TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
οκ καπετανιο μου.....Οταν γυρίσω στόν Ναυσταθμο θά σού τηλ..........
μακιααααααααα
οκ καπετανιο μου.....Οταν γυρίσω στόν Ναυσταθμο θά σού τηλ..........
πολυ ησυχια εχει
ΚΑΛΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟ ΜΟΥ ΟΛΑ, ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΝΩ, ΚΑΝΩ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.........ελα μωρακι ολα καλα;
ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΡΕΙΑΝΝΟΥΣ?ειμαι απο της 5 το απογευμα σπιτι και κανω φασαρια με τους αρειανους.τους βριζω με βριζουν και ειμαστε μια ωραια παρεα.
μαρκελα φερε και ρια μαζι σου ;)ΚΑΛΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟ ΜΟΥ ΟΛΑ, ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΝΩ, ΚΑΝΩ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.........
Κ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΘΑ ΜΕ ΠΑΣ Κ ΣΤΟ 1800 ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ....
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑοτι θελει το μωρο οι οπαδοι του αρη λεγονται αρειανοι
ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣμαρκελα φερε και ρια μαζι σου ;)
πλακα κανεις τωρα εχω φαει ενα σκαλωμα τις τελευταιες μερες με τη ρια που την ειδα δε κατι φωτο που ανεβασε,παω να τρελαθωΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ
ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ........
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗ ΦΕΡΩ
φιλε μου καλε αν δεν εκανα το λαπ-τοπ μου χιλια κοματια εκει την περιοδο(το πεταξα απ το μπαλκονι)και ανεβαζα φωτο θα ελεγες η ρια με καστανα μαλλιαεγω θα σου ελεγα μπραβο και μαγκια σου
ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΛΕπλακα κανεις τωρα εχω φαει ενα σκαλωμα τις τελευταιες μερες με τη ρια που την ειδα δε κατι φωτο που ανεβασε,παω να τρελαθω
τι θα ελεγες αν σου ελεγα οτι ειχα για 2 χρονια σχεση με τι σωσια της
ΑΧ ΕΣΥ.................εγω θα σου ελεγα μπραβο και μαγκια σου