iliketrans
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εισαι μαλακας και ηλιθιος...βρε μαλακα τι με ρωτησες;;;;;;;;;;;;;αν θα κατεβει αθηνα...τι σου απαντησα δεν ξερω καντην φιλη στο fb και ρωτα την σου ειπα...ελληνικα μιλαω...αντε σαλτα και γαμησου.....που ειναι ο travestolagnos???
Παράθεση από: travestolagnos στις σήμερα στις 20:47
δεν γνωριζω...κανε την φιλη στο φεισμπουκ και ρωρα την..
δεν την γνωριζεις???τοτε τι travestolagnos εισαι??? Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall
εισαι γαιδαρος.....χαχαχαχαχ
δεν καταλαβαινω το χιουμορ σου..προφανως και η μαρκελλα δεν το καταλαβαινε και σε εστειλε αδιαβαστοεισαι γαιδαρος.....χαχαχαχαχ
θα σου κανει καλο αν τραβηξεις μιαχαχαχα εσυ που το ξερεις οτι με εστειλε τα ειπα στο τηλεφωνο...φιλεναδες???
θα σου κανει καλο αν τραβηξεις μια
μουτρα αυτά τ παιχνίδια δεν είναι για χορταση καλησπέρα......οποτε καλητερα πελατης κ τ κεφαλη ησυχο
xaxaxaxaxθα σου κανει καλο αν τραβηξεις μια
χαχαχαχ εισαι γαιδαρος.....θα σου κανει καλο αν τραβηξεις μια
τρεις λαλουν κ εγω χορευω..... ηρεμησε κ ξεκολα σε παρακαλω πολυ διοτι ολα εχουν κ ορια.... μη μεταφερεις θεματα που χεις με μενα στους φιλους μου κ δεν εχεισ κανενα δικαιωμα να διακομοδεις την αποψη καποιου.... ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ.... ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑπου ειναι ο travestolagnos???
Παράθεση από: travestolagnos στις σήμερα στις 20:47
δεν γνωριζω...κανε την φιλη στο φεισμπουκ και ρωρα την..
δεν την γνωριζεις???τοτε τι travestolagnos εισαι??? Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall
ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥχαχαχαχα
λοιπον μαρκελλα επειδη δεν εχεις το θαρρος να μιλησει μαζι μου επειδη οταν σου μιλαω λες αλλα τι αλλα στελνεις εδω καποια τραγουδια για εμενα και αμεσως απαντανε αυτοι που λες οτι ειναι φιλοι σου...καιαπανταω εγω...τελοςπαντων δεν θα σου ξαναπαντησω εδω εκτος αν το επιδιωξεις εσυ παλι...διαβασε στα προσωπικα σου μηνυμα αυτα που εχω να σου πω και τελειωσε το θεμα...οταν απαντας δημοσια θα περνεις και την απαντηση σου δημοσια απο εδω και περατρεις λαλουν κ εγω χορευω..... ηρεμησε κ ξεκολα σε παρακαλω πολυ διοτι ολα εχουν κ ορια.... μη μεταφερεις θεματα που χεις με μενα στους φιλους μου κ δεν εχεισ κανενα δικαιωμα να διακομοδεις την αποψη καποιου.... ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ.... ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
σε καθε ρολο πρεπει να σαι καλη για να παιζεις συνεχεια κ να εισαι σωστη..... εξαλλου τρανς ειμαι 2 φυσεις πανω μου κ τις απολαμβανω κ τις δυο στο επακρον.... αυτη ειναι κ η μαγειαα, τρανς οχι γυναικα ουτε αντρας.... κατι δυσνοητο για πολλους...