίμησε το 50αρικο μέχρι το τελευταίο cent.
Η Εβίτα υποθέτω ότι ήταν εκείνη που μου άνοιξε την πόρτα, φάση ανάλογη με την Ειρήνη, δεν θα είχα πρόβλημα να περάσω αν ερχόταν στο δωμάτιο. Έτσι κι αλλιώς αυτά που ζητούσα χρειάζονταν μαστόρισσες, όχι μοντέλα

mutsodringo

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
1
Όντως ένα δωμάτιο το έφτιαχναν και μάλιστα πιάστηκε σε μια προκα το φόρεμα της Ειρήνης και το τρύπησε.
Αρχικά η Ρουμανα ήρθε στο δωμάτιο, στρουμπουλουλα αλλα όχι άσχημη, αλλα μόλις της εξήγησα ότι θελω καλό μασάζ και ελεύθερο στοματικό μου είπε στα γερμανικά να περιμένω (μιλάει λίγα αγγλικά και λίγα γερμανικά, καθόλου ελληνικά) και έφερε την Ειρήνη, η οποία τίμησε το 50αρικο μέχρι το τελευταίο cent.
Η Εβίτα υποθέτω ότι ήταν εκείνη που μου άνοιξε την πόρτα, φάση ανάλογη με την Ειρήνη, δεν θα είχα πρόβλημα να περάσω αν ερχόταν στο δωμάτιο. Έτσι κι αλλιώς αυτά που ζητούσα χρειάζονταν μαστόρισσες, όχι μοντέλα

Ευχαριστω! η Ειρηνη ειναι πραγματικα μαστορισα και καλος χαρακτηρας,ευχαριστιεσαι τη συνεδρια!
Θα περιμενω να φτιαχτουν τα δωματια και θα ξαναπερασω!

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
περασα τις προαλλες , ειδα την ειρηνη και μου ειπε οτι φτανει μεχρι την εκτονωση. Οταν ειπα για φουλ μου τα μασαγε

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γι αυτό έχουν τη Ρουμανα πιτσιρίκα

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Παίδες πλέον έχουν διαμορφωθεί δύο κατηγορίες μαγαζιών. Αυτά που έχουν βρει τον τρόπο να δουλεύουν με το κεφάλι τους ήσυχο (νομίζω καταλαβαίνουμε όλοι τι εννοώ) και αυτά που δεν έχουν βρει τον τρόπο ή έχουν οικονομική στενότητα. Η δεύτερη κατηγορία φυλάγεται όσο μπορεί από επικίνδυνες καταστάσεις. Με τον Α ή τον Β τρόπο όποιος μπορεί και αποκτήσει την εμπιστοσύνη περισσότερων μαγαζιών έχει και περισσότερες επιλογές. Αυτό λέγεται επένδυση (όχι οικονομική βέβαια)

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Καρπάθια, Καρπάθια

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
25
Πόντοι
1
Τελικά έφτιαξαν κανένα δωμάτιο? γιατί το μπάνιο τους είναι της συμφοράς, βρώμικο κ μικρό, ούτε όρθιος δε χωράω...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
ωχ!...για να το λεει και δευτερος,το ιδιο πραγμα,παμε για αλλα...

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα πριν 2 Κυριακές για μια συνεδρία με την Ειρήνη που τη συμπάθησα, αλλα το ασανσέρ ηταν ήδη στον 5ο και η πόρτα δεν άνοιγε. Πήρα το κινητο που μου έχουν δώσει αλλα το έκλεισαν μετά απο 2 χτυπήματα και παρέμεινε κλειστό. Μετά απο κανά τέταρτο το ασανσέρ ηταν στο ισόγειο, αλλα και πάλι δεν άνοιγε η πόρτα. Οπότε πηγα στο Μαρνης 28 για να ξεκαυλωσω.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Πέρασμα σήμερα αλλά και πάλι δεν άνοιξαν. Δουλεύει?

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Πέρασμα σήμερα αλλά και πάλι δεν άνοιξαν. Δουλεύει?

Μάλλον θα είχε "φρακάρει" το σύστημα ... (Θα "πέσατε" ταυτόχρονα πολλοί μαζί ...) συμβαίνει συχνά με 2-3 κοπέλες που ειναι μόνο ...

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Αυτή η Ειρήνη ηταν παλαιότερα στην Στουρνάρη 63??
Μια χοντρουλα η όχι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom