travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
καλα να περασεις κουκλα μου και να προσεχειςαργησα να κοιμηθω, ετοιμαζομαι για το ταξιδη μου αυριο λαρισσα κ πιο πανω !!!!
ποιον καλε ?χιχιχιχιχικαλημερα αγαπημενη μου!!!!!
εχεισ τρελανει καποιον εδω μεσα να μου προσεχεισ τ αγορακι χεχεχε
αργησα να κοιμηθω, ετοιμαζομαι για το ταξιδη μου αυριο λαρισσα κ πιο πανω !!!!
βλεπε αλεφαντος, το χεισ τρελενει το παληκαρι μας ριαααααααααααααααποιον καλε ?χιχιχιχιχι
πελοπονησο αρχες νοεμβρη αγαπη!!!!Ταξιδακι απο Πελοποννησο μερια,εχει το προγραμμα???? ;) ;) ;) ;)
ετοιμασου για ακομα περισσοτερο πηδημα προσεχως.....
βλεπε αλεφαντος, το χεισ τρελενει το παληκαρι μας ριααααααααααααααα
χεχεχε
ωωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχχχχχχχ ετοιμαζομαι ψυχολογικα.ετοιμασου για ακομα περισσοτερο πηδημα προσεχως.....
χαχαχαχα
πελοπονησο σε ποιες πολεις?πελοπονησο αρχες νοεμβρη αγαπη!!!!
εσυ ξερεισ πολλα βλεπω χαχαχαΚαι οχι μνο τον Αλεφαντο...Ειναι πολλοι τρελαμενοι με την Ρια το πιο σεξυ μωρο!!!
Καλημερα κοριτσια κιαπο μενα!!!
Πας πατριδα Βικυ??? Τζουμερκα αθανατα!!
πελοπονησο αρχες νοεμβρη αγαπη!!!!
θα σε προπονησω λιγακι μωρακιωωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχχχχχχχ ετοιμαζομαι ψυχολογικα.
εσυ ξερεισ πολλα βλεπω χαχαχα
, θεσσαλια μακεδονια τηα ανεβω , πατριδα τα χριστουγεννα καλε μου
αφου εισαι απο τα μερη μου λογικο κ απ οτι καταλαωαινω πολυ κοντινος....Ναι μωρο μου περισσοτερα απο οτι φανταζεσαι!!!
Μπορει να ειμαι κιεγω πανω στις γιορτες. Ραντεβου στον Κεδρο!!!
Κιεσυ κουκλακι Βικυ να'σαι παντα καλα!αφου εισαι απο τα μερη μου λογικο κ απ οτι καταλαωαινω πολυ κοντινος....
να σαι καλα καλε μου
ολοι απο τον τοπο μου ετσι με ξερουν οποτε ελευθερα αγαπη!!!!!!!!!!Κιεσυ κουκλακι Βικυ να'σαι παντα καλα!
Μου επιτρεπεις φανταζομαι να σε λεω Βικυ. Το Μαρκελλα ειναι καπως...φιλακια καλα να περασεις!