Νέα

Markelatr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 452K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Καλημέρα Μαρκέλλα θεά!

Ήμουνα Γερμανία Στουτγάρδη μέχρι 11/2/2015 για δουλειά.
Δεν ήξερα ότι πήγες Γερμανία.
αγαπη μου καλημερα!!!
εγω ειμουνα στο μοναχο ,τελος μαρτιου  ξανα !!!!!
ευχομαι να σαι καλα !!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Ο δυστυχής είναι εκείνος που ενώ σε γενικές γραμμές τον λες συμπαθητικό είναι και κάποιες άλλες που η αχαριστία και το λειψό μυαλό του τον κάνουν να έχει συμπεριφορά γεμάτη ζήλια, κόμπλεξ και κακία.
Και ο καημένος ο δυστυχής επειδή νομίζει ότι είναι ο εξυπνότερος όλων ενώ σου συμπεριφέρεται σαν τελευταίος κάφρος νομίζει ότι το κάνει με το γάντι και δεν το καταλαβαίνει και κανείς(!)
Είναι εκείνος που επειδή από μόνος του δεν έχει κάποια λάμψη θέλει έντονα και με όλο του το είναι "κλέψει" από τη δική σου ενέργεια και χαρά για να μπορέσει να γίνει κι αυτός κάτι.
Είναι εκείνος που θα μειώσει τη χαρά σου και θα προσπαθεί συνεχώς να σε διαβάλλει για να νιώσει εκείνος καλύτερα.
Θα τονίσει κάποιες λάθος συμπεριφορές σου κι ας είναι μικρής σημασίας γιατί το καημένο το μυαλό του μέχρι εκεί φτάνει και όλα αυτά, γιατί; Για να νιώσει καλά με τον εαυτό του.

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
καλημερες γλυκειες απο την κυπρο!!!

Συνημμένα

• 007.jpg
    007.jpg
    154,8 KB · Εμφανίσεις: 31
  • 004.jpg
    004.jpg
    115,9 KB · Εμφανίσεις: 54

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ο δυστυχής είναι εκείνος που ενώ σε γενικές γραμμές τον λες συμπαθητικό είναι και κάποιες άλλες που η αχαριστία και το λειψό μυαλό του τον κάνουν να έχει συμπεριφορά γεμάτη ζήλια, κόμπλεξ και κακία.
Και ο καημένος ο δυστυχής επειδή νομίζει ότι είναι ο εξυπνότερος όλων ενώ σου συμπεριφέρεται σαν τελευταίος κάφρος νομίζει ότι το κάνει με το γάντι και δεν το καταλαβαίνει και κανείς(!)
Είναι εκείνος που επειδή από μόνος του δεν έχει κάποια λάμψη θέλει έντονα και με όλο του το είναι "κλέψει" από τη δική σου ενέργεια και χαρά για να μπορέσει να γίνει κι αυτός κάτι.
Είναι εκείνος που θα μειώσει τη χαρά σου και θα προσπαθεί συνεχώς να σε διαβάλλει για να νιώσει εκείνος καλύτερα.
Θα τονίσει κάποιες λάθος συμπεριφορές σου κι ας είναι μικρής σημασίας γιατί το καημένο το μυαλό του μέχρι εκεί φτάνει και όλα αυτά, γιατί; Για να νιώσει καλά με τον εαυτό του.
  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
ποιά είσαι ? η Δή μη τρα    Σκλα βού νη ?

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
καταλαβες πως παιζεται το παιχνιδι;κρατα με να σε κρατω ν ανεβουμε στο βουνο...αλλα υπαρχει κ Δικαιοσυνη!! :-*
ειναι να γραψεις πολα αποφθεγματα  αλλα φοβαμαι μην με συνχεουν κ μ αλλους συγγραφεις....
μου κανε εντυπωση τον τελαυταιο καιρο τοσο προμο για καποιες δεν μου χε παει στο μυαλο πιστευα οτι ειναι η θεωρια της εξελιξης τζουλακι μου....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
ειναι να γραψεις πολα αποφθεγματα  αλλα φοβαμαι μην με συνχεουν κ μ αλλους συγγραφεις....
μου κανε εντυπωση τον τελαυταιο καιρο τοσο προμο για καποιες δεν μου χε παει στο μυαλο πιστευα οτι ειναι η θεωρια της εξελιξης τζουλακι μου....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν εισαι παρατηρητικη χρυσο μου.Η προσοχη ειναι ανωτερη της προσευχης λενε....

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
Μαρκελα είσαι το καλύτερο μωρό τέλος .

Stories