You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Markelatr
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 452K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
κ εγω κ εγω το θέλω το θέλω το θέλω το θέλω πολύ μαρκελα .ΑΧ ΜΑΡΚΕΛΛΑΚΙ....ΠΩς ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΕ ΨΩΛΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ......ΚΑΒΛΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΑΚΙ......
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
καλησπεραΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!
εδω σημερα μας κανει ενα καλοκαιρι καταπληκτικο,γυρισα εξουθενωμενη αλλα τελειωσα με τη γραφειοκρατια,καλο απογευμα κι ενα ακομη πιο καλο βραδυ στην ομορφη Πατρα κ σε σενα :-*
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
επισης καλη μου!!!!καλησπερα
εδω σημερα μας κανει ενα καλοκαιρι καταπληκτικο,γυρισα εξουθενωμενη αλλα τελειωσα με τη γραφειοκρατια,καλο απογευμα κι ενα ακομη πιο καλο βραδυ στην ομορφη Πατρα κ σε σενα :-*
καλα που τα τελειωσες , εμενα με πιανει σχισοφρενεια με τετοια δεν τα μπορω καθολου!!!!
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
γαμησε τα..και μερικες φορες τυχαινει,ενω η υπηρεσια ειναι οργανωμενη μια χαρα νε εχεις μπροστα σου εναν ιδιωτη που να μη θελει να καταλαβει οτι τα δικαιολογητικα του ειναι ελλειπη η θελουν διορθωση κ ν απασχολει τον υπαλληλο κ να σε καθυστερει...πως κρατηθηκα σημερα,ευχαριστω τον Θεο που κρατηθηκα γιατι ξερεις μετα το μετανιωνεις,αλλωστε τα λεγαμε κ χθες...στο μεταξυ κ η Κυπρου χαλασε,περασε στην Πειραιως,ενα μπαχαλο,η Vodafon σου χρεωνει ενα διευρο επιπλεον χωρις να σε ρωτησει επειδη ειχε εμπνευση,αλλα ειχε κ μια λιακαδα.....τι να σε πω; Λαμπρηεπισης καλη μου!!!!
καλα που τα τελειωσες , εμενα με πιανει σχισοφρενεια με τετοια δεν τα μπορω καθολου!!!!
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
xexexexeγαμησε τα..και μερικες φορες τυχαινει,ενω η υπηρεσια ειναι οργανωμενη μια χαρα νε εχεις μπροστα σου εναν ιδιωτη που να μη θελει να καταλαβει οτι τα δικαιολογητικα του ειναι ελλειπη η θελουν διορθωση κ ν απασχολει τον υπαλληλο κ να σε καθυστερει...πως κρατηθηκα σημερα,ευχαριστω τον Θεο που κρατηθηκα γιατι ξερεις μετα το μετανιωνεις,αλλωστε τα λεγαμε κ χθες...στο μεταξυ κ η Κυπρου χαλασε,περασε στην Πειραιως,ενα μπαχαλο,η Vodafon σου χρεωνει ενα διευρο επιπλεον χωρις να σε ρωτησει επειδη ειχε εμπνευση,αλλα ειχε κ μια λιακαδα.....τι να σε πω; Λαμπρη
θανατοσ στην κυπρου κ στη βονταφον βεβαιως βεβαιως ....
ζητω η λιακαδααααα!!!!
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
καλημερα σεξομανη αγορι χεχεχεχεΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΚΕΛΛΙΝΑ......
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
τι κανεις μωρακι; καλησπερα....
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
λαγνουλη μου καλησπερα!!!!τι κανεις μωρακι; καλησπερα....
ειμαι καλα εγω ετοιμαζομαι να παω κομμωτηριο!!!!
εσυ?
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ειμουν εξω για καφε πριν απο λιγο γυρισα εχω βαλει το στερεοφωνικο στο τερμα και ειμαι καλα και δειχνω καλα
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
μωρακι μου γλυκο τα ακουσματα μου ειναι πιο ροκ....αυτη την στιγμη ακουω ενα cd με τραγουδια των w.a.s.p iron maiden king diamond.ειμαστε στα 40 οργισμενα νιατα
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
περιμενω να δω τα αποτελεσματα του κομμωτηριου ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K