Φίλε μου, και εγώ τη γουστάρω με 100000 αλλά 1000Ε δε δίνω για τόσο χάλια υπηρεσίες....
Όπως λένε όλοι εδώ μέσα τελικά η γκόμενα είνα μούφα.
Τέλος αν ψάξεις και πιο πίσω θα δεις ότι μερικές φορές στέλνει άλλη στη θέση της αν δε τη βολεύουν τα ωράρια...
Και μάλιστα την άλλη κάποιοι εδώ από τα παιδιά την έχουν πάρει με πολύ πολύ λιγότερα χρήματα από τα 1000.
Μάλιστα έχει αναφερθεί ότι Marlene είναι πλέον τσατσά αφού στέλνεο άλλες.
Προσωπικά επειδή πριν 1,5 χρόνο προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί της και έστειλα μια μικρή περιγραφή μου, με τη ασχολούμαι και γενικά ότι ζητάει στο site εκτός βέβαια από το τηλέφωνο εργασίας μου...
Μου απήντησε ότι δε κανονίζει αν δεν έχει πλήρη στοιχεία και τ΄τοιες μαλακίες.
Της είπα ότι δε θέλω να πάρει τηλέφωνο και να με ζητήσει στγη δουλειά και ότι φοβάμαι μη το χρησιμοποιήσει αυτό αργότερα και για αυτό της δίνω ένα αριθμό κινητού να επικοινωνήσει μαζί μου....
Η απάντηση... Γιατί νομίζεις ότι έχω χρόνονα ασχοληθώ μαζί σου ...και έχω πολλούς πελάτες...και είμαι πολυάσχολη και κάτι τέτοιες μαλακίες...
Στην αρχή νόμιζα ότι κάτι έκανα λάθος και ότι νόμιζε ότι είναι παγίδα η προσπάθεια μου να τη συναντήσω... Αλλά μετά διαβάζοντας εδώ έσα κατ΄λαβα τη Μαλικισμένη είνα,,
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ κράτα τα λεφτά σου ή καλλίτερα με τα ίδια γαμάς 2 ή και 3 διαφορετικές σουπερ γκόμενες....