ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
Μαρκελλινα...τι λεει αυτο το παιδι?μόνο το κοιτούσε σίγουρα. Για κανονισε με μαρκελα για κανένα τριο σας θέλω στα 4 κ τα δυο σας
Μαρκελλινα...τι λεει αυτο το παιδι?μόνο το κοιτούσε σίγουρα. Για κανονισε με μαρκελα για κανένα τριο σας θέλω στα 4 κ τα δυο σας
ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΕΣΥ , ΛΕΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΑΙ ΚΑΜΙΑ 30ΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΣΟΥμόνο το κοιτούσε σίγουρα. Για κανονισε με μαρκελα για κανένα τριο σας θέλω στα 4 κ τα δυο σας
ΑΥΤΟΣ ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΜαρκελλινα...τι λεει αυτο το παιδι?
ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ.....οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι μαρκελα
εξαρτάται πωσο μαστορας είναι αυτός που μου κάνει τα κόλπα κ μ φτιάχνει αρκετές πάντως. .![]()
Λοιπον....θα σε βαλουμε στη μεση με τη Μαρκελλα....Θα σου πουμε τραγουδακια, παραμυθακια,θα σου κανουμε ναζακια....και στο τριτο παραμυθακι,θα λες.....αχ,τι επαθα μαννα μου.....μόνο το κοιτούσε σίγουρα. Για κανονισε με μαρκελα για κανένα τριο σας θέλω στα 4 κ τα δυο σας
Λοιπον....θα σε βαλουμε στη μεση με τη Μαρκελλα....Θα σου πουμε τραγουδακια, παραμυθακια,θα σου κανουμε ναζακια....και στο τριτο παραμυθακι,θα λες.....αχ,τι επαθα μαννα μου.....
Μην ξεχνάς ότι η Μαρκέλα δεν είναι αυτός αλλά αυτή. Και το από πίσω δεν θεωρείται χύσιμο "λεβέντη μου"
πιστεύω οτι θα γίνει το αντίθετο θα σας περνω κ της δυο πισοκολιτα είναι η στάση που μου αρέσει ελπίζω να αντέχεις το σφυροκοπιμα έτσι καυλαΛοιπον....θα σε βαλουμε στη μεση με τη Μαρκελλα....Θα σου πουμε τραγουδακια, παραμυθακια,θα σου κανουμε ναζακια....και στο τριτο παραμυθακι,θα λες.....αχ,τι επαθα μαννα μου.....
ΑΛΕΞΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛοιπον....θα σε βαλουμε στη μεση με τη Μαρκελλα....Θα σου πουμε τραγουδακια, παραμυθακια,θα σου κανουμε ναζακια....και στο τριτο παραμυθακι,θα λες.....αχ,τι επαθα μαννα μου.....
καλε μου φιλε θα σου προτεινα να το γυρισεις στο χαβαλε γιατι δεν σε βλεπω να σε παιρνειπιστεύω οτι θα γίνει το αντίθετο θα σας περνω κ της δυο πισοκολιτα είναι η στάση που μου αρέσει ελπίζω να αντέχεις το σφυροκοπιμα έτσι καυλα![]()
Αντεχεις,,,,αντεχεις....πιστεύω οτι θα γίνει το αντίθετο θα σας περνω κ της δυο πισοκολιτα είναι η στάση που μου αρέσει ελπίζω να αντέχεις το σφυροκοπιμα έτσι καυλα![]()
ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΩΡΟ? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????πιστεύω οτι θα γίνει το αντίθετο θα σας περνω κ της δυο πισοκολιτα είναι η στάση που μου αρέσει ελπίζω να αντέχεις το σφυροκοπιμα έτσι καυλα![]()
το είπα γενικά κ οχι προσοπικα για την μαρκελα φιλε μου οκιιιιΜην ξεχνάς ότι η Μαρκέλα δεν είναι αυτός αλλά αυτή. Και το από πίσω δεν θεωρείται χύσιμο "λεβέντη μου"
Αντεχεις,,,,αντεχεις....
πάντα χαλαρος είμαι για αυτο κ το απολαμβανω ρε μωρό εχω ένα κακό θέλω να είμαι πάντα ο επιβιτορας είναι κακο ε εΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΩΡΟ? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????
ΣΤΗΝ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ
ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣ ΑΠΛΑ Κ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ
ΑΚΟΥΣΕ Κ ΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ
ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΑΙ......
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Αυτο στα 4 πολυ μου αρεσει και μενα.....αλλα.....να ,μολις μας δεις θα αλλαξεις νουμερο....μόνο το κοιτούσε σίγουρα. Για κανονισε με μαρκελα για κανένα τριο σας θέλω στα 4 κ τα δυο σας