Νέα

Markelatr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 459K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
η συζητηση εχει αναψει :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Αυτο  στα  4  πολυ  μου  αρεσει  και  μενα.....αλλα.....να  ,μολις  μας  δεις  θα  αλλαξεις   νουμερο....
Για  αλλα  εγω  ξεκινησα.....η  αριθμιτικη  αλλου  με  παει.....

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
Αυτο  στα  4  πολυ  μου  αρεσει  και  μενα.....αλλα.....να  ,μολις  μας  δεις  θα  αλλαξεις   νουμερο....
Για  αλλα  εγω  ξεκινησα.....η  αριθμιτικη  αλλου  με  παει.....
γιατί τα περνεις ρε μωρό μου είπα κάτι κακο αν ναι σου ζητω Συγγνώμη αλλά δεν είπα κάτι είναι κακο που μόνο γάμαο κ δεν τον περνω εεε :pipa3:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
γιατί τα περνεις ρε μωρό μου είπα κάτι κακο αν ναι σου ζητω Συγγνώμη αλλά δεν είπα κάτι είναι κακο που μόνο γάμαο κ δεν τον περνω εεε :pipa3:
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΜΩΡΟ ΗΡΕΜΗΣΕ
ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΛΥΚΑ

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Χιουμορ  κανουμε  βρε  και  εσυ.....κανεις  δεν  παρεξηγειτε....και  φυσικα  δεν  ειναι  κακο  που  γαμαμε....

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
Χιουμορ  κανουμε  βρε  και  εσυ.....κανεις  δεν  παρεξηγειτε....και  φυσικα  δεν  ειναι  κακο  που  γαμαμε....
τώρα οκ γαματε οσο θέλετε παω για νανι γιατί αύριο παω κρουαζιέρα με το σκάφος κ κατι μωρα στην Σκιάθο κ απο Πέμπτη στην μαρκελα ανανεωμένος φιλιά ματσ μουτσ :pipa3:

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Βρε  Μαρκελλα   αυτη  που τη  βρηκες  την  Αννα  Γουλα......απαπα...ΑΝΑΓΟΥΛΑ   σκετη...

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
τώρα οκ γαματε οσο θέλετε παω για νανι γιατί αύριο παω κρουαζιέρα με το σκάφος κ κατι μωρα στην Σκιάθο κ απο Πέμπτη στην μαρκελα ανανεωμένος φιλιά ματσ μουτσ :pipa3:
Δεν  θελεις  να  σου  πω  την  κοκκινοσκουφιτσα  πρωτα?......χαχαχα

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Οχι  βρε  μωρο  μου  εμεις....εσυ.....μονο  εσυ....μονο  εσυ......

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
Βρε  Μαρκελλα   αυτη  που τη  βρηκες  την  Αννα  Γουλα......απαπα...ΑΝΑΓΟΥΛΑ   σκετη...
ΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
Θ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΚΛΑΜΠ Κ ΘΑ ΠΑΙΖΩ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ Κ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ....

Κ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΣ ΑΥΤΟ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Κ ΣΕΝΑ ΤΟ ΚΕΦΙ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑ
τον ειχα δει σερρες στο ραντεβου πριν πολλα χρονια οταν δουλευα εκει.απαιχτος.οσο για το φιλεναδα το παιρνω πισω μωρακι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom