Νέα

Markelatr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 452K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

che(1)

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΚΕΛΛΑΚΙ....ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΣΕΞΥ ΚΑΒΛΑ.....

che(1)

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΑΧ ΜΑΡΚΕΛΛΑΚΙ....ΠΩς ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΕ ΨΩΛΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ......ΚΑΒΛΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΑΚΙ......

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
ΑΧ ΜΑΡΚΕΛΛΑΚΙ....ΠΩς ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΕ ΨΩΛΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ......ΚΑΒΛΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΑΚΙ......
κ εγω κ εγω το θέλω το θέλω το θέλω το θέλω πολύ μαρκελα . :pipa3:

che(1)

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΑΧ ΜΑΡΚΕΛΛΑΚΙ ΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΒΛΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΣΕΜΠΤΕΜΡΗ........ΝΑ ΔΙΝΩ ΒΑΘΕΙΕς ΠΟΥΤΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ....ΕΣΥ ΝΑ ΠΟΝΑς ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ....ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΙΑ ΗΤΑΝΕ.....ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΟΥΛΑ ΜΑ ΤΟΣΟ.....

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
καλησπερα
εδω σημερα μας κανει ενα καλοκαιρι καταπληκτικο,γυρισα εξουθενωμενη αλλα τελειωσα με τη γραφειοκρατια,καλο απογευμα κι ενα ακομη πιο καλο βραδυ στην ομορφη Πατρα κ σε σενα :-*

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
καλησπερα
εδω σημερα μας κανει ενα καλοκαιρι καταπληκτικο,γυρισα εξουθενωμενη αλλα τελειωσα με τη γραφειοκρατια,καλο απογευμα κι ενα ακομη πιο καλο βραδυ στην ομορφη Πατρα κ σε σενα :-*
επισης καλη μου!!!!
καλα  που τα τελειωσες , εμενα με πιανει σχισοφρενεια με τετοια δεν τα μπορω καθολου!!!!

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
επισης καλη μου!!!!
καλα  που τα τελειωσες , εμενα με πιανει σχισοφρενεια με τετοια δεν τα μπορω καθολου!!!!
γαμησε τα..και μερικες φορες τυχαινει,ενω η υπηρεσια ειναι οργανωμενη μια χαρα νε εχεις μπροστα σου εναν ιδιωτη που να μη θελει να καταλαβει οτι τα δικαιολογητικα του ειναι ελλειπη η θελουν διορθωση κ ν απασχολει τον υπαλληλο κ να σε καθυστερει...πως κρατηθηκα σημερα,ευχαριστω τον Θεο που κρατηθηκα γιατι ξερεις μετα το μετανιωνεις,αλλωστε τα λεγαμε κ χθες...στο μεταξυ κ η Κυπρου χαλασε,περασε στην Πειραιως,ενα μπαχαλο,η Vodafon σου χρεωνει ενα διευρο επιπλεον χωρις να σε ρωτησει επειδη ειχε εμπνευση,αλλα ειχε κ μια λιακαδα.....τι να σε πω; Λαμπρη :)

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
γαμησε τα..και μερικες φορες τυχαινει,ενω η υπηρεσια ειναι οργανωμενη μια χαρα νε εχεις μπροστα σου εναν ιδιωτη που να μη θελει να καταλαβει οτι τα δικαιολογητικα του ειναι ελλειπη η θελουν διορθωση κ ν απασχολει τον υπαλληλο κ να σε καθυστερει...πως κρατηθηκα σημερα,ευχαριστω τον Θεο που κρατηθηκα γιατι ξερεις μετα το μετανιωνεις,αλλωστε τα λεγαμε κ χθες...στο μεταξυ κ η Κυπρου χαλασε,περασε στην Πειραιως,ενα μπαχαλο,η Vodafon σου χρεωνει ενα διευρο επιπλεον χωρις να σε ρωτησει επειδη ειχε εμπνευση,αλλα ειχε κ μια λιακαδα.....τι να σε πω; Λαμπρη :)
xexexexe
θανατοσ στην κυπρου κ στη βονταφον βεβαιως βεβαιως ....
ζητω η λιακαδααααα!!!!
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494

πολλες βραζιλιανες πλεον......
κ κανονικες κ μαιμου...
χαχαχαχαχα

che(1)

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΚΕΛΛΙΝΑ......

che(1)

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΒΛΙΑΡΙΚΟ ΜΑΡΚΕΛΛΑΚΙ.....ΓΙΑ ΒΑΘΕΙΑ ΨΩΛΟΜΑΤΑ ΜΩΡΑΚΙ...ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
τι κανεις μωρακι; καλησπερα.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ειμουν εξω για καφε πριν απο λιγο γυρισα εχω βαλει το στερεοφωνικο στο τερμα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:και ειμαι καλα και δειχνω καλα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494

βαλε μουσικη λαγνουλη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μωρακι μου γλυκο τα ακουσματα μου ειναι πιο ροκ....αυτη την στιγμη ακουω ενα cd με τραγουδια των w.a.s.p iron maiden king diamond.ειμαστε στα 40 οργισμενα νιατα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
περιμενω να δω τα αποτελεσματα του κομμωτηριου ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom