Νέα

Markelatr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 459K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
Μαρκελλινα...τι  λεει  αυτο  το  παιδι?
ΑΥΤΟΣ ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Κ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΗΣ ΨΩΛΗΣ ΤΟΥ Ο ΓΛΥΚΟΣ ΜΟΥ
ΕΧΕΙ Κ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΤΟΥΖΙΤΣΕΣ ΤΟΥ Κ ΟΛΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι μαρκελα

wrong

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2013
Like
33
Πόντοι
1
εξαρτάται πωσο μαστορας είναι αυτός που μου κάνει τα κόλπα κ μ φτιάχνει αρκετές πάντως. . :pipa1:

Μην ξεχνάς ότι η Μαρκέλα δεν είναι αυτός αλλά αυτή. Και το από πίσω δεν θεωρείται χύσιμο "λεβέντη μου"

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
μόνο το κοιτούσε σίγουρα. Για κανονισε με μαρκελα για κανένα τριο σας θέλω στα 4 κ τα δυο σας
Λοιπον....θα   σε  βαλουμε  στη  μεση  με  τη  Μαρκελλα....Θα  σου  πουμε  τραγουδακια,  παραμυθακια,θα σου  κανουμε  ναζακια....και  στο  τριτο  παραμυθακι,θα  λες.....αχ,τι  επαθα  μαννα  μου.....

wrong

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2013
Like
33
Πόντοι
1
Λοιπον....θα   σε  βαλουμε  στη  μεση  με  τη  Μαρκελλα....Θα  σου  πουμε  τραγουδακια,  παραμυθακια,θα σου  κανουμε  ναζακια....και  στο  τριτο  παραμυθακι,θα  λες.....αχ,τι  επαθα  μαννα  μου.....

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
πιστεύω οτι θα γίνει το αντίθετο θα σας περνω κ της δυο πισοκολιτα είναι η στάση που μου αρέσει ελπίζω να αντέχεις το σφυροκοπιμα έτσι καυλα :pipa3:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
ΑΛΕΞΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
πιστεύω οτι θα γίνει το αντίθετο θα σας περνω κ της δυο πισοκολιτα είναι η στάση που μου αρέσει ελπίζω να αντέχεις το σφυροκοπιμα έτσι καυλα :pipa3:
καλε μου φιλε θα σου προτεινα να το γυρισεις στο χαβαλε γιατι δεν σε βλεπω να σε παιρνει :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΩΡΟ? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????
ΣΤΗΝ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ
ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣ ΑΠΛΑ Κ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ
ΑΚΟΥΣΕ Κ ΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ
ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΑΙ......
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
Μην ξεχνάς ότι η Μαρκέλα δεν είναι αυτός αλλά αυτή. Και το από πίσω δεν θεωρείται χύσιμο "λεβέντη μου"
το είπα γενικά κ οχι προσοπικα για την μαρκελα φιλε μου οκιιιι :pipa3:

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΩΡΟ? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????
ΣΤΗΝ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ
ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣ ΑΠΛΑ Κ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ
ΑΚΟΥΣΕ Κ ΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ
ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΑΙ......
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
πάντα χαλαρος είμαι για αυτο κ το απολαμβανω ρε μωρό εχω ένα κακό θέλω να είμαι πάντα ο επιβιτορας είναι κακο ε ε

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
μόνο το κοιτούσε σίγουρα. Για κανονισε με μαρκελα για κανένα τριο σας θέλω στα 4 κ τα δυο σας
Αυτο  στα  4  πολυ  μου  αρεσει  και  μενα.....αλλα.....να  ,μολις  μας  δεις  θα  αλλαξεις   νουμερο....
Για  αλλα  εγω  ξεκινησα.....η  αριθμιτικη  αλλου  με  παει.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom