Νέα

Markelatr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 452K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
βρες και κατι παρομοιο για τον ψευτη μαρκελλα..... :grin: :grin: :grin: :grin:
Εδώ είμαι πάλι, με το δεξί περνώ και πάλι τη σκυτάλη
κι ανοίγω τρύπα στο δικό σου το κεφάλι
σου φέρνω ζάλη αλλά και σύγχυση μεγάλη,
τόσο μεγάλη όσο δεν έχεις νιώσει άλλη..
δε με γουστάρεις, μήπως θα ήθελες μια πίπα να μου πάρεις;
Σιχαίνεσαι το στυλ μου και φρικάρεις,
μα κατά βάθος μ' αγαπάς και με κοπιάρεις.

Μαζί μου ασχολείσαι, ποσό μαλάκας είσαι
αν όντως δε γουστάρεις σου δείχνω τι να πάρεις,
ανήλικος αν είσαι τα αυτιά σου τώρα κλείσε,
το όνομα μου σβήσε ξένος είμαι ξένος είσαι.

Ζήλια κόντρες μίσος, παντού υπάρχει μίσος,
στους δρόμους στις φαμίλιες και στις ψυχές μας ίσως,
ίσως να `ναι αργά, εγώ όμως το φωνάζω
τα νερά πάλι ταράζω και το στιλ μου δεν αλλάζω,
χρόνια σας ακούω να μιλάτε για ότι κάνετε,
στα αυτιά όμως τα λόγια σας ακούω σαν να κλάνετε,
ποτέ σας δε με φτάνετε μιλάω από πρώτο χέρι,
είμαι ο γιος του ανέμου σαν το Κώστα τον Κεντέρη
στα 2 μικρά σου μάτια η εικόνα μου μεγάλη,
μ' είχες χάσει για 2 χρόνια μα εδώ είμαι και πάλι
έτοιμος για κραιπάλη οπλίζω τη σκανδάλη
κι ουρλιάζω μες τη νύχτα όπως κάνει το τσακάλι,
αλήθεια δε με νοιάζει αν απόψε είσαι φτιαγμένος,
αν νομίζεις τελικά πως είμαι διεφθαρμένος,
ένας mc ακόμα πουλημένος, μολυσμένος
ήσουν και θα είσαι στη ζωή μου ένας ξένος.

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εδώ είμαι πάλι, με το δεξί περνώ και πάλι τη σκυτάλη
κι ανοίγω τρύπα στο δικό σου το κεφάλι
σου φέρνω ζάλη αλλά και σύγχυση μεγάλη,
τόσο μεγάλη όσο δεν έχεις νιώσει άλλη..
δε με γουστάρεις, μήπως θα ήθελες μια πίπα να μου πάρεις;
Σιχαίνεσαι το στυλ μου και φρικάρεις,
μα κατά βάθος μ' αγαπάς και με κοπιάρεις.

Μαζί μου ασχολείσαι, ποσό μαλάκας είσαι
αν όντως δε γουστάρεις σου δείχνω τι να πάρεις,
ανήλικος αν είσαι τα αυτιά σου τώρα κλείσε,
το όνομα μου σβήσε ξένος είμαι ξένος είσαι.

Ζήλια κόντρες μίσος, παντού υπάρχει μίσος,
στους δρόμους στις φαμίλιες και στις ψυχές μας ίσως,
ίσως να `ναι αργά, εγώ όμως το φωνάζω
τα νερά πάλι ταράζω και το στιλ μου δεν αλλάζω,
χρόνια σας ακούω να μιλάτε για ότι κάνετε,
στα αυτιά όμως τα λόγια σας ακούω σαν να κλάνετε,
ποτέ σας δε με φτάνετε μιλάω από πρώτο χέρι,
είμαι ο γιος του ανέμου σαν το Κώστα τον Κεντέρη
στα 2 μικρά σου μάτια η εικόνα μου μεγάλη,
μ' είχες χάσει για 2 χρόνια μα εδώ είμαι και πάλι
έτοιμος για κραιπάλη οπλίζω τη σκανδάλη
κι ουρλιάζω μες τη νύχτα όπως κάνει το τσακάλι,
αλήθεια δε με νοιάζει αν απόψε είσαι φτιαγμένος,
αν νομίζεις τελικά πως είμαι διεφθαρμένος,
ένας mc ακόμα πουλημένος, μολυσμένος
ήσουν και θα είσαι στη ζωή μου ένας ξένος.
ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΣΑΙ  ;) ;) ;) ;)

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΣΑΙ  ;) ;) ;) ;)
ξερεις οτι γνωριζω τα παντα για σενα πρωτον  κ δευτερον τοσο καιρο μου χεισ πρηξει τ αρχιδια μαλακα  ε μαλακα κ παρολο του οτι κανω υπομονηη δε σταματας.... εμεις οι δυο θα τα πουμε με τη νομιμη οδο κ το δηλωνω εδω δημοσια  βαση του νομου....
O νέος αντιρατσιστικός νόμος 4285/2014

- 17/9/2014

ΝΟΜΟΣ 4285(ΦΕΚ Α 191/10.9.2014)
Τροποποίηση του ν. 927/1979 (Α 139) και προσαρμογή του στην απόφαση - πλαίσιο
2008/913/ΔΕΥ της 28ης Νοεμβρίου 2008, για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και
εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου (L 328) και άλλες διατάξεις.

Αρθρο 1

Το άρθρο 1 του ν. 927/1979 αντικαθίσταται ως εξής:

«Αρθρο 1
Δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους

1. Οποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων, τιμωρείται με φυλάκιση τριών (3) μηνών έως τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 - 20.000) ευρώ.
2. Με τις ίδιες ποινές τιμωρείται όποιος με πρόθεση και με τα μέσα και τους τρόπους που αναφέρονται στην παράγραφο 1, υποκινεί, προτρέπει, προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη φθοράς ή βλάβης πραγμάτων, εφόσον αυτά χρησιμοποιούνταν από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη.
3. Αν η πρόκληση, προτροπή, διέγερση ή υποκίνηση των προηγούμενων παραγράφων είχε ως αποτέλεσμα την τέλεση εγκλήματος, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών και χρηματική ποινή δεκαπέντε έως τριάντα χιλιάδων (15.000-30.000) ευρώ. Σε περίπτωση επιβολής ποινής φυλάκισης τουλάχιστον ενός (1) έτους, επιβάλλεται η αποστέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων από ένα έως πέντε έτη.
4. Οποιος συγκροτεί ή συμμετέχει σε οργάνωση ή ένωση προσώπων οποιασδήποτε μορφής που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση των πράξεων των παραγράφων 1 και 2, τιμωρείται με τις ποινές της παραγράφου 1, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη.
5. Αν η πράξη των προηγουμένων παραγράφων τελέστηκε από δημόσιο λειτουργό ή υπάλληλο, κατά την άσκηση των ανατεθειμένων σε αυτόν καθηκόντων, επιβάλλεται: α) στις περιπτώσεις των παραγράφων 1 και 2, φυλάκιση έξι (6) μηνών έως τριών (3) ετών και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων έως είκοσι πέντε χιλιάδων (10.000-25.000) ευρώ και β) στην περίπτωση της παραγράφου 3, φυλάκιση τουλάχιστον ενός (1) έτους και χρηματική ποινή είκοσι πέντε χιλιάδων έως πενήντα χιλιάδων (25.000 - 50.000) ευρώ.»

Αρθρο 2
Το άρθρο 2 του ν. 927/1979 αντικαθίσταται ως εξής:
«Αρθρο 2
Δημόσια επιδοκιμασία ή άρνηση εγκλημάτων
1. Οποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, επιδοκιμάζει, ευτελίζει ή κακόβουλα αρνείται την ύπαρξη ή τη σοβαρότητα εγκλημάτων γενοκτονιών, εγκλημάτων πολέμου, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, του Ολοκαυτώματος και των εγκλημάτων του ναζισμού που έχουν αναγνωριστεί με αποφάσεις διεθνών δικαστηρίων ή της Βουλής των Ελλήνων και η συμπεριφορά αυτή στρέφεται κατά ομάδας προσώπων ή μέλους της που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, όταν η συμπεριφορά αυτή εκδηλώνεται κατά τρόπο που μπορεί να υποκινήσει βία ή μίσος ή ενέχει απειλητικό ή υβριστικό χαρακτήρα κατά μίας τέτοιας ομάδας ή μέλους της, τιμωρείται με τις ποινές της παραγράφου 1 του προηγούμενου άρθρου.
2. Αν η πράξη της προηγούμενης παραγράφου τελέστηκε από δημόσιο λειτουργό ή υπάλληλο, κατά την άσκηση των ανατεθειμένων σε αυτόν καθηκόντων, επιβάλλεται φυλάκιση έξι (6) μηνών έως τριών (3) ετών και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων έως είκοσι πέντε χιλιάδων (10.00

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
και επειδη το χοντρενεις πολυ μαρκελλα και βριζεις....
ναι καλυτερα μαλακας  εξαλλου ο μαλακας μπορει να μην το κανει επιτηδες απλως ειναι μαλακας
αλλα οχι ψευτης ....ο ψευτης ξερει τι κανει και το κανει επιτηδες κοροιδευοντας τους αλλους
ε ε ε μαρκελα???

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
παρακαλω τον αντμιν να εξετασει  τον χρηστη iliketrans διοτι παραβιαζει καταφορα  τους κανονες του σαιτ κ μου δημιουργει πολυ σοβαρο προβλημα στη ζωη μου καιρο τωρα εκθετοντας με διασυροντας με κ δημιουργοντας εντυπωσεις για μενα ακομα κ εκβιαζοντας με με αποτελεσμα  να φοβαμαι ακομα κ να μεινω στην αθηνα  για αυτο κ ταξιδευω συνεχεια διοτι μ απειδει.

παρακαλω τον αντμιν  να διαγραψει αυτο το μελος απο το σαιτ

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
δεν απειλησα κανεναν και δεν ειπα κατι κακο απλως ειπα την γνωμη μου οπως λενε ολοι σε αυτο σαιτι την γνωμη τους

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
η αρνητικη κριτικη πιστευω δεν απαγοευεται σε αυτο σαιτ αντιθετως εμενα με εβρισαν

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
η αρνητικη κριτικη πιστευω δεν απαγοευεται σε αυτο σαιτ αντιθετως εμενα με εβρισαν

Ρε αδερφέ για ποιά αρνητική κριτική μιλάς?Έγραψες ότι είναι ξεπέτα,όταν παίρνει πίπα χρησιμοποιεί πολύ δόντι,προσπαθεί να σου κλέψει χρόνο στον αγώνα?
Από μπορώ να καταλάβω παίχτηκε κάτι,δεν σας βγήκε και από εκεί και πέρα μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα ότι είναι ψεύτρα,ότι "δουλεύει",και ότι δεν έιναι καλή μαγείρισσα.
Δεν έχω κάτι μαζί σου, αλλά στην τελική εκτίθεσαι ρε φίλε.

Φιλικά πάντα 

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606
Ρε αδερφέ για ποιά αρνητική κριτική μιλάς?Έγραψες ότι είναι ξεπέτα,όταν παίρνει πίπα χρησιμοποιεί πολύ δόντι,προσπαθεί να σου κλέψει χρόνο στον αγώνα?
Από μπορώ να καταλάβω παίχτηκε κάτι,δεν σας βγήκε και από εκεί και πέρα μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα ότι είναι ψεύτρα,ότι "δουλεύει",και ότι δεν έιναι καλή μαγείρισσα.
Δεν έχω κάτι μαζί σου, αλλά στην τελική εκτίθεσαι ρε φίλε.

Φιλικά πάντα 

αυτό μ τη μαγειρρισα είναι καλο θ τ λεω κ γω ρε μουτρο
δεν απειλησα κανεναν και δεν ειπα κατι κακο απλως ειπα την γνωμη μου οπως λενε ολοι σε αυτο σαιτι την γνωμη τους

ναι την γνωμη σου την ξερουμε κ την καταλαβαινουμε αλλα δυστυχως εχουμε κ μεις προσωπικη αποψη για την μαρκελα μουτρο την ξερουμε κ μεις κ ας μην ειμαιστε αγαπητικη σορυ ετσι

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494

Σε μια σχεδία δίχως σχέδια και πυξίδα,
σκίζω στα δύο τη βαθειά γαλάζια λίμνη.
Μολίς προσπέρασα την ύστατη νησίδα
και ακουμπώ βαρειά κατάκοπη στην πρύμνη.

Ίσα που κράτησα νερό σ' ένα δοχείο.
Τ' άλλα φορτία τα κρατάω στην ψυχή μου.
Και τα αυτιά μου βασανίζει σαν ηχείο,
μια βοή που μου μιλάει για τη ζωή μου.

Έτσι πορεύομαι στη λίμνη Αχερουσία.
Σε μια σχεδία μια ζωή, σε ένα σώμα.
Κι αυτό που θα 'θελα μονάχα στην ουσία,
ένα φιλί από της μάνας μου το στόμα.

Γνώρισα πόλεις μονοπάτια και ανθρώπους.
Πρώτα αλλιώς μετά αλλιώς, μέχρι που είδα...
όλα τα λάφυρα βρωμίζουνε τους κόπους
και ο χρυσός, στα χέρια πέτρωσε του Μήδα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μαρκελλα....καθε μερα τα ιδια ...κουραστηκα να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια...βαρεθηκα....

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
μαρκελλα....καθε μερα τα ιδια ...κουραστηκα να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια...βαρεθηκα....
καθε μερα δεν γραφω πρωτον αγαπητε μου τραβεστολαγνε κ δευτερον δεν ειμαι χαπατο να γραφει ο καθεις οτι του ρχετε κ να μην απανταω, αν σε κουρασα εγω ζηταω συγνωμη δεν ηταν στισ προθεσεις μου. Δεν μπορω να ξερω βλεπεισ τι τρελλα κουβαλαει ο καθενας απο εμας αυτα μακροπροθεσμα εμφανιζονται κ  φαινονται....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
καθε μερα δεν γραφω πρωτον αγαπητε μου τραβεστολαγνε κ δευτερον δεν ειμαι χαπατο να γραφει ο καθεις οτι του ρχετε κ να μην απανταω, αν σε κουρασα εγω ζηταω συγνωμη δεν ηταν στισ προθεσεις μου. Δεν μπορω να ξερω βλεπεισ τι τρελλα κουβαλαει ο καθενας απο εμας αυτα μακροπροθεσμα εμφανιζονται κ  φαινονται....
δεν εχει να κανει με σενα ρε μωρο....δεν εχω προβλημα ποτε μαζι σου ...το ξερεις...απλα μερικες φορες πρεπει να παιρνεις ενεργα την κατασταση στα χερια σου και κακως το αφησες να τραβηξει τοσο...

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
δεν εχει να κανει με σενα ρε μωρο....δεν εχω προβλημα ποτε μαζι σου ...το ξερεις...απλα μερικες φορες πρεπει να παιρνεις ενεργα την κατασταση στα χερια σου και κακως το αφησες να τραβηξει τοσο...
πιστεψε με οτι το προσπαθησα πολυ κ για πολυ καιρο τωρα με καθε τροπο....
κ εφτασα στα ορια μου , η κατασταση ειναι ενεργα στα χερια μου οποιος φταιει πλεον θα τιμωρηθει....
μακια γλυκα  θα τα πουμε συντομα στη θεσαλονικη θα ερθω για ενα τριημερο στη ρια
:-* :-* :-* :-* :-* :-*

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
πιστεψε με οτι το προσπαθησα πολυ κ για πολυ καιρο τωρα με καθε τροπο....
κ εφτασα στα ορια μου , η κατασταση ειναι ενεργα στα χερια μου οποιος φταιει πλεον θα τιμωρηθει....
μακια γλυκα  θα τα πουμε συντομα στη θεσαλονικη θα ερθω για ενα τριημερο στη ρια
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606

αφου εχει θεμα ο τυπος ρ μουτρο τ ν κανει η μαρκελλαα?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom