sleepless32
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παιδες υπαρχει καποιοα προσφατη φωτο οχι απο retouche ? Σκεφτομαι να επενδυσω και θελω να γνωριζω τι με περιμενει. Ευχαριστω εκ των προτερων.
πολλα δεν ειναι και τα 400?¨δεν την εχω δει βεβαια αλλα για να τα δωσω δυσκολαΚαλησπέρα,
Την είχα πάρει τηλέφωνο τη προηγούμενη εβδομάδα. Μετά από ψιλό-ανάκριση μου είπε ότι θέλει 700? χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για το πρόγραμμά της. Πάντως παιδιά είχα πει ότι εάν ζητήσει μέχρι 400? θα της τα έδινα γιατί έχω φάει κόλλημα μαζί της. Όχι όμως 700 είναι πολλά.
Παιδιά είναι θεά. Την είχα πάρει άλλα όχι πρόσφατα. Βέβαια τα χρήματα είναι αρκετά Αν θυμάμαι καλά είχα δώσει ένα τετρακοσάρι αλλά μάνω από δίωρο Είχα ρίξει κανά δυό χωρίς βιασύνες κλπ
Από πότε μια 45άρα MILF θεωρείται "θεά" και μάλιστα όταν μιλάμε για την Marnene, δεν το έχω καταλάβει! Παρ' όλα αυτά αν γουστάρει κανείς γριά κότα πιστεύοντας (εσφαλμένα) οτι θα βρει ζουμί και μάλιστα πληρώνει "Σαουδαραβικές" τιμές, αν και Έλληνας... ας πρόσεχε!Παιδιά είναι θεά. Την είχα πάρει άλλα όχι πρόσφατα. Βέβαια τα χρήματα είναι αρκετά Αν θυμάμαι καλά είχα δώσει ένα τετρακοσάρι αλλά μάνω από δίωρο Είχα ρίξει κανά δυό χωρίς βιασύνες κλπ