TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 503
αχ αχ αχ αχκαλησπερα φιλε μου....ειμαι τυχερος ανθρωπος.....λαγνουλης 40 χρονων μαντραχαλος :S :S :S :S :S :S![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αχ αχ αχ αχκαλησπερα φιλε μου....ειμαι τυχερος ανθρωπος.....λαγνουλης 40 χρονων μαντραχαλος :S :S :S :S :S :S![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλησπερα φιλε μου....ειμαι τυχερος ανθρωπος.....λαγνουλης 40 χρονων μαντραχαλος :S :S :S :S :S :S![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω ειμαι του δυο ποτε του τριου, δε μ αρεσει ποτε να μοιραζομαι...για να δουμε τι μας επιφυλασει το βραδυ........καθαρη απαντηση δεν πηρα ακομη για το τριο μα εσενα και την ελενα βεντη ;) ;) ;) ;) ;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
επιτελους κ ενας ανθρωπος να με καταλαβαινει!!!! σ ευχαριστω μωρουλι μου!!!!!Θα απατήσεις την Μαρκέλλα Λαγνούλη ; Ντροπής πράγματα είναι αυτά.
Εδώ κάνουμε αμάν να κάνουμε γνωρειμία με τρανς, να περνάμε καλά, και να λέμε και καμιά βλακεία βρε αδερφέ.
Και εσύ λαγνούλη απατάς τον άνθρωπο σου ;
Για αυτό... πάρε την τιμωρία σου!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!
Καλά είμαι κοριτσάρα μου όμορφη!!!
στο πρωτο χτυπημα.........δευτερο χτυπημα.......τριτο χτυπημα....... :S :S :S :S :S :S :S :S![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το επιασα το μυνημα.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ασε τον ερμη κ πιασε την αφροδιτη τωρα....σημερα δεν ειναι η μερα μου![]()
![]()
![]()
![]()
απο το μεσημερι που ανοιξα το στομα μου τρωω κραξιμο...που να ηταν και ο ερμης αναδρομος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με μια γουνα ολα θα πανε τελεια λεμε χαχαχαχααχαελα το μωρακι μου...ξανθια αφροδιτη μου.....καλα το παω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η τερεζ κουκλιτσα!!!!ε δεν παιζεσαι με τιποτα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()