male123
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2007
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Δεν ηξερες...... δεν ρωταγες????????Παιδες,σας παραθετω την κριτικη του φιλου μου που τελικα ΠΗΓΕ στην Marlen τωρα κλαιει τα λεφτα του!!!!
"Καλησπερα συναγωνιστες,
ειπα κι εγω σαν ανθρωπος μια μερα να ριξω κανα μπαλακι μιας και ο δρομος με εφερε στην περιβοητη πρωτευουσα κοινως στην αθηνα.
Η ολη διαδικασια αρχισε ως εξης..η πρωτη επαφη εγινε μεσω των αγαπημενων σελιδων του διαδικτυου!!μετα από επιμονη ερευνα κατεληξα στην Εν λογω Κυρια,Marlen H Bellalina! Εκ πρωτης οψεως από τις φωτο που εχει ανερτημενες στο σαιτ της εμεινα ικανοποιημενος,μου εκανε κλικ και σκεφτηκα ότι θα αξιζει τον κοπο!!
Ετσι ξεκινησα την διαδικασια ως οφειλα για να την συναντησω..την πηρα τηλ.και την ρωτησα τι και πως!! Μου ζητησε πολλα και εξωφρενικα πραγματα όπως , ονομα , επιθετο, κινητο, τηλεφωνο εργασιας, και αλλα!!πολυ ευγενικα της ειπα ότι κατεβηκα στην αθηνα για μια διανυκτερευση για επαγγελματικους λογους κι ότι δεν μπορουσα να της δωσω στοιχεια από την δουλεια μου,με το λεγε λεγε όμως της ειπα και ότι μπορει καλλιστα να παρει τηλ. Στο ξενοδοχειο στο οποιο εμενα και να με ζητησει από την ρεσεψιον να με συνδεσουν στο δωματιο αφου εκει ειχα αφησει τα στοιχεια μου ουτως η αλλως!! τελικα αρκεστηκε στο να της δωσω την πινακιδα του αυτοκινητου μου μονο και μονο για να κανει διασταυρωση των στοιχειων μου!
Τελως παντων προσπαθησα να το παραβλεψω κι αυτό αν και μου την εδωσε!!!ειπα ότι κι αυτή θελει να είναι καλυμενη για την δουλεια της και προσπαθησα να δικαιολογησω αυτή την συμπεριφορα της!!ισως λεω από μεσα μου τελικα να αξιζει τον κοπο!συναμα ξεκινησα και την διαπραγματευση του κοστους συναντησης!!η οποια ξεκινησε από το υπερογκο ποσο των 600 ευρω!!!!με λιγη προσπαθεια το κατεβασα στα μισα και η αληθεια είναι ότι χαρηκα που μπορεσα με 300 ευρω να κλεισω ένα vip call girl εστω και για μια μονο ωρα !!
Το ξενοδοχειο που εμενα δεν της αρεσε και μου ειπε να παω σε ένα άλλο πισω από το Ωνασειο !!!ξεκινησα κι εγω ο ερμος που λετε να παω!!!φτανοντας στο ξενοδοχειο η αληθεια είναι ότι ενθουσιαστηκα ηταν φανταστικο δεν θυμαμαι οδο το λενε lacoba και το προτεινω ανεπιφυλακτα για την ποιοτητα του και τις τιμες του.
Την πηρα τηλ και της ειπα σε ποιο δωματιο να ανεβει όταν ερθει, εγω με την σειρα μου πηρα ένα ουισκακι και ανεβηκα, πηγαινοντας στο δωματιο δεξια και αριστερα στο χωλ ειχε κι αλλα συντρόφια που κουτουπωναν και οι φωνες με καυλωσαν!!εδω ειμαστε λεω θα γινει χαμος, η χαρα μου όμως δεν κρατησε πολύ το πρωτο ξενερωμα το εφαγα πριν ερθει η γκομενα γιατι αργισε πανω από μιση ωρα.επιτελους όμως χτυπαει η πορτα , εφτασε η κρισιμη στιγμη οι σκεψεις ατο μυαλο μου περνανε η μια πισω από την άλλη με απιστευτη ταχυτητα,φτανοντας στην πορτα ετοιμος να ανοιξω ευχομαι από μεσα μου ας είναι το μωρο όπως στις φωτο και χαλαλι η ταλαιπωρια!!
Για κακη μου τυχη τρωω το δευτερο ξενερωμα αντικρυζωντας την!απο προσωπο χαλια ,το μαλλι μαυρο μοιρεο ψιλο κατσιασμενο, το μονο που αξιζε ηταν η κορμαρα της και οι βυζαρες της ,που για μια γυναικα γυρω στα σαραντα ηταν καλοστημενα!εφαγα φιλοτιμο όμως και της ειπα να περασει για να την σκισω μονο και μονο γιατι γιατι μου την ειχε δωσει!!εν ταχυ θα σας πω ότι δεν ειχε French kiss και προσεξτε στη συνεχεια, το ένα ξενερωμα μετα το άλλο, ξεκιναει για πιπα και βγαζει προφυλακτικο!!!συνεχιζοντας την ολη διαδικασια ηταν πιο ψυχρη κι από την ανταρκτικη, το αποκορυφωμα ηταν όταν της ζητησα να γυρισει στα τεσσερα και μου αρνηθηκε λεγοντας ότι δεν κανει anal της ειπα θελω doggy(στα 4) και παλι με ξενερωνει λεγοντας μου ότι της πονανε τα γονατα , την γυρναω στα ορθια τοτε και παω να της το καρφωσω,γυρνωντας την αντικρυζω στην πλατη της καμια δεκαπενταρια μελανιες από βεντουζες!!!το μωρο ειχε κρυωσει και της κανανε βεντουζες με εμφανη τα σημαδια !!τοτε ακριβως μου επεσε και η πουτσα,βρε από δω βρε από κει τιποτα, τελικα με τα χιλια ζορια να ναι καλα η φαντασια μου ,τελειωσα!!δεν εβλεπα την ωρα να φυγω να παω να ενημερωσω τους αλλους συναγωνιστες για την πατατα που εφαγα γιατι θα είναι κριμα να την πατησει συναγωνιστης!!!
Φιλοι του αγοραιου ερωτα διαδωστε το ας μην υπαρξει άλλο θυμα..φτανει πια η κοροιδια σιγα σιγα οι επιδοξες τυχοδιωκτικες τασεις των καλ γκιρλ που την εχουν δει υπερανω θα πρεπει να εκλιψουν,και αυτό είναι στο χερι μας.μαυρο δαγκωτο κοινως ΟΥΣΤ !!!!!!"
:S :S :S :S :S :S :S :S :S